bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 780 falan gelirse ltc'den gelen parayı btc'e sokayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 http://img135.imageshack.us/img135/162/46uq0gi4en1hb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 805'den girdim buy order, tepki gelecek gibi hissettim ama en kötü üzerine yatarım ltc'den alıştım artık adssad dsadsasa imam sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 PrudenT said: gir gir daha gir 500 ol batayım btc <3 panpa enfazla yariya inersin. ya biz nabalim? mayhemle 30dan girdik zamaninda ltc'ye 2 gun sonra 9'a dustu fhkjndfh aheha toplar illaki para ihtiyacin olmadigi surece satma zararina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 panik satış yaptık birde üzerine ahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ve keşke satmasaymışım dedim yani illaki çıkacak canıms ups yeni sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Resmen şu an Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak durumundayım. LTC / BTC arası al sat yapıyorum. 0.02963 ten yakaladım , ufak bir artışla 0.02985 arası çıktım. Ufak bir zarar kapattık :). 0.00004 BTC gibi bir şey kazandım sanırım :) . Artık maksat dostlar alışverişte görsün. Bugün resmen çay kaşığı ile kazanıp, Dozer kepçesi ile geri veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 805'e yazdım ya 806 görür oradan 1200'e gider artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 700e düşer yarın btc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abiii hahaha 805'den 810'a çektim, 810'a bana verdi instant olarak 805'e düştü sonra http://www.youtube.com/watch?v=NGu1YlXHVFM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 AHA ALDI CRASH CRASH CRASSSHHHH a sadads sadads çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ne haber pompaladılar bugün, resmen crashe zemin hazırlandı. bitstamp haberini duyduğum gibi satmalıydım ya. crash başladı bitstampin homepage geldi dsdsf. yalnız bu kadar düştükten sonra çin uyanınca yukarı gidebilir belki bilemedim. daha düşer bence şöyle bi 4-5 saat stabil görmeden girmem. bounce'da al sat yapmak dışında. hala öğrenemedim 1 saat arttı mı anında satmak lazım. ltc kop bebeğim moduna girdi zaten 23.1 ne lan şimdiki durak btc 770-780, ltc 22-22.5 bence 730'dan aşağı düşerse, akıllara ziyan yani bu btc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Gitti yine valla ucu, sictik ehauh 22.8 suan. Pis zarardayim, kiprayamiyorum biyere lan o degil nakitte olsam yine hayvanlik edip illa biyerden girerdim hah bura dip diye sdg neyse beklemece artik. Yalniz cok pis gitti dahada basiyo assagi fhdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Korax said: PrudenT said: gir gir daha gir 500 ol batayım btc <3 panpa enfazla yariya inersin. ya biz nabalim? mayhemle 30dan girdik zamaninda ltc'ye 2 gun sonra 9'a dustu fhkjndfh aheha toplar illaki para ihtiyacin olmadigi surece satma zararina ahaha benzer bir şeyi ben de yaşadım da anca toparlamıştım işte. tam düzlüğe çıktım derken..... neyse ya beklicem artık ağzım yandı bi kere. ama bu kadar manipülasyon da ayıp anasını satim ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 siz beni dinlemeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 aldım ve göçtü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi seni dinlemek için çok geç yazıp duruyorsun da bana giren ta ne zaman girdi zaten aahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 SABAHTAN BERİ YAZIYORUM ARKADAŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yazma bu bölumden banlattircam seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 HEP SENIN YUZUNDEN sdfsdhfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 810'dan aldıklarımı geri çıksam mı acaba ya, para değil kayıp olarak ama buradan dönecek gibime geliyor. bilemedim valla ya. acaba adam akıllı göçmesini mi beklesem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Ya valla ne desem bilmiyorum. 450 dolarlara gerilediği crashta 800lerden BTCler vardı çıkamadım. Şimdi yine aynı halt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bende 2 tane ltc var 46'dan asdads 9 gördü onlar. dert etmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 i feel you abi merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 780'den aldım mis. ltc 22.51 yazmıştım, 22.61'den döndü pff 730-740 gördürebilirler ama dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar