Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Kobo hesabi aldiktan sonra bagliyorsun, evet. Bu arada yanilmisim, Kobo kutuphanemde D&R'dan aldiklarim gorunmuyor, ama D&R kutuphanemde Kobo'dan aldiklarim gorunuyor. D&R'dan almaya gerek yok hic, orada satilan her kitap ayni fiyata Kobo'da var. Tek yerde dursun kitaplar. Kobo ve D&R eposta adresleri ayni olacak bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Tamamdır, teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Ne zor ismis ya beklemek, gelmiyor bir turlu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 carsamba magazalara gelecek mi tam cozemedim onu, on siparis tarihi 27'si ama, magazadan gidip alabilio muyuz bilmiyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Bazı mağazalarda gösteriyorlarmış. Bilsem gider mağazadan alırdım. Onların satımı olmayan örnekler olması da mümkün ama tabii. Büyük mağazalara bir hafta içinde gelir ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Şu bim topiği gibi olmasın da, iki gün sonra gittim hiçbir yerde elmalı biskrem kalmamış. Bu kadar çabuk tükenmez umarım. 27 Önsipariş olsa 28'ine de illerin büyük mağazalarına satış için gelir işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grinny Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Gerge, Kobo GLO ve HD arasında çok büyük fark var mı, ikisini de kullandın sanırım? GLO ile gayet mutluyum ama bazen "çözünürlük yüksek olsun" dediğim de olmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 selam bilal'e anlatır gibi. kindle ı paperwhite glo su kobosu hd si kafam karıştı. 1- yurtdışından mı alayım yoksa TR de de anyı fiyatlar bulabiliyor mu? D&R çıkardıktan sonra? 2- f/p açısından tek bir tane önerecek olsanız ne önerirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Kobo Glo HD al geç D&R'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 GERGE said: Ama PDF olayini unut. Aciyorlar ama pek okunabilir degil. bunu biraz daha açarmısın. şimdi pdf var pdf var. bazen kitabın sayfalarının resmini çekip pdf yapıyolar. bazen resim değil text olarak kopyala yapıştır yapılabilecek halde oluyor. kaliteli pdf te ne gibi bir sorun oluyor fontlar mı küçük keskinmi değil zoom mu yapmak gerekiyor? kobo için soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 said: Yeni video eklenmiştir; https://youtu.be/3ZeiF1N6uKQ - Kılıf ve bazı genel maksatlı inceleme, eleştirilerim Gülme garantili KOBO GLO HD inclemesi :) Alsam mı almasam mı, derken almış bulundum. Kendimce bir inceleme yaptım, umarım birilerinin işine yarar. ;) https://youtu.be/1YKC3788THU - Genel inceleme https://youtu.be/6Cxo-DpVoVA - Gelen sorulara istinaden hazırlanmıştır. Kobo Glo ile Kobo Glo HD arasındaki bazı farklılıklar Glo : 1024x767 213ppi Dahili 2GB hafıza(arttırılabilir) 30güne kadar kullanım Glo HD: 1448x1072 300ppi 4GB dahili hafıza(alet sökülerek arttırılabilir) 60güne kadar kullanım Şöyle bir şey vardı zamanında bir yerlerde. Yardımcı olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 PDF'nin ne kadar kotu oldugunun gercekten acilacak bir yani yok. Ancak her pdf sayfasini birebir ekrani tam kaplayacak kadar yaparsan filan olur gibi gelebilir ama yine olmaz. Takilir, agir calisir. Ama A4 kagit boyutunda yapilmis hicbirpdf okunmaz. Metin olmasi ya da imaj olmasi bir fark yaratmaz. Yazitipleri ne olursa olsun degismez. Cogu pdf takilir, zoom cok yavas olur. Hic acmasa daha iyiydi aslinda, sadece acsin diye konmus ama yok varsayin alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 kullanışlılık açısından söylediklerin biraz gerge konforculuğu gibi geldi ama sayfaları renderlaması felan çok çok ağırsa 34. sayfadan 152. sayfaya gitmek istediğimde çok bekletiyosa kötü o zaman. ben bunda hep ansiklopedi kıvamında kaynak eserler kullancam netten pdf olarak indirdiğim. epub ta varda esas kaynak kitaplar pdf hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Gerge konforculuğu değil. Benim pdf performansı beklediğimden iyi olmasına rağmen söylüyorum. Kobo Glod HD'de Epub yerine pdf açmak Alpler'de kayak yapmak varken Ağrı'ya çıkmak gibi. 4800 metreden sonra +300 çıkıp Doğu Anadolu'ya gitmek gibi. Yan çevirip okuyacaksın, boyutlarını 10-20 mb'larda tutacaksın. Bu durummda 200 sayfalık pdf'te 30'dan 140'a 3 saniyede gidiyor. Ansiklopedi okumak eziyet olur çünkü 2+ kolon olur onların sayfaları ve zoom sabitleyemezsin. Bunlara rağmen a4 tipi yan çevrilerek %200 zoom'da okunuyor. Okunmuyor değil. hatta örnekleyelim http://i.imgur.com/AE5apBd.jpg http://i.imgur.com/TRkyrwR.