Griswold Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://www.factorio.com/ Minecraft'ta maden işleme&üretim temalı modların daha kötü (ama 8 bit olmayan) grafikli ama hayvan gibi detaylısı. Daha az maden var, gene alpha muhabbeti maalesef ama düzenli güncelleniyor ve 0.8 falan şu an. Henüz almadım ama demosunda bile baya ekmek var. Content güzel oyalar şimdilik ama kısa ömürlü olur. Grafikleri kötü, ona yapacak bir şey yok eheh. Survival muhabbetler sadece aksiyon bazında var, arada yaratık falan geliyor ediyor. Oraları biraz kule savunması kafası (bazı binalara ve size dadanıyorlar). Yemek memek mevzuları yok şimdilik, olur mu bilmiyorum. Başlığı yokmuş, dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 oyun baya güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Demosunu oynadım fena değil gibi, multiplayer zevkli olabilir belki. Aslında bunu oynayacağıma diğer bir alpha olan gnomoria'yı açar oynarım daha iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Up. http://www.youtube.com/watch?v=KVvXv1Z6EY8 Benim gibi OCD hastaları için yapmışlar herhalde, ne güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 game of life ne alaka oyunda anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Tam kafayı kırmalık bir oyun, pek de beceremem böyle şeyleri ama birkaç hafta rehber vs. bakmadan deneyeceğim. Düzeneği kurmak tatmin ediyor, tekrar tekrar oynanabilir mi konusunda henüz yorum yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ben aldım bakalım bi iki saat oyalanayım guzelse devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 ben oynadım baya güzel güzel, bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 steam'de early access görünüyor hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 feci sardı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Ya oyun güzel de, fıt fıt karakterle her yere gitmek zor oluyor. Mousela kursak üssü daha kolay olurmuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 O kadar demir bakır yetmez. Her daha karmaşık şeyler üretmeye başladığında önceki malzemelerin tüketimi katlanarak artacak. Hep fazla fazla abartı abartı kurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Çok mu fazla detay var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Yararlı müşteri incelemeleri İncelemeler Hakkında FILTRE: Yararlı En Son Olumlu (1,757) Olumsuz (8) Tamam bunu okuyunca aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Cuce sifirdan kurdum basei simdi uretimi optimize ettim atarim ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 tam mühendis işi ya asdhuaıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 İlk base'e çok takılmamak lazım, 1 saat içinde orayı sadece tek bir parça üretimine (iron gear) evirip, başka mini base'ler (circuit board) ile devam etmek lazım sanki. Ben önceliği science kit üretimine vermeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Science kit için de gear, yürüyen bant, taşıyıcı kol falan lazım. Temel şeyler için assembler olmazsa olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 otomatik science pack uretim tesisim :D kırmızı + yesil science pack isteyen tech researchlere basıyorum oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 guzel oyun baya gecen yil baya kastirmistim :D dsfg tavsiye ederim keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 trailerı izledim de şunu soracam: "niye?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Çünkü eşşeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 "niye" sini ilk 15 dakkada hissediyosun. daha fazla bi sonraki asembly line, suraya upgrade buray amaden hueeeeeee diye bi bakmıssın fabrika olmus 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 simcity neden oynuyosan ondan işte multisi baya zevkli gibi hacı sen metal endüstrisi yap ben lazer yapıp geliyorum felan 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 bunlar otistiklere yardimci olan oyunlardan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar