Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Benim kullandığım Kobo 'nun ( Glo galiba modeli, üstte fotosunu attığım ) dokunmatik olayı çok gecikmeli geliyordu. Kelimeleri seçmeye üşeniyordum, genelde bir kerede başaramıyorsun istedeğin kelime ya da cümleleri işaretlemeyi. Not alma v.s. zaten çok verimsizdi. Yine bu şekilde mi yoksa iyi bir tablette olması gerektiği gibi akıyor mu ? Paperwhite 3 akıcıysa onu tercih edeceğim bu sefer gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 https://youtu.be/kUrtDpT4Now?t=6m13s kendin bak,burda var karşılaştırma. Clara yeni sayılır , pw3 2.5 yaşında. Ben gece ışığı dışında pek bir artısını göremedim. Paperwhite 4 yakında cıkıcak ,bunu ezer bence. Oda gece ışığı yapıcak biraz da perf. arttırırsa zaten başka bir beklentim yok ebook'lardan. Ha var aslında 1 tane :) Voyage'da olan dokunmatik harici sayfa döndürme button'u koysalar efsane olur. Zor bir şey degil aslında ama cok efektif bence. Dokunmatik bazen insanı deli ediyor , eliniz çarpıyor veya yatarak okuyorum tutarken sayfa degistirmek zor oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Hep benzer onlar. Clara düz Glo'dan çok daha iyi ama. D&R'a gidip dene bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Tam aksine bu arada. Clara yeni CPU ile geliyor, Paperwhite 4 eski CPU ile devam, güncelleme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 glonun sayfa gecisleri bende de kahredici yavaslikta ama yapacak fazla birsey yok sanirim..var mi hizlisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 clara hd var bende cok hizli diyemeyiz :) ilgimi ceken bir cumlenin altini cizmek icin min 2-3 deneme gerekiyor simdilik. gerci toplam 4-5 saat okuma yapmisimdir daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2018 Glo'da kepub yüklediğinde çok hızlı sayfa değişen bir firmware versiyonu vardı. 22 gibi hatırlatma atarsınız hangisiymiş bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2018 kindle pw3 kullanıyorum ve şu sayfa çevirme ile ilgili hep şunu dedim kendime: acaba fiziksel bir kitap olsaydı ve elimle çevirseydim bundan hızlı mı çevirecektim? e-kitap akar gider hocam hele ki yaz günlerinde tatilde şurada burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Sayfa çevirme hızı sorun değil de, kelimeleri çiz, işaretle, sözlüğe bak, not al v.s. gibi konular için diyorum. Çok büyük problem mi ? Hayır değil ama efektif olmadığı için bu özellikleri hiç kullanmamıştım Kobo GLO 6" de. Clara HD ve Paperwhite 3 kullananlar ne diyor bu konuda ( çizme, yazma v.s. ) ? Kobo Aura H2O 6.8" için ne diyorsunuz ? Su geçirmiyor diyor, o özelliği biraz aklımı çeldi. 6inch yapsalarmış ona yönelerdim. 6.8" biraz gereksiz büyük olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 ne çizion abi ebook readera adı üstünde reader :D notları kağıda alıyorum ben, ufak bi bloknot taşıyorum yanımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Çalışan bi meritokrasi linki var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 oradan aradigin ozel birsey var mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Yazarı tagore olan kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 yok bendekilerin icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 irc'den akin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Dana verdi link meritokraside yokmuş. Arayan olursa eskikitaplarim.com da aratın orda var bi kaç tane eski basım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 irc den nasil kitap indiriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2018 çoook eski bir konumuz var Zed'in. 17 senelik filan. quest olarak onu bulmayı veriyorum sana, ödül olarak sorduğun sorunun cevabını öğreneceksin. o zaman açık olan bölümleri araştırıp nerede olabileceğini düşünerek başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Google Play Store kitaplarını Kobo da okuyabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2018 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Selam, Google Play Store'dan aldığım her kitabı download edemiyorum. epub seçeneği çıkıyor bile! Sebebi ne olabilir acep?! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 https://www.idefix.com/Elektronik/Kobo-Clara-Hd-E-Kitap-Okuma-Cihazi/Kobo-E-Kitap-Okuyucular/urunno=0001753296001 Kobo Clara HD indirime girmiş. 639 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 d&r'da da o fiyatta uzun suredir. indirimli gibi gozuken standart fiyati galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Selam, Turkiyeye ailemi ziyarete geldigim su kisa donemde bugun itibariyle kindle mi kaybetmis bulunuyorum. mutsuzum ve uzgunum, ozellikle kitabin en heyecanli yerinde kaldigim icin :( Yeni bir e-book alacam, ben de kindle paperwhite vardi, 5 senelik bir cihazdi, guzel calisiyordu aslinda ama bu senenin sonunda yeni bir modele gecmeyi dusunuyordum zaten. Acaba onerileriniz neler, herhangi bir markadan olabilir. Ya da tekrardan kindle paperwhite ile mi gideyim. not: 120 dolardan fazla vermeyi dusunmuyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paperwhite, zaten yenisi cikti. Ya da daha ucuza kobo clara hd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar