Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DayZ "Standalone" #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkada sayfada verildi de. Zaten adamin sende basinda demis betaya girince ben cekilcem basindan diye. Yeni bir olay degil yani. Sadece o roportajda adam direk "Dean Hall QQ ladi" gibi yazinca millet galeyana geldi baya.
Mesaj tarihi:
ben dün twitter hesabına baktım, adamın yaptığı açıklama; 'oyun için şu an benim yapacağım bişey yok, evimi çok özledim, hiç tanımadığım ve benim dilimin konuşulmadığı bi şehirdeyim kaç aydır.' gibisinden bişey demiş.

sonradan mı böyle çevirdi bilemem ama ayrıldığı yok.belki çok tepki alınca geri vites yapmıştır bilemem
Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Ben bu akşam gelicem bi arkadaşı daha getiricem. Bacaklarından vurup süründürelim adamı. :D

khazadum ve arkadaşı var gondarcengiz var, eğer masterhaplolarla da buluşursak baya server kapatalım :D
Mesaj tarihi:
zipzip said:

ben dün twitter hesabına baktım, adamın yaptığı açıklama; 'oyun için şu an benim yapacağım bişey yok, evimi çok özledim, hiç tanımadığım ve benim dilimin konuşulmadığı bi şehirdeyim kaç aydır.' gibisinden bişey demiş.

sonradan mı böyle çevirdi bilemem ama ayrıldığı yok.belki çok tepki alınca geri vites yapmıştır bilemem

yok adam sene sonuna kadar isin icindeyim zaten sene sonu ayrilicam. bana ihtiyac olursada burdayim falan demis.
Mesaj tarihi:
Rocket mal mal konusmus. Dayz fundamentaly flawed ben gidip perfect multiplayer bir oyun yapcam tribine girmis. Sen once kici kirip bir mouse fix i yap once diyor millette hakli olarak.
Mesaj tarihi:
verilir ya böyle başka oyun yok 1 kere veriyosun,2 gece evde oturtuyomu oturtuyo,dışarda harcıcan parayı buna ver işte nolcak

DA2019 said:

GONDARCENGIZ said:

ben giriyorum yavaştan

pingi az olan bu server buldum 51 falan gelin sizde bana zıplayın

Hangi server?

öm attım abi bi bak istersen
Mesaj tarihi:
Red said:

neyse biraz büyük binalara girdim sdfs

machete ve maske buldum. bi de cips mi ne buldum. henüz ateşli silahlara falan geçemedim

Abi buluşalım mı en kuzeydeki askeri üsse gidiyoz şu an,orda lazer silahı bile var
Mesaj tarihi:
GONDARCENGIZ said:

Red said:

neyse biraz büyük binalara girdim sdfs

machete ve maske buldum. bi de cips mi ne buldum. henüz ateşli silahlara falan geçemedim

Abi buluşalım mı en kuzeydeki askeri üsse gidiyoz şu an,orda lazer silahı bile var

LAZER SİLAHI
  • Yeni Oluştur...