Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşın evine tv alma :)

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Ya şimdi böyle bi saçma geldi ama...

Bir süredir kuzenimle yaşadığım berbat,pis,köpekli evden ayrılıp kız arkadaşımın evine yerleştim. Daha doğrusu ekim'den beri artık alışkanlık oldu resmen.

Normalde iş ile evimin arası 2 metro durağı ama ben bunu 15 metrobüs durağına çıkardım.

Evli gibiyim. Sorumluluğum var lan resmen acaip bişey. Zevkli mi, çoğu yanı evet.
yemek,tertemiz ev, tertemiz çamaşırlar.

en azından her yerimden köpek kılı çıkmıyor. Mutafağa girdiğimde temiz bardak bulabiliyorum :)

Neyse efenim, kız arkadaşım 30 yaşında ben de 28
evlenmek zerre kafamda değil.
Sevmekten öte alışkanlığa dönüştü sanırım. Yalnız bıraktığımda üzülüyorum.

Tamam bir playboy değildim, daha henüz barda bir kızla tanışabilmiş değilim ama bir özgürlük duygusu mevcuttu.

Şimdi daha çok aile babası gibiyim.

Neyse bunları sorguluyorum, bir yandan evlenmeyi düşünmediğimi söyleyip (ki her fırsatta bildiriyorum dolaylı olarak) zamanını çalmayıp yoluma mı gitsem,
yoksa artık ben de eşya alıp bir hayat denemesi mi yapsam?

Ya aslında uzun oldu sanırım patladım. Sormak istediğim tek şey.
Kız arkadaşımın evine bi tv almalı mıyım? Sonuçta 2-3bin tl para bayılıcam PS3-4 için istiyorum daha çok. ama işte yarın öbür gün ayrılınca pencereden kafama yemeyeyim tv'yi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ne bileyim ya. Ben her ilişkime ya ileride zaten ayrılırım
gözüyle göt bir insan olarak bakdığımdan şimdi düşünüce yarın öbür gün kötü bir senaryo da tv için çingenelik yapmak isterim. Yapmam tabi ceketi alır çıkarım da, çok içime oturur lan :)

Ya bir kadının kafasında evlilik gibi bir şeyin olmaması imkansız.

Sonuçta bir baskı elbet hissediliyor. E haklı olarak da madem sonun bir yere varmasını istemiyoruz o zaman neden zaman kaybediyoruz kafasındalar.

valla kız arkadaşım aşırı derece de istiyor. Çünkü yaşının geldiğine, geçtiğine vs inanıyor. Baskı gördüğünü hissediyor.

Ben ise hala, ya yurtdışına bi tatil ayarlasam da içsem sıçsam modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok senin gibiymis, ayrilinca geri alirim dusuncen varsa yas o is.
hayir hediye olarak alipta sonra hayvan gibi televizyona ilgi gosterirsen kiskancliktanda kafaya yiyebilirsin o televizyonu.
Onun disinda hediye olarak alirsanda hatun bunu bir mesaj olarak anlayabilir.
Neden hatunlar isin icine girince bu kadar kolay bisey bile bok oluyor ya
Sosyal ağlarda paylaş

kendinizi ifade edemiyorsunuz çünkü doğru düzgün. sonra kezban sanki 1 gece de kezbana dönüştü anasını satıyım.

OP'ye soruyorum: evlilik konusunda düşüncelerini kız arakdaşına net bir şekilde açıkladın mı?

açıklamadıysan hiç o topa girme bence önce açıkla sonra zaten TV alsam mı almasam mı alsam ne düşnüür falan gibi sorulara gerek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...