Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar sandalyeleri

GERGE

Öne çıkan mesajlar

arcane said:

Adore VLT-380-FS kullanıyorum bir süredir. Rahat. Umarım bir yeri bozulmaz/kırılmaz. Dirsek dayanakarlı pek güven vermiyor sdf.

Bunun oturak kısmı yere paralel mi? Ben öne doğru gittikçe yükselmesini istiyorum hafifçe, bunu ayarlamak mümkün mü?
Bir de tekerleklerinin sökülmesi mümkün mü?
f/p olarak fena durmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Öne doğru gittikçe alçalıyorsa uzun süreli otururken istemsizce öne doğru kaykılmaz mı insan? Bendeki şu an sekreter sandalyesi ve oturak kısmı yere paralel biraz da kumaşıyla alakalı belki ama sürekli olarak kendimi geri toplamak zorunda kalıyorum. Çünkü öne kayıyorum. Düşüncem o ki oturak kısmı gittikçe yükselse kıç kısmı çukurda kalır gibi olur ve öne doğru kaymam.
Bilmiyorum ama uzun süre oturup deneyimlemek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Adore VLT-380-FS kullanıyorum bir süredir. Rahat. Umarım bir yeri bozulmaz/kırılmaz. Dirsek dayanakarlı pek güven vermiyor sdf.

Bundan bende de var, koltuk çok rahat ve güzel ama dediğin gibi, kolçaklarda ucuza kaçılmış gibi sanki. Plastikleri güven vermiyor, bir de sağ taraf tam oturmamış benim tıkırdıyor hafiften.
Sosyal ağlarda paylaş

daha çok yüklendiğin taraf zamanla tıkırdamaya başlıyor. tekrar sıkıştırmak lazım. rahat, hissiyatı güzel bir malzeme kullanmışlar ama sağlam değil. tahmin ediyorum ki kolçaklardaki yükseklik ayarı mekanizması yüzünden öyle çünkü güvensizlik veren sadece yukarı kısmı.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

bingildak said:

ikeadan şöyle 1-2k lık bir şey alsan totalde eve gönderim için nasıl bir fiyatlandırma yapıyolar biliyor musunuz? tutar üzerinden mi, kiloya mı bakıyorlar, neyi baz alıyorlar?
hacim

şu yanlış bir bilgiymiş,

ilk ürün 25 tl, ondan sonraki ürünlerin her biri 5 tl arkadaşlar

kurulum da yapıyorlar, ürün tutarının 9% u bedeli

2k civarında bir alışveriş yaptım, herşeyin nakliyesi + kurulumu 200 tl fln tuttu

6 kişilik yemek masası, sandalyeler, pc sandalyesi, 2-3 sehpa fln dahil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...