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 sayfa değişsin diye 3 saniye bekleyememek konforculuk oluyor işte. zoom olayı mesela telefonda kullanırken bir sayfanın zoomunu ayarladınmı sonraki sayfaları aynı zoomda açıyor. her sayfa değiştirmede tekrar ayar yapmak gerekmiyor. reader da öylemi değilmi? ansiklopedi dediğim öyle değil. kaynak kitap yani roman felan değil. yan yatırmak zorunda kalmak sıkıntılı olur biraz bir seferde görebileceğin metin açısından. okunur anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2016 Yok bir kere ayarladığında tap yaparak sayfa değiştirebiliyorsun, parmağınla sayfayı aşağı doğru kaydırabiliyorsun. Ama telefon tablet gibi iki parmak gesture yapamazsın sapıtıyor, iki sayfa geriye gidiyor zoom out yapıyor, bazen istediğin gibi oluyor vs. Zoom olayını menüden ayarlayıp tap ve aşağı yukarı yaparak okumak en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2016 Arkadaşlar nook simple touch tamiri yapabilecek bir yer var mı istanbulda? pilinden ötürü yan yattı çamura battı. baya şişti falan pili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2016 MrLevie said: Arkadaşlar nook simple touch tamiri yapabilecek bir yer var mı istanbulda? pilinden ötürü yan yattı çamura battı. baya şişti falan pili. Onun pil kodu : MLP305787 , istanbulda bulamazsan Şurdan sipariş ver. Kendin değiştir. http://www.aliexpress.com/store/product/035790-S11ND018A-3-7V-1530mAh-5-66Wh-Li-polymer-Rechargeable-Battery-With-Plug-FOR-GPS-1PCS/318150_872309641.html BU büyük kapasite: http://www.ebay.com/itm/2150mAh-MLP305787-S11ND018A-Battery-for-Barnes-Noble-BNRV300-Nook-Simple-Touch-/261542044105 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 sıkıntı şu, pilden mi sıkıntı tam ondan da emin olamadım. pili söktüm, ekran falan aynı kaldı. söküp fişe taktım belki pilsiz çalışır en azından ekrana reset çakar falan diye, onu da yapmadı. ne dersiniz alayım mı pili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Ooo dur , ekranda hiç tepki yok mu ? Senin Ekran gitmiş olabilir , Benim Nook Simple Touch Glowlight ta değilde, Kobo Glo da oyle olmuştu. Dıştan sağlam gözüküyordu. Ekran arkadan çatlamış. Okuduğum kitabın üst kapağında takılı kalmıştı. Bende pilden zannetmiştim. Ama açma kapama ışıkları filan gayet normal yanıp sönüyordu. Açtım içini, en ufak zımbırtısına kadar söktüm. Ekran arkadan çatlak çıktı. Aliexpress ten yeni ekran aldım mecbur. Baya pahalı idi Kobo Glo nun ekranı. 60 dolar fiyatı var idi, indirim ayağına 40 dolara inmişti, aldım taktım halen canavar gibin çalışıyor. Şimdi ucuzdur belki. Da nook Simple touchun un ekran o zamanlar çok daha ucuzdu kobo ya göre. (15-20 dolar arası) Nookun SimpleTouch un ve Sony PRS-T1 ekranları aynı model galiba. Hatta bir çok no name book reader de aynı ekran kullanıyor olmalı. Edit: Arka kod numarasından aratırsan çıkar mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 ekrana kadar inmedim, pil zaten cırtladı, ekrana da bakayım istanbula dönünce madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2016 Paperwhite indirime girmiş, amazon.de üzerinde 70 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Calibre için regular expression sorunu yaşıyorum ben, import ederken titledan bilgileri çeksin istiyorum. örnek verirsek: Charles Dickens - A Christmas Carol, The Chimes and The Cricket on the Hearth (Barnes & Noble, 2004) %author% - %title% (%publisher%, %published%) nasıl yapılıyor regular expression olarak? belki python'a daha aşina olan vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Yilan la ilgisi yok: {author} - {title} ({publisher}, {pubdate}) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2016 öyle yapınca test satırında denediğimde komple title olak alıyor. https://manual.calibre-ebook.com/regexp.html şöyle yılanlı mılanlı olacak galiba. okudum ama yetemedim ona, syntaxta var zaten parantezler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar