Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 argo adı yazınca ban, bilimsel adını yazınca npgg? yoksa bilimsel adını da mı yazmak yasak o organın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 http://cdn.memegenerator.net/instances/500x/43799061.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 rıdvan mücadelesine dışarıdan devam edecektir YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ YAŞASIN ÇORBALAR!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 karaktersiz said: hala inanamiyorum senin tw olabildigine ya su tavirlara edaya bak biz öyle istedikmişmiş sorma tam dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 rıdvan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 rıdvan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hayır benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 iyi olmuş therıd0ne'a yazmayı öğrensin gelsin sajgfdjafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 benim kurt kardeslerimi banliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 xunnu banlamak için neden mi aradınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Fenerli diye banlamışlar, azınlık olduk yeminlen şu forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ramazan şu forumda ağladığı kadar dışarda ağlasa şimdiye bakan falan olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 zunun geyiğini kaldıramayan banlensin zaten. Ne zararı vardı adamın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 kaldirmak zorunda degil kimse, zun ban on sightti zaten, fizban gidince uygulayan kalmadi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 vaperon said: zunun geyiğini kaldıramayan banlensin zaten. Ne zararı vardı adamın? niye xunn'un sadece. şimdi ben sana ananlı bacınlı şaka yapsam banlatcan xun yapsa oley mi dicen sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Red said: vaperon said: zunun geyiğini kaldıramayan banlensin zaten. Ne zararı vardı adamın? niye xunn'un sadece. şimdi ben sana ananlı bacınlı şaka yapsam banlatcan xun yapsa oley mi dicen sdfs Aynen öyle yapcak malesef sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Sizde alışkanlık olmuş xunn banlamak. Yetemeyen de adamla akıl oyunlarına girmeye çalışmasın o zaman. Sonra taunt yiyince adamın tipi geliyor akıllarına, gereksiz ban sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 whiteknight.jpg sakali cikti olm adamin, yazmayin artik asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 İki dakika devam edemedin be... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 rıdvan geri dön n'olur rıdvann evine yuvana geri dönn :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 vaperon said: Sizde alışkanlık olmuş xunn banlamak. Yetemeyen de adamla akıl oyunlarına girmeye çalışmasın o zaman. Sonra taunt yiyince adamın tipi geliyor akıllarına, gereksiz ban sonra. ahaha Anali bacili sakaya yetemiyoruz cok sukur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aquila said: kaldirmak zorunda degil kimse, zun ban on sightti zaten, fizban gidince uygulayan kalmadi asdf. çare fizban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 xun konusunu bilemem de fizban'dan sonra gerçekten forum çok değişti. bu arada ben aquila'nın sadece ban vs için verilen yönetici hesabı olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yok abi o mesajları yük yapıyor diye düz hesap verildi biraz da oradan yazsın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 foruma girdigimde server bukuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar