dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ya şimdi böyle bi saçma geldi ama... Bir süredir kuzenimle yaşadığım berbat,pis,köpekli evden ayrılıp kız arkadaşımın evine yerleştim. Daha doğrusu ekim'den beri artık alışkanlık oldu resmen. Normalde iş ile evimin arası 2 metro durağı ama ben bunu 15 metrobüs durağına çıkardım. Evli gibiyim. Sorumluluğum var lan resmen acaip bişey. Zevkli mi, çoğu yanı evet. yemek,tertemiz ev, tertemiz çamaşırlar. en azından her yerimden köpek kılı çıkmıyor. Mutafağa girdiğimde temiz bardak bulabiliyorum :) Neyse efenim, kız arkadaşım 30 yaşında ben de 28 evlenmek zerre kafamda değil. Sevmekten öte alışkanlığa dönüştü sanırım. Yalnız bıraktığımda üzülüyorum. Tamam bir playboy değildim, daha henüz barda bir kızla tanışabilmiş değilim ama bir özgürlük duygusu mevcuttu. Şimdi daha çok aile babası gibiyim. Neyse bunları sorguluyorum, bir yandan evlenmeyi düşünmediğimi söyleyip (ki her fırsatta bildiriyorum dolaylı olarak) zamanını çalmayıp yoluma mı gitsem, yoksa artık ben de eşya alıp bir hayat denemesi mi yapsam? Ya aslında uzun oldu sanırım patladım. Sormak istediğim tek şey. Kız arkadaşımın evine bi tv almalı mıyım? Sonuçta 2-3bin tl para bayılıcam PS3-4 için istiyorum daha çok. ama işte yarın öbür gün ayrılınca pencereden kafama yemeyeyim tv'yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 nick - aktivite uyumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kıza hediye olarak alacaksan al. kendin için eşya alacaksan o eve alınmaz öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 evlilik yaşta değil baştadır abi. belki onun da kafasında cocuk yapmak evlenmek gibi gereksiz şeyler yoktur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ps: hayvanı çok severim. Keşke evim olsa ben beslesem. Kuzendeki köpeği de çok seviyorum aslında ama ben evde fazla zaman geçiremiyorum ve kuzeni kontrol edemiyorum. Kendisi de çok pis olduğundan köpeğinden sokak köpeğinden farkı yok. O yüzden tü kaka dedim. Saygılarımızla, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ilkokulda kompozisyonuna başlık koyamayanlardandın herhalde abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Alacan tabi, kizi hizmetci gibi kullan belese yiyip ic birde tv alsammi diye dusun ohh ne guzel valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 µh said: Ilkokulda kompozisyonuna başlık koyamayanlardandın herhalde abi Ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Ne bileyim ya. Ben her ilişkime ya ileride zaten ayrılırım gözüyle göt bir insan olarak bakdığımdan şimdi düşünüce yarın öbür gün kötü bir senaryo da tv için çingenelik yapmak isterim. Yapmam tabi ceketi alır çıkarım da, çok içime oturur lan :) Ya bir kadının kafasında evlilik gibi bir şeyin olmaması imkansız. Sonuçta bir baskı elbet hissediliyor. E haklı olarak da madem sonun bir yere varmasını istemiyoruz o zaman neden zaman kaybediyoruz kafasındalar. valla kız arkadaşım aşırı derece de istiyor. Çünkü yaşının geldiğine, geçtiğine vs inanıyor. Baskı gördüğünü hissediyor. Ben ise hala, ya yurtdışına bi tatil ayarlasam da içsem sıçsam modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 o zaman sıçtığının resmini yapmak ister misin abidin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 µh said: Ilkokulda kompozisyonuna başlık koyamayanlardandın herhalde abi Kız arkadaş ve televizyonun önemi ahha cidden öyleydim de başlığa açarken çok simple bişey yazıp geçecektim. Dolmuşssam demek ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 µh said: Ilkokulda kompozisyonuna başlık koyamayanlardandın herhalde abi das 2 dir çok iyi vuruyor asdasd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi 2-3k için şimdiden dert ediyorsan alma hatta ilişkini sorgula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 ben de genelde kız arkadaşlarıma son model android cep telefonu alıyorum abi. sevinsin ama yerini de bilsin psikolojisi yaratıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 geçmiş olsun. ya ayrıl yada istemediğin bi evlinin tam ortasında bulucaksın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 benim anlamadığım bu kafada olup nasıl sevgili yapar insan? hadi yaptın nasıl aynı eve çıkar? ilginç hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 e otur bunları kızla da konuş. yani o da bilsin işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kız bir konuşur iki konuşur abi. baktı erkekte hareketlenme yok. hadi gülüm yandan yandan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 yok senin gibiymis, ayrilinca geri alirim dusuncen varsa yas o is. hayir hediye olarak alipta sonra hayvan gibi televizyona ilgi gosterirsen kiskancliktanda kafaya yiyebilirsin o televizyonu. Onun disinda hediye olarak alirsanda hatun bunu bir mesaj olarak anlayabilir. Neden hatunlar isin icine girince bu kadar kolay bisey bile bok oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 hazır yepisyeni televizyonuda almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 abi anlamadım lan. Bi ara işten çıkarıldı, bende kalıyorduk öncesinde. morali bozuktu. dedim bütün gün benim pis evimde oturacağına kendi evinde otursun ben de giderim 1-2 bi baktım kendi evimde donum bile kalmamış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kızı getir bi konuşalım. o sırada sen arkanı falan dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 diceğin şey basit ,bırakın çekinmeyin ben televizyon alcam de olsun bitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 aga milleti oyalama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 kendinizi ifade edemiyorsunuz çünkü doğru düzgün. sonra kezban sanki 1 gece de kezbana dönüştü anasını satıyım. OP'ye soruyorum: evlilik konusunda düşüncelerini kız arakdaşına net bir şekilde açıkladın mı? açıklamadıysan hiç o topa girme bence önce açıkla sonra zaten TV alsam mı almasam mı alsam ne düşnüür falan gibi sorulara gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar