Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 1 yıla çapıt oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 10 yıl garanti var diyor markus'un? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 mekanik aksam sökük falan o garanti yıpranmaya yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 markus iyise alıcam, kötüyse http://pbs.twimg.com/media/BjPm_rwIQAAXLvU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Kneeling chair falan kullanan var mı ya? İşe yarıyor mu sırt ağrısında felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 mep ufkumu açtın gece gece. ilk kez görğyorum böyle bir şey merak da ettim vallahi. var mı büyük şehirde oturup da kullanan bir mağazada filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 denemeden hiç bişey söylenmez ama hiç rahat görünmüyor. Saatlerce kullanacaklar için eklem ağrıları olabilir. //darleklerin atası gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 o ekstrem bi örneği olmuş yalnız normalleri böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Aga o nedir öyle, boş zamanlarda gelir olsun diye kürtaj seansı açsan millet gelir o sandalyeyi görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Hayalimde bu var: http://www.hermanmiller.com/products/seating/performance-work-chairs/aeron-chairs.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Şirkette bundan ikiside var kesinlikle adore bin basar http://www.avansas.com/adore-vlt-380-fs-techno-yonetici-koltugu.html http://www.ikea.com.tr/urundetay/50178859/markus_donen_sandalye.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Adore'den bikaç sene önce sandalye aldım, yaklaşık 4-5 kere kırıldı. Artık adamlara gidip yedek parça istemekten utanıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Adore VLT-380-FS kullanıyorum bir süredir. Rahat. Umarım bir yeri bozulmaz/kırılmaz. Dirsek dayanakarlı pek güven vermiyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 arcane said: Adore VLT-380-FS kullanıyorum bir süredir. Rahat. Umarım bir yeri bozulmaz/kırılmaz. Dirsek dayanakarlı pek güven vermiyor sdf. Bunun oturak kısmı yere paralel mi? Ben öne doğru gittikçe yükselmesini istiyorum hafifçe, bunu ayarlamak mümkün mü? Bir de tekerleklerinin sökülmesi mümkün mü? f/p olarak fena durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 oturma kısmı yere paralel ama öne doğru gittikçe alçalıyor. öyle bacaklar daha rahat ediyor. tekerlekler sökülebilir. zaten sökük geliyor herşey. kendin monte ediyorsun. montajı kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Öne doğru gittikçe alçalıyorsa uzun süreli otururken istemsizce öne doğru kaykılmaz mı insan? Bendeki şu an sekreter sandalyesi ve oturak kısmı yere paralel biraz da kumaşıyla alakalı belki ama sürekli olarak kendimi geri toplamak zorunda kalıyorum. Çünkü öne kayıyorum. Düşüncem o ki oturak kısmı gittikçe yükselse kıç kısmı çukurda kalır gibi olur ve öne doğru kaymam. Bilmiyorum ama uzun süre oturup deneyimlemek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 oturağın sadece kenarı eğimli. dize doğru kesim. öyle olmasa yüksek kullandığında ayakların yere değimeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 adore çok aklımı karıştırdı :I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 arcane said: Adore VLT-380-FS kullanıyorum bir süredir. Rahat. Umarım bir yeri bozulmaz/kırılmaz. Dirsek dayanakarlı pek güven vermiyor sdf. Bundan bende de var, koltuk çok rahat ve güzel ama dediğin gibi, kolçaklarda ucuza kaçılmış gibi sanki. Plastikleri güven vermiyor, bir de sağ taraf tam oturmamış benim tıkırdıyor hafiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 4 senedir falan ikea poang + laptop minderi kullanıyorum. fakat uzun süreli kullanımlarda poang rahatsız sanki. ilk zamanlar çok rahattım ama artık 10 dakka otursam kıçım başım ağrıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 daha çok yüklendiğin taraf zamanla tıkırdamaya başlıyor. tekrar sıkıştırmak lazım. rahat, hissiyatı güzel bir malzeme kullanmışlar ama sağlam değil. tahmin ediyorum ki kolçaklardaki yükseklik ayarı mekanizması yüzünden öyle çünkü güvensizlik veren sadece yukarı kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Kolçaklar çıkıyor mu birader, arada çıkarasım geliyor benim ona göre ben de bir tane temin edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Fistan said: bingildak said: ikeadan şöyle 1-2k lık bir şey alsan totalde eve gönderim için nasıl bir fiyatlandırma yapıyolar biliyor musunuz? tutar üzerinden mi, kiloya mı bakıyorlar, neyi baz alıyorlar?hacim şu yanlış bir bilgiymiş, ilk ürün 25 tl, ondan sonraki ürünlerin her biri 5 tl arkadaşlar kurulum da yapıyorlar, ürün tutarının 9% u bedeli 2k civarında bir alışveriş yaptım, herşeyin nakliyesi + kurulumu 200 tl fln tuttu 6 kişilik yemek masası, sandalyeler, pc sandalyesi, 2-3 sehpa fln dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 netten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 yok internetin kargo hesabı farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar