Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 La napıyorsunuz abi yoksa Tüm fenerliler banlımı futboldan banlıyım yazamiyorum ne bu rezillik ? Ne laflar söylüyorlar laf etmim etmim diyorum dayanamıyorum ! Bikere yargıtay onaylama önceki savcıların yaptıkları gösterdikleri şeylere göre geliyor. Yeniden yargılanma yolu açılırsa bunlarin bi anlamı kalmıo. Ayrıca Şike yapılmıştır diye hiç biyerde bişi yazmıo teşvik var diyor ve yapılmaya çalışılmış ama olmamış.. sahayada yansımamış !!!!?? LAN eeee ??? Neyin lafını ediyorsunuz pislik herifler! LAN ADAM MISINIZ ŞEREFİNİZ VARSA OLAYLARI İYİ TAKİP EDERSİNİZ... HA YOK ARTİSLİK YAPIYORSANIZ VERİYORUM ADRESİ GELİN GÖRÜŞELİM KARŞILIKLI BANA KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAYIN BURDA! adam olacaksınız ADAM ! Tek şey soruyorum Fenerbahçeliler nerde ? Sokam azize mafyacılık oynamıştır bilmemne futbolla alakası yok para ile alakalıdır herşey ee sonuçta burda bir şike muhabbeti dönüyor döndürtmeyiz! O sahada alın teri döken futbolculara yazık bu şerefsizliktir! Sayın diğer takım taraftarları Fetonun oynadığı oyuna katkıda bulunmanız bir farkınız olmaması demektir. yine tekrarlayim... HA YOK ARTİSLİK YAPACAKSANIZ BANA VERİYORUM ADRESİ GELİN GÖRÜŞELİM KARŞILIKLI BANA KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPMAYIN BURDA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 1st Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 klavyenin üstüne otursan daha mantıklı bir post olabilirmiş ama şuanki haliyle 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Adam ol! Gündemi takip edin biraz şuraya bak yok sarıgüle tmsf geliyor bilmemene hertürlü şeyi yapıyorlar gündem değişsin vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 anayasa mahkemesi var daha heycan yapma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 why s srys?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://i.imgur.com/3bWg4hA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fenerliler banlansın zaten ya, nereye başvuruyoruz banlanmaları için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Futbolcunun alın terine kadar iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 devreler yanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 şikeci zırlaması lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Zamallama manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Dünyada seninle alakası olmayan bir klübün, senin yaşadığından haberi olmayan çalışanlarının işlediği suçlardan alacağı cezalar nedeniyle rage girenleri izlemek zevkli tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Aziz cem nin yanında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fenerliler nerde diye görünce dalga geçmek için başlık acan gs'li sanmıştım cok shitstorm dönebilirdi, su hali ile meh.. max 4-5 sayfa görür topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Sus len pis şikeci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bütün yetolar banlı. fenerli olması da tesadüf değil aslında da oraya girmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hahahaha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 dışarı çıkıyorum sabah bakacam, performansı yüksek tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 adamsan adres ver geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 sakin olun çocuklar, bi yargıtay'ın gerekçeli kararı çıksın, daha bitmedi kanun yolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 futbol bölümü forumun kenar mahallesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Awww, /care Bir de Editör; adres versene gelmek isteyen olabilir belki asdjahfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 varsa shekliniz kadıköye beklerisss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar