mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Enteresanmis..Euro'nun 1/3 degerinde TL..Playstore'da ki fiyatlar gibi olur muhtemelen. Eger daha ucuz olursa region lock olur gibime geliyor banada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Bence Rusya gibi region lock gelir. Gosterdikleri tum ulkeler (AUS ve JP haric iste) dedigim statude ulkeler, Euro cevirisini filan kaldiramazlar. Region lock bazilarina dokunabilir ben memnun olurum satilan oyunlar degismezse. Hediye de gelmeyiversin. Arkadaslara hediye almayi cok istiyorsam bir US hesabi acarim Steam'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yani ucuz olmasi nefis, ama region lock genis anlamda dusunuldugunde cok zararsiz birsey degil yaw...misal ben UKdeyim, al gulum ver gulum, yok dogumgunu hediyesi falan gift trafigi yasiyorum TR, US, yada listemde ki diger ordan burdan insanlar ile.. hani allkeyshop.com falan gibi zaten ucuza key kapilacak yerler var, ama library'e lock gelmesi buyuk resim icinde cok mutlu birsey degil bence sanki.. Tabi Playstore'dan ciddi ucuz olmasi halinde gecerli bu soylediklerim..ayni fiyatlar olursa zaten lock olmaz gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yari fiyatina filan olursa US fiyatlarinin gelsin derim zaten. Rusya'da oyle iste. iTunes'de region lock var mesela, rahatsiz etmiyor cok fiyatlar boyle oldugu surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 lock multi oyunlarda birlikte oynadığımız kitleyi etkileyecek mi ? eğer öyle degilse gelsin lock fiyatlar 10 dolarlık oyun 10 tl olcaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Etkilemiyor, istedigin sunucuda oynuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 öyle bir şey olsa zaten kapat steam'i direkt. kullanılmaz hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 region lock dusuk ihtimal bence, ama multiplay'i etkilemiyor.. Sadece aldigin urun senin ulkende duruyor, muziplik yapip baskasina hediye, baskasi icin ucuzdan satin alma gibi komiklikler yaparsan kirmizi yada sari kart yiyorsun o kadar. Ideolojik olarak super yanlis birsey, ama gundelik kullanimda cok koyacak birsey degil. Farkina bile varmaz cogu kullanici zaten, aksine ucuz fiyat olur Gerge'nin dedigi gibi Ruski styla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ee o zaman çok büyük bir sıkıntı değil. ben direkt serverları falan etkiliyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hediye olayını da sadece yurt dısı için etkiliyor dimi. yine tr hesaplarına hediye alabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Yook, steami gene steam gibi kullaniyorsun, multiplay gift mift hersey calisiyor, sadece kendi region'nin da alim satim transfer falan yapiyorsun. Steam Market nasil calisiyor bilmiyorum bu durumda. Hani kart. sapka mapka satmak icin fdsfds Zaten cok dusuk ihtimal gibi geliyor bana, Gerge'nin dedigi gibi 10$=10-12TL gibi bir cevirme yaparsa steam ancak region lock yer. Aksi halde Playstore (ttnet di yamulmuyorsam?) fiyatlari gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Ha eger hem Playstore'dan pahali olur, hemde region lock koyarsa, o zaman jetski. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Çoğunlukla single player takılıyorum steam de zaten region lock çok etkilemez ama yine de can sıkıcı olur. Ruslar kendi yörelerinde aldıkları oyunlarla her servera giremiyor mu ki, her yerde bir yığın rus var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 gerge'nin wot'u ayın postu olmuş bölümdeki, çerçeveleyesim geldi öyle bir imkan olsa forumda heh. region lock mp sunucularını etkilemiyor bir kere ondan endişelenmeyin. region lock sadece belirgin şekilde daha ucuz olursa gelir. tek derdimiz gift olsun. oyunlar %25-50 daha ucuz olursa zaten kimsenin burada "giftleyemiyorum ühü" diyeceğini sanmam heh. kısacası pahalanması hariç diğer bütün ihtimaller