Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://qz.com/168690/where-the-worlds-biggest-tea-drinkers-are/ Gezerken denk geldim. En çoklardan biri olduğumuzu biliyordum da en yakın rakibe bile finiş düzlüğünde 3 boy fark atmışız resmen asdf Yeni zelanda da çay tüketimi olduğunu da bilmiyordum. Çok garip, kim götürüp alıştırdıysa merak ediyorum. Bir de genel olarak dünyadaki çay tüketiminin düşük olmasını garipsedim. Ne bileyim çok kral bir içecek, doğru ve iyi yapılırsa en az çok kaliteli kahveler kadar gideri var. İngilizin boktan sütlü çayı yüzünden nefret ediyorlar olsa gerek. Hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 deli gibi kahve içiyorlar da ondan. endüstrisi var o işin bir de. kahveye baya yatırım yapılmış. sittin tane çeşidi var. çay daha zayıf kalıyor yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 http://qz.com/166983/where-the-worlds-biggest-coffee-drinkers-live/ şöyle bir listede var kahve üzerine, cup üzerinden gerçi çıkartmışlar da kahve de esasen genel olarak çok tüketilmiyor gibi gözüküyor. Yani çaydan daha fazla tabii de asdf gerçi bu liste bana pek sağlıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 cay sonradan populer oluyo zaten asıl iciceği kahve adamların. biradan sonra tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ben de az önce gördüm bunu gelip patiye açacaktım ama açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çayı ayda yılda 1 içiyorum ne sevgiymiş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 cay olmasa su ülke inönüyü bile göremezdi dağılıp giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 DarKRideR said: http://qz.com/168690/where-the-worlds-biggest-tea-drinkers-are/ Gezerken denk geldim. En çoklardan biri olduğumuzu biliyordum da en yakın rakibe bile finiş düzlüğünde 3 boy fark atmışız resmen asdf Yeni zelanda da çay tüketimi olduğunu da bilmiyordum. Çok garip, kim götürüp alıştırdıysa merak ediyorum. Bir de genel olarak dünyadaki çay tüketiminin düşük olmasını garipsedim. Ne bileyim çok kral bir içecek, doğru ve iyi yapılırsa en az çok kaliteli kahveler kadar gideri var. İngilizin boktan sütlü çayı yüzünden nefret ediyorlar olsa gerek. Hayat bir memleket ki restoranının pahalı mı ucuz mu olduğu çay fiyatından anlaşılıyor, haliyle normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yaşasın lan güzel bir şeyde birinciyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Çay demek mola demek, sohbet demek, dinlenmek demek olunca ister istemez seviyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Xenocide said: bir memleket ki restoranının iyi mi kötü mü olduğu yemekten sonra öçay getiriyim mi abi demesinden pahalı mı ucuz mu olduğu çay fiyatından anlaşılıyor, haliyle normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 pontipati said: çayı ayda yılda 1 içiyorum ne sevgiymiş arkadaş kahvaltıda 4 bardak, gün içinde 2 3 bardak, akşamları 2 bardak içiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 galiba o tüketimin ciddi bir kısmını sadece ben ve rizeli ailem yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 DarKRideR said: Yeni zelanda da çay tüketimi olduğunu da bilmiyordum. Çok garip, kim götürüp alıştırdıysa merak ediyorum. http://www.historytoday.com/keith-sinclair/new-zealand-declared-british-colony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 yeni zelandaya kim goturecek birlesik krallik ingilizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 mother england Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Türkiye'deki geçmişi de çok kısa çayın.. Soğuk ve fakir bîr memleket olduğu için muhtemelen millet iyi sahiplenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 fakir makir kahveye on takar çay çay rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çay hamallık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Akşam evde oyun oynarken demlediğim çay gibisi yok. Unutup saatlerce demlendikten sonra, böyle bir tad yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 haşlamada yapıyomusunuz lan pis insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Çay gibisi var mı ya, kahve olarakta sade Türk kahvesi kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 çay en iyi nasıl demlenir tuto yokmu ekleyin plx. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Ben genelde papatya çayı içerim. O da bu gruba dahil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Değil, kız çaylarının patide yeri yok. Demli sanayi çayı geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar