xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mayhem said: xaty said: Mayhem said: okpaye hızlı ve kolay %0 komisyonla para aktarma yolunu buldum beyler. Nedir? öm atın. link vereyim. verdiğim siteden verified olmak lazım. biraz sancılı işlem ama başarırsanız %0 komisyonla okpaye kredi kartıyla ödeme yapabiliyorsunuz. işlemler hızlı. withdraw içinde %0 komisyon alıyor. gönderdikleri prepaid kart ile buradaki herhangi bir atmden paranızı çatır çatır çekiyorsunuz. terazime abanmayı unutmayın. mucks. edit: sansürledim abi verify çok rahat ya, sancılı falan değil. 0.5günde hallettiler. varsa ilgilenen korkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 dua edin burdan bounce etsin yoksa tünelin sonu çok fena bir yere çıkacak beyler https://www.tradingview.com/x/wPLVxsLQ/ mtgoxta 900'ü yediler burdan seker diyordu çoğu insan bilemedim. ondan girdim bende ltc'e. hepsi aynı anda bounce ediyor zaten. ltc'i falan izlemeyin btc'i takip edin, ltc ile oynayan acemi çok fazla, btc bounce ederken satmaya devam ediyorlar falan ucuzdan kapatıyorsun ahaha. hatta direk çin'i izleyin bence şu ltc'de 24.05'e hoplatıp shooting star yapan mal whale şimdi ağlıyordur herhalde dsdsf ama bence o seviyelere bir bounce gelir. optimist düşünürsek hani aşağıdaki resistance'ı da ölçüyor olabilirler 3 kere 790-800 civarından döndü, çok sağlam. milletin satmadığını görünce yukarı kopabilir bir dahaki yükselişte ben girdim ltc 23.25'ten bakalım ama çin daha düşerse elim tetikte bekliyorum yani :P şu laga alışmam lazım. 23.11'e geldi, çin sanki stabilleşti gibi adamlar hala satıyor. böyle bir panik yok ya lol. aha şimdi 23.456 zıpladı çinde bounce sinyali verdi, stabilken satıyor millet zaten şu lag baya işe yarıyor alışınca sacromento kings maç biletlerini ürünlerini vs. bitcoinle satışına başlıyor, ebay cryptocurrency satışına onay veriyor. katastrofik bir haber olmamasına rağmen biz crash yaşıyoruz saçmalık gerçi çin durumu, rusya'da cryptocurrency banı, fbi bitcoinleri falan tedirginlik yaptı baya. diğerleri tırı vırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 şimdi btc-e den para çekmek için okpay'mi kullanıyoruz? kesintiler ne kadar oluyor, çekmiş birisi detaylandırsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 ekonomiye enteresan kavramlar girmiş bounce shooting star zart zurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 "roket adam" said: ekonomiye enteresan kavramlar girmiş bounce shooting star zart zurt oha abi dead cat bounce diye birşey var shooting star da şu. bazı TA'ciler kullanıyor hoşuma gitti tanımı ehehe http://www.onlinetradingconcepts.com/images/candlesticks/ShootingStarPic.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 xaty said: verify çok rahat ya, sancılı falan değil. 0.5günde hallettiler. varsa ilgilenen korkmasın aynen, benimde 1 günde oldu gibi birşey. sancılı dediğim biraz uzun işlemdi sadece :) herneyse, ömden tek tek yerine buraya detaylı yazıyorum. tabi bu yazdığım yöntem OKPAY'de verified olanlar için. http://bit.ly/1aupTLl şuradan siteye üye oluyorsunuz, sonra gerekli belgeler gönderiliyor, verified olunuyor. sonra okpaye sıfır komisyonla gogogogo. para çekmek içinse bunun tam tersi okpay -> siteye ve siteden alınan prepaid kartla istediğin atmden paranı çatır çatır çekiyosun. terazi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 10k üstünde para çevirenler zaten kendi hesaplarına almasın parayı mümkün olduğunca, moneypolo-okpay gibi yerlerden kullansın direk kredikartı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 mayhem cektin mi sen hic atm kartından paranı? bu tip sistemler genelde komisyon almayız derler ama alırlar. şöyle ki, diyelim hesabında 1000$ var. atm kartını her atm'ye sokuşunda 3$ çeker, hesabındaki tam miktarı görüntülemene izin vermez, her para çekişinde 2$ çeker, doları hesaplayacakken 2.21'den değil 2.15'ten hesaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Mayhemde ingilizce olmadığı için... service change per year 0 $ service charge per month 0 $ commission fee on POS and online transactions 0 $ only 2% commission for ATM withdrawals (max. $15) best currency rates on the conversion payments extended maximum limit on the card of $25,000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 hehe eyv abi atmden withdraw için işte max 15$ ödüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bi de atm'nin insafına kalmış doları kaçtan hesapladığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fizban said: bi de atm'nin insafına kalmışbankanın doları kaçtan hesapladığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 36'da bekliyorum ama gelmiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 yok banka değil atm. dolar çektiren atm'ye gidersen sorun olmaz eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 acaip durgun yav yine poff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Xenus said: çinde sabah oldu whale 1k coin dumpladı her yer kırıldı gene Korax said: Beklicez napalim, giderse dibede gitsin nabim ya dunyanin sonumu B)- Stop loss bot neyin nesi? Edit: 31inden sonra withdraw olayi yalanmi oluyodu cinde neydi? Sunu bi aydinlatsaniz qt bitcoin trader indir. quo-vadis daha önce yazmıştı önceki sayfalarda. api keyini ayarla btc-e'den. bir rule koyuyorsun mesela 25'te satış koydun oraya erişmedi, orderları iptal ediyor, aldığın seviyelere gelirse sat diyorsun en azından crashlarda patlamıyor ehehe. anlık al-sat da yapılıyor çok hızlı. siteyi kullanmayı bıraktım 31 ocakta ne olacak hala muallak abi. zaten belli birşey olsa şuan 400'lere gidiyorduk. ama bu dumplar bence normal değil qt bitcoin trader'a ben hala guvenebilip indirmis degilim.. bilemedim ya okadar para var hesapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 fizban said: yok banka değil atm. dolar çektiren atm'ye gidersen sorun olmaz eheh. hsbc ve iş bankasından dolar çekebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Kart kaç günde geldi eline Mayhem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 okpayden direkt btc-e falan para gönderiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Genelde okpay--nakit nakit--okpay-btc-e şeklinde yol izliyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 600leri bekliyorum canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bana daha beklersin gibi geliyor. belki bu hafta 700~ gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 bu ne yahu geçen haftanın aynısı bir sert düş artık yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2014 http://galeri4.uludagsozluk.com/102/bu-ne-lan-d%C3%BCn%C3%BCn-ayn%C4%B1s%C4%B1_154245.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar