Nekro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 arkada sayfada verildi de. Zaten adamin sende basinda demis betaya girince ben cekilcem basindan diye. Yeni bir olay degil yani. Sadece o roportajda adam direk "Dean Hall QQ ladi" gibi yazinca millet galeyana geldi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ben dün twitter hesabına baktım, adamın yaptığı açıklama; 'oyun için şu an benim yapacağım bişey yok, evimi çok özledim, hiç tanımadığım ve benim dilimin konuşulmadığı bi şehirdeyim kaç aydır.' gibisinden bişey demiş. sonradan mı böyle çevirdi bilemem ama ayrıldığı yok.belki çok tepki alınca geri vites yapmıştır bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 DA2019 said: Ben bu akşam gelicem bi arkadaşı daha getiricem. Bacaklarından vurup süründürelim adamı. :D khazadum ve arkadaşı var gondarcengiz var, eğer masterhaplolarla da buluşursak baya server kapatalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ben giriyorum yavaştan pingi az olan bu server buldum 51 falan gelin sizde bana zıplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 zipzip said: ben dün twitter hesabına baktım, adamın yaptığı açıklama; 'oyun için şu an benim yapacağım bişey yok, evimi çok özledim, hiç tanımadığım ve benim dilimin konuşulmadığı bi şehirdeyim kaç aydır.' gibisinden bişey demiş. sonradan mı böyle çevirdi bilemem ama ayrıldığı yok.belki çok tepki alınca geri vites yapmıştır bilemem yok adam sene sonuna kadar isin icindeyim zaten sene sonu ayrilicam. bana ihtiyac olursada burdayim falan demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 sizi bekliyorum hadi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 GONDARCENGIZ said: ben giriyorum yavaştan pingi az olan bu server buldum 51 falan gelin sizde bana zıplayın Hangi server? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 adamın fundamentally flawed concept dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Rocket mal mal konusmus. Dayz fundamentaly flawed ben gidip perfect multiplayer bir oyun yapcam tribine girmis. Sen once kici kirip bir mouse fix i yap once diyor millette hakli olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 şaka maka oyuna 60tl verdik. yemin ederim malız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 verilir ya böyle başka oyun yok 1 kere veriyosun,2 gece evde oturtuyomu oturtuyo,dışarda harcıcan parayı buna ver işte nolcak DA2019 said: GONDARCENGIZ said: ben giriyorum yavaştan pingi az olan bu server buldum 51 falan gelin sizde bana zıplayın Hangi server? öm attım abi bi bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Hadi beyler nerdesiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 5dkya giriyorum ben de.bi şehir bişey belirleyin de buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Serverı bulamadık ki şehri bulalım. Steamden ekleyin beni. DA2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 http://i.imgur.com/zV4ouq0.jpg yine 3 saatte buluşup 20 dk loot yapabildik dfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 sonunda gondar, zipzip, DA2019, ben ve bir arkadaş buluşup elektro'da hatıra fotoğrafı çektirdik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 askerlik anısı gibi olmuş valla hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi en son V nin denk geldiği binadan masterhaplo yu vuran bi adamı vurmuştum, bi denkleseydim sizi orda yıh yıh yıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 şu araçlar gleiyosa gelsin, orta parmak kanseri olcam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 kağıt sıkıştırıyorum ben ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 neyse biraz büyük binalara girdim sdfs machete ve maske buldum. bi de cips mi ne buldum. henüz ateşli silahlara falan geçemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 heyecanla diğer maceralarını bekliyoruz red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Red said: neyse biraz büyük binalara girdim sdfs machete ve maske buldum. bi de cips mi ne buldum. henüz ateşli silahlara falan geçemedim Abi buluşalım mı en kuzeydeki askeri üsse gidiyoz şu an,orda lazer silahı bile var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yine niye gidiyonuz kuzeye adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 GONDARCENGIZ said: Red said: neyse biraz büyük binalara girdim sdfs machete ve maske buldum. bi de cips mi ne buldum. henüz ateşli silahlara falan geçemedim Abi buluşalım mı en kuzeydeki askeri üsse gidiyoz şu an,orda lazer silahı bile var LAZER SİLAHI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar