Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
piyasa fiyatından verdi işte 10k dolardan bi deneme yaptım 21.9 mu 20.9 mu ne öle bişi bitcoindi
aylık 50k dolara anlastık bakalım o kadarlık hacmi olan adam zaten az çok belli ne halt yediği aslında
Mesaj tarihi:
yaptığı iş karşılığında aldığı parayı rahatça dövize çevirip ülke dışına çıkartamıyor. O yüzden bitcoin alıp onu kolayca bozduruyor.

Ama cezayir'de o kadar da sorun yaşamaman lazım, türkiye'yle iş yapan çok. Genelde belirli adamlar oluyor, ona parayı veriyorsun buradaki partneri hesabına yatırıyor.
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

cezayir gibi kapalı ekonomi bir yerde (nakit çıkışı yasak)
ne iş yaptığını gizleyen bi adam bulup yüklü miktar bitcoin satın aldım elden cashle
adam büyük ihtimalle illegal bişiler satıyor ama umrumda değil işimi gördü
teşekkürler bitcoin!

Sen nasil cikartiyorsun o 50k yi?
Mesaj tarihi:
Maedhros said:

piyasa fiyatından verdi işte 10k dolardan bi deneme yaptım 21.9 mu 20.9 mu ne öle bişi bitcoindi
aylık 50k dolara anlastık bakalım o kadarlık hacmi olan adam zaten az çok belli ne halt yediği aslında

sabit fiyattan sattiysa o fiyata 5 btc daha falan vermesi lazimdi guncel kurda hatta normalde pazara koysa bozdurmak icin fazla arzdan btc deger de kaybederdi 10k $ icin daha fazla btc harcamak durumunda kalirdi (gerci 10k lik hacimde pek deger kaybetmeyebilir)

neden boyle birsey yaptin cok merak ettim
Mesaj tarihi:
eldar said:

yaptığı iş karşılığında aldığı parayı rahatça dövize çevirip ülke dışına çıkartamıyor. O yüzden bitcoin alıp onu kolayca bozduruyor.

Ama cezayir'de o kadar da sorun yaşamaman lazım, türkiye'yle iş yapan çok. Genelde belirli adamlar oluyor, ona parayı veriyorsun buradaki partneri hesabına yatırıyor.

O belirli arkadaşlar %8 9a varan komisyonlar alıyorlar
Parayı inşaattan çıkarıyorum
Yanlış hatırlamıyorsam 15 dolar daha düşüğüne anlaşmıştık o işlem için bitcoin başına.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bitstamp 5$ milyon dolar kaptırdı, bitcoin çıkar mı düşer mi yorum yapmak zor.

hot-wallet diyorlar, 5$ milyon dolarlık nasıl bir "hot" wallet'mış, cold-walletlarını düşünemedim lolol

orta vadede çıkar
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
orta vadede artar abi.

hiçbirşeyin garantisi yok tabiki ama 200 e aldığın btc en kötü bi kaç ay sonra 300-400 ü görür, hatta yarın bile görebilir belli olmuyor sağı solu.

hani benim 1-1.5 yıldır takip ettiğim fiyatlara göre öngörüde bulunuyorum tabi.

2 tane alıp attım kenara. kısmet diyip beklicem işte.

merak edip baktım sen yazınca; sabah 1000 liraya aldığım btcler şu an satsam 1038 lira ediyor.

asfasd 1082 olmuş.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...