yararımıza. pahalanma ihtimali de düşük. of apple'cılar ne ağlamış o linkte, neyse ki aklı başında birileri daha varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Pahalanma olursa alternatif siteler var oralara kayar millet. İsterlerse yapsınlar yani kendileri bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ins dediginiz gibi olur. bu nesil pc agirlikli gidecem, konsol tarafi cok yetersiz su siralar oyun yok exc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Olmaz pahalanma. Hep devletten kazik yemeye alismisiz tuketim urunlerinin fiyatlari hakkinda ama corporate ayni tarz kazigi atmaz. Onlarin attiklari kaziklar daha farkli. Adamlar 80₺'ye cikarsam 100 tane satarim, 30₺'ye cikarsam 2000 tane satarim der. Olamaz o kadar fark diyorsaniz Donanimhaber gercegini bir dusunun. Steam Wallet Code olayini da dusunun lise ve ortaokul bebeleri icin. 8000₺-60000₺ gibi bir fark var iceri giren parada. Bu urunler ayrica sinirsiz arz sahibi urunler. Firma oyununu niye 30TL'ye sattirsin demek cok hatali yani marginal cost sadece sunucudan oyunu gonderme veriyoluyken ve hem oyun firmasinin hem de Valve'nin gelirinin ne kadar arttigi ortadayken. Rakamlari uydurmadim bu arada, azaltip yazdim. Korsan pazari olarak bizden cok da farkli olmayan Rusya'da 80₺'ye 100 satarken 30₺'ye 4000 satti bazi oyunlar. Corporate kendi ayagini vurmaz bu konularda. Ellerinde fazlasiyla veri vardir Turkiye'de hangi oyunun ne kadara, ne kadar sattigi hakkinda. Sirf Pati'ye baksak zaten Skyrim, Civilization gibi hype oyunlari bile indirim olmadan fazla almadigimizi, genelde 15$ alti oyunlar tercih ettigimizi gorurler ki biz ekonomik olarak ulkenin orta sinifini temsil ediyoruz, Valve'nin marketinin neredeyse %90'inin olusturan sinifi. Skyrim 49₺ ciksa (Rusya'da o gunun kuruyla 17$'a cikmisti) kacimiz ilk gunden alirdik? Ben seriyi sevmememe ragmen alirdim. Biz bile buna cevap verebiliyorken Valve veremeyip 150₺ fiyat yazar diyenlere ne ictiniz demek istiyorum. Bu arada, Sam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 En kotu olasilik dolar kurunu 2₺ filan sabit alip fiyat cevirme olur diyorum. Region Lock da gelmez o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Abi sırf 20 euro vermek yerine 20 tl ye RP alabilelim diye EU dan TR serverına geçmiş bir lol akımı var Türkiye'de. Riot Türkiye sanıyorum ki şu anda dünya üzerindeki en çok para kazanan riot temsilciliği. Eğerki steam tr üzerinden işlem yapmaya başlarsa abow diyorum. çok güzel para kazandırır hem kendilerine hemde aracı olduğu firmalara. 3 e 5 e katlanır tr içindeki satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Riot da girdi oyleyse TL'ye gecince hayvani ucuzlama yapan firmalar arasina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 e 1/3 ucuzladı resmen fiyatlar euro 3 tl den baz alınırsa. 20 euro 60 lira yapıyo. sen 60 liraya 20 euroluk 3x alıyosun. Riota giren çıkan yok hayali para satıyo adamlar oyun içinde. her türlü win=win durumu var fiyatlar 3x düştü satışlar 5x tavan yaptı. 12 13 yaşında cocuklar kafelerde abi repe yüklermisin bana diye ellerinde 10 liralar 20 liralar ile gezdiğini bütün kafeciler konuşuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 steam insanlarin orjinal oyunlara yonlenmesini sagladi. hele bir de kuru direk TL olarak alirsa ulkede korsani bitirir resmen .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 steam değil ben sağladım modken sdfsd. gaben plaket yolladı duvarımda asılı duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ulkede korsan bitmez abi, bugun steamde 5 dolarlık oyunu bile korsan cekip oynayanlar var, patide var bu tipler lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bitirmekten ziyade azaltmak noktasında çok etkili. umarım fiyatlar hoplamaz, korsana yönelmek zorunda kalmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar