Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Eski konudan devam etmeyelim ki; Belli biri açıyorduysa affola :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ohaa..! kavgada yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 perma ban gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Niyeki? Edit: valla saflığımdan 8 deki o "100 sayfa olmuş" mesajını görünce açtım klsdklsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Canin sagolsun, ilk sayfada bizimde yerimiz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Saeros açıyormuş galiba. Bakalım ne çeşit bir ceza gelecek lskajdaskl. Hayır silemiyorum da şimdi konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bugün çok eaefvtgdokkfmnls geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 bugün kuzey marian adalarına gidiyorum günlük hehe şH@qa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dworgian said: Eski konudan devam etmeyelim ki; Belli biri açıyorduysa affola :| Sakın ola ki 100 km yakınıma gelmeye kalkma. Bundan sonra can düşmanımsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 iş yerinde iğrenç bir koku var camda açtırmıyor adamlar, illa yüzünüze mi vuralım koktuğunuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 yarın asistanlık kadrosu sınavı var,çalışmaya çalışmak! veya çalışamamak...işte bütün mesela bu... let the bloody war begin, yarın 10.00 'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Dworgian said: Saeros açıyormuş galiba. Bakalım ne çeşit bir ceza gelecek lskajdaskl. Hayır silemiyorum da şimdi konuyu http://www.haberkenti.com/d/video/175.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Ne sıkıci bir gün ya, icim bunaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 ne olmus konu mu acmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 wastyrx said: Dworgian said: Eski konudan devam etmeyelim ki; Belli biri açıyorduysa affola :| Sakın ola ki 100 km yakınıma gelmeye kalkma. Bundan sonra can düşmanımsın... Bahane arıyordun zaten. Ankara'ya gelince söylemeyeyim o zaman kdjsalkdaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Saeros said: Dworgian said: Saeros açıyormuş galiba. Bakalım ne çeşit bir ceza gelecek lskajdaskl. Hayır silemiyorum da şimdi konuyu http://www.haberkenti.com/d/video/175.jpg abi ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Şubatta gelip avlayacağım seni..........,,,,,,,,,,,,........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Sıkıcı hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 günlük hatuna bugun dedim cidid bir ilişki düşünmüyorum seninle suanda en azından olmaz arada mesafe varken yapamıyorum gelince konusalım şimdilik ayrı olsak daha iyi sanırım dedim, demem ile birlitke zaten sevgilim var benim de dedi mal gibi kaldım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 gelişine vurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Somon said: günlük hatuna bugun dedim cidid bir ilişki düşünmüyorum seninle suanda en azından olmaz arada mesafe varken yapamıyorum gelince konusalım şimdilik ayrı olsak daha iyi sanırım dedim, demem ile birlitke zaten sevgilim var benim de dedi mal gibi kaldım günlük Yalan %100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 sabah alarmı kapatıp yattığım için organik 3 bütünlemesine girmedim günlük, allah benim belamı versin, zaten pek çalışmadım ama duyduğuma göre kolaymış da sınav :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 günlük aslında içim rahatladı lan neticede arada 5 yaş vardı sana dün yazmıştım burada uzun uzun hatırlarsın, genel olarak bırak kızı denmişti günlük ama ben bitiririm sanıyordum kız zaten bitirmiştir demiyordum hatta sen buna inandıysan lol diyenler olmuştu ben de yok çıkmıyordur kimseyle demiştim de vay be günlük. ama neyse iyi oldu be günlük kafamız rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 off yarın hem final var hemi de odev teslimi tabi ki son gune bıraktım ikisini de ajsdgjla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar