bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 geldi yine şom ağızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sunu banlasaniza burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 bitstamp kapanmış ondan böyle düşüyor ulan ne manipülatif hareketler bunlar ya girilmiyor siteye öeh https://www.bitstamp.net/ oha cryptsy'e de girmiyor https://www.cryptsy.com/ ddos attack falan olabilir cryptsy geldi şimdi şaka gibi lan tam trend değişecekken çomak soktular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 abi on dakikada 860->830->880->860 gördüm ya ölsem de gam yemem dsfjnsvse. ama bana girdi o ayrı çıksın artık. faydalanamadım bu dalgadan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 eskiden böyleydi zaten. 100-150$ basılırdı bir anda. unuttuk o günleri dsdsf bu arada bu kriz uzun sürmez gene özellikle çin uyanınca yukarı gideriz. bitstamp homepage'i silmişler sanırım ama site çalışıyor, login olunabiliniyor yani. homepage'in geri gelmesi uzun sürmez. buy cheap coins while you can diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ah o eskiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Abi sanirsam son 2 saattir falan butun trade sitelerine ddos var. Btce twitter'a yazdi 2 saat önce ddos diye, sonra kaldirdilar status'tan falan. Ibneler ya, harbi manipulatif hareketler bunlar, bencede bu hafta icinde ne olur bilemiyorum ama yukari bi ivme tekrar olur, sebepsiz yere bukadar dusmesi normal degil. Heleki 9undan itibaren btce'de indirim falan baslayinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kermit said: ltc bu hafta geçmez 30u sus la sen gflkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Dur şimdi Çin uyanır , başlar yukarı tırmanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 çin 5k yuana götürdü ama support var bence yukarı hareket olabilir buralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 27i görünce satın yarın 20ye düşecek az önce 1 saat kestirdim kanepede rüyamda gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 lol trollboxta gördüm said: hectorlca: im holding like mutha fuckin leonidas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Yalnız ciddi çöküş var şu an BTC -e de gidiyor aşağıya doğru herşey bende LTC de oturuyorm. Diğer düşüşlere bakarak LTC bildiğin cok dengeli düşüş sağlıyor. Güvenli liman hesabı ona geçtim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 poff nasil bi sicti ya böyle, fena zarardayim la, ayin 25ine kadar toplamasi lazim. hay dun son dakkada giren aklimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Valla bende fena zarardayım şu an :), yükselir de zararı kapatırsam, bir daha nmc ve ppc ye gireni öpsünler. Ne güzel LTC BTC USD arası oynaşıyorduk. Neyime lazımsa PPC NMC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 beni ltc bitirdi, full nmc'ye girsem cikisim ve karim baya garanti oluyodu teh neyse beklicez artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 heran hersey olaiblir dusuncesyile beklemedeyim oke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Gox ile btc-e arasında çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Heh yukarı doğru kıpraşmaya başladık galiba ufaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ahaha herkese girmiş dsfsvdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Valla zamanında öyle bir girdi ki 3 hafta içerde kalmak zorunda kaldım. Bunlar amatör eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ASDHASDGHASGDHSDGHG Günün özetini geçtin tamamen. Konu kapatılabilir. PrudenT said: ahaha herkese girmiş dsfsvdda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 gir gir daha gir 500 ol batayım btc <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 what can you do sometimes you know?! (terim voice) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 tu much moves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar