Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #9

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın asistanlık kadrosu sınavı var,çalışmaya çalışmak! veya çalışamamak...işte bütün mesela bu...

let the bloody war begin, yarın 10.00 'da...
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Saeros açıyormuş galiba. Bakalım ne çeşit bir ceza gelecek lskajdaskl. Hayır silemiyorum da şimdi konuyu

http://www.haberkenti.com/d/video/175.jpg
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Dworgian said:

Eski konudan devam etmeyelim ki;

Belli biri açıyorduysa affola :|

Sakın ola ki 100 km yakınıma gelmeye kalkma. Bundan sonra can düşmanımsın...

Bahane arıyordun zaten. Ankara'ya gelince söylemeyeyim o zaman kdjsalkdaj
Mesaj tarihi:
Saeros said:

Dworgian said:

Saeros açıyormuş galiba. Bakalım ne çeşit bir ceza gelecek lskajdaskl. Hayır silemiyorum da şimdi konuyu

http://www.haberkenti.com/d/video/175.jpg

abi ama =(
Mesaj tarihi:
günlük hatuna bugun dedim cidid bir ilişki düşünmüyorum seninle suanda en azından olmaz arada mesafe varken yapamıyorum gelince konusalım şimdilik ayrı olsak daha iyi sanırım dedim, demem ile birlitke zaten sevgilim var benim de dedi mal gibi kaldım günlük
Mesaj tarihi:
Somon said:

günlük hatuna bugun dedim cidid bir ilişki düşünmüyorum seninle suanda en azından olmaz arada mesafe varken yapamıyorum gelince konusalım şimdilik ayrı olsak daha iyi sanırım dedim, demem ile birlitke zaten sevgilim var benim de dedi mal gibi kaldım günlük

Yalan %100
Mesaj tarihi:
günlük aslında içim rahatladı lan neticede arada 5 yaş vardı sana dün yazmıştım burada uzun uzun hatırlarsın, genel olarak bırak kızı denmişti günlük ama ben bitiririm sanıyordum kız zaten bitirmiştir demiyordum hatta sen buna inandıysan lol diyenler olmuştu ben de yok çıkmıyordur kimseyle demiştim de vay be günlük. ama neyse iyi oldu be günlük kafamız rahat
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...