Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Enpara indirimi

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
walleta nerden atarsan at, ya da kaç farklı enpara hesabından atarsan at önemli değil hepsine ayrı ayrı geri ödemesini yapacak zamanı gelince

önemli olan parayı tekil de olsa nereye attığın değil ayrı hesaplardan atıyor olmandır diye mantık yürütüyorum, bakim evet gayet şahane mantık ;)
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Yurtdışında şüpheli çekimden dolayı denizbank 2 kartımı da kapamıştı. Biri enterprise, biri de hertz çekiminden dolayı.

Adam 700 tane aynı işlem var diyor. Direkt olarak soyuyolar seni sanırım, bilgin var mı diye aramaları lazımdı.
Mesaj tarihi:
O kisim dogru zaten de yaygara koparilacak bir sey degil bu olaydan sonra baya siki guvenlik koyarlar. Ekside baya banka sanki dolandiricilik degil u olay paraniz gitti demis gibi yazmislar da
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Kampanya geliştirirler derken feci nerflemişler cidden. Kampanyaları cazip değil ama faiz, eft, hesap işletim ücret vs kısmı fena değil halen. Onlarıda nerflerlerse güle güle derim :)
Mesaj tarihi:
abi zaten hesap işletimidir eft'sidir her şeyi beleş yap üzerine stabil %50 indirimi çak sürdürülebilir değildi pek. öyle bir kampanya olduğu belliydi de insan devam etsin istiyor işte sdfsdfs
Mesaj tarihi:
yahu şart getirsin, sürekli olarak en az 2000 tl olan hesaplar bundan yararlanabilecek diye.

böylece banka da senin paranı kullanacak orada boş boş duran, sen de bu tür ufak avantajlardan yararlanacaksın.
Mesaj tarihi:
abi daha once de yazmistim sanirim da enparalarin o kampanyalari yapmasinin sebebi yemlemek ..finansbank malum can cekisiyordu satilmasi lazim di deger belirleyen olcut de musteri sayisi kibarca enpara ile kafaladiklari eleman sayisi ile orantiliydi..banka satildi kampanya bitti ..
  • Yeni Oluştur...