applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ltc kaçı görür kaçtan girmek gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 21i görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 çok güzel süzülüyor yalnız aşağıya doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ltc yi burlardan alıp 28,,5 bandında satmaktan daha cok getirir gibi nmc'yi alıp 7.8 den satmak bilemedim napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 satın olm düşecek daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yükseliyor, trap mi yoksa toparlanma mi çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sat sat sat sat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 öyle trap olmaz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kaçırdık treni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 of cok güzel al sat yaptım btcturkte. tişikkirler biticitirk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Xenus said: bingildak said: wall işemeye gidip gelene kadar yok olabilir veya yok olan geri gelebilir, bir şey ifade etmiyor tek tıkla geliyor tek tıkla gidiyor wallar baya etkili oluyor bence. şu örneği çoğu kez gördüm, ltc'de vs. çoğu zaman yıldırıcı oluyor. down trend'e recovery şansı vermiyorlar biraz daha düşürene kadar. ltc kaç kere 24'ten döndü. ltc demişken bu arada ltc'e basabilirler belki bilemedim. ltc/btc yapılabilir çünkü btc güdümünden çıkıp yükselecek gibi. down trend şu şekildeyken 2k coini yerlerse helal olsun. gerçi geçen hafta 710$'a 3k'lık wall çekilmişti yenip bitirildi ama 680$ gördük 3 saate ehuehu. macera aramaya gerek yok bence. bence bu seviyelerin altını 830-840'ları görürüz bu hafta. allah bereket versin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi ne kadar saçma bir durumda ne yapacağımı şaşırdım ha. Btcturk ayrı sıçtı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ne yapmışlar çinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ne götürdü götüren 830dan anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 su anki yükselis yapay. tekrar düsecektir haberiniz olsun bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 CRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 24den ltc 6 dan nmc giren götürdü baya. böyle 2-3 saniye ile kacırdım treni resmen, sonra da meh dedim yine düşsün öyle alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ben dedim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 NMC yi fena çaktılar aşağıya , 8 çıkarırlar gene şimdi. 7.2 oldu bile. Gene aşağılara gidiyor. Kaçtım NMC den BTC ye. Artarsa zararı kurtarırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 parası olan için spekülasyona ne kadar da müsait bir ortam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Bak orası doğru , Tam spekulasyon ortamı. Birileri çok fena para kaldırıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 valla ben cakildim kaldim, ltc 30dan, nmc'de 7,5 dan girislerim var. Beklicem artik ay sursede mecbur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bence 827'den daha aşağı düşmez. belki bir 840 denemesi yapar ama geceye 900'e toparlarız gibi geliyor bana. ilk pumpın üstüne çıkarız. küçük balığı yiyen whaleler hep kazanıyor abi şurda var düşüşün olası nedenleri. çinde taobao, bitcoini ödeme sisteminden kaldıracakmış ama o kadar önemli değil bence. görevini yerini getirdi zaten buralara gelicekti 1-2 güne. birde wright coin nedir engrish yaasdfg http://www.cryptocoinsnews.com/2014/01/07/bitcoin-price-taking-plunge/ 25.5'den ltc girdim 27'e geliyor. yürü koçum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Iyi yakalamissin valla helal:) acaba nmcye 8.4 civari satis verip ltc'ye 32 uzeri satismi verip beklesem. Su 9undan sonraki indirimde yine bi hoplama göruruz ay sonuna kadar gibime gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ltc bu hafta geçmez 30u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar