monoscope Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 patron çok önemli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Bi yