inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Fin said: sequo alsın istiyorsan kürdistan'dan bir kesit yapacaktın kardeş asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bingildak said: anlamadım abi, neyse altın ayının tükkan önünü gölgelemeyelim Abi sana demedim zaten senin mesajı alıntılayarak altınayıya söyledim pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 goldbären said: http://i.imgur.com/0dMiOVR.jpg en sağdaki binadan iki tane var, bir de en soldaki bina yok gerisi var. hepsi toptan 5000 TL çocukmusun lan bunlarla oynuyorsun hala. dufdufduf diye dövüştürüyorsundur da sen şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Erkek çocuğu gibi duf duf dövüştürse robotlar mobotlar yapıp savaştırsa yine iyi, kız gibi evcilik oynuyor bide bunlarla http://www.themagazine.ca/cms/wp-content/uploads/2012/12/subGirls1-popup.jpg Ama lego en nihayetinde, gerçek bir erkek oyuncağı değil k'nex gibi . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 çok güzel hobi bu aslında yav özendim ben de şimdi o sokağı görünce şöyle bi barlar sokağı falan olmuyor mu içkili sigaralı dünyanın farklı yerlerinden mekanları simgeleyen falan bir sokak olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Bi de arka sıraya keraneleri döşiycen, yol ağzına da tatlı arabası. OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Gazetenin verdiği oyuncak muhabbeti geçmiş de. Hatırlar mısınız bilmem, kağıttan maket veriyordu milliyet-hürriyet bi ara. Ev-şato-hücumbot tarzında. Efsaneydi gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 neutrino said: Al lan 5k diyeceğim çıkarıp getiremeyeceksin o olacak. Elindekinin fotoğrafını koy, google'dan image almış koymuş sşdgljkhs lan olmasa show off başlığı mı açıcam. görüyosun knexçi doluyor hemen bunun nesiyle hava atayım. ama umrumda değil seven seviyor. 5kyı çıkarana parçalanmış, temiz temiz poşetlenmiş kutularına konmuş halde vericem zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 içinde barbileri varsa 3 karton malbuşa gider. barbisi twitisi eksikse o da olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 goldbären said: neutrino said: Al lan 5k diyeceğim çıkarıp getiremeyeceksin o olacak. Elindekinin fotoğrafını koy, google'dan image almış koymuş sşdgljkhs lan olmasa show off başlığı mı açıcam. görüyosun knexçi doluyor hemen bunun nesiyle hava atayım. ama umrumda değil seven seviyor. 5kyı çıkarana parçalanmış, temiz temiz poşetlenmiş kutularına konmuş halde vericem zaten. Kurulu halinin fotoğrafı var mı, arka planda ken barbie falan varsa çıkartıp çekebilir misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 10185 - açıldı yapıldı - bozuldu özenle tekrar kutulandı. 10197 - açıldı yapıldı alınırsa tekrar kutulanacak. 10211 - açıldı yapıldı alınırsa tekrar kutulanacak 10218 - açıldı yapıldı alınırsa tekrar kutulanacak. 10224 - hiç açılmadı sıfır kutu orijinal poşetlerinde. yukarıda fotoda dolabın en altında üç tanesi gözüküyor. diğer ikisi de var şimdi gidip çekemem evde değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yildirimokur said: Gazetenin verdiği oyuncak muhabbeti geçmiş de. Hatırlar mısınız bilmem, kağıttan maket veriyordu milliyet-hürriyet bi ara. Ev-şato-hücumbot tarzında. Efsaneydi gerçekten. hiç örneğini bulamadım ama şu tarzdı. ilk uhu çekmelerimiz bu yaşta başladı sdfs http://img252.imageshack.us/img252/9585/kartonev02wp7.jpg bunlar da malesef yapıyosun sona tozlanıyor ve bigün hepsi toptan atılıyor yakılıyor, kalıcılığı yok. ama çocukken baya ufuk açıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 yildirimokur said: Gazetenin verdiği oyuncak muhabbeti geçmiş de. Hatırlar mısınız bilmem, kağıttan maket veriyordu milliyet-hürriyet bi ara. Ev-şato-hücumbot tarzında. Efsaneydi gerçekten. abi manyak mısın nerden aklına geliyor böyle şeyler. flashback oldum akü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Göldcuğum kıyafetleri değişen karton barbielerini de ekliyor muydun maketlerine? Ordan mı geliyor lego aşkı? http://2.bp.blogspot.com/-SSx15cShsRg/T_zi0tiABwI/AAAAAAAAD4A/trz827CJVMc/s1600/barbie%2B2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 İçi pamukla doldurulan futbolcular vardı bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 axedice dar görüşlü bir mühendis olduğundan hala legoya çamur atıyor ama bu oyunlara gelmeyiz... lego oynayan adamın delikanlı olmak gibi kompleksleri yoktur. lego oynayan adam bilime akıla inanır ve yalnızca bilimsel sosyalizme itaat eder. bi zahmet birisi perinçek-apoya lego montajlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 http://mcdn01.gittigidiyor.net/3659/GEOMAG-BENZERI-530-PARCA-MANYETIK-LEGO__36592948_0.jpg bunlara ne deniyo ? çocuklugumda hiç legom olmadı ama eve misafir çocuk fln geitirnce bundan bi kutu onu çıkartıp ben oynuyorum şekiller yapıyorum çocuklarda beni izliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 GEOMAG-BENZERI-530-PARCA-MANYETIK-LEGO__36592948_0.jpg GEOMAG-BENZERI GEOMAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 alın şunu ya yok mu alıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 boş arsalara %?? kaç istiyorsun? diğer evleri de istersen kentsel dönüşümle yenileyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 kim napsın pis hamburgerli ellerinle yaptığın legoları. yağlıdır onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 bigün geçerken uğra da sana satayım ya. eminim gaza gelip alcaksın sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Red said: kim napsın pis hamburgerli ellerinle yaptığın legoları. yağlıdır onlar. ahahhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 jacabo said: Ikinci kac paraya patladi? yeni gördüm , kendi ücreti kadar da kargo ücreti oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 http://lonelyconservative.com/2014/01/check-out-this-awesome-lego-village-my-son-built/ 9 yasında cocuk yapıyo 20 küsür yasında adam bununla oynuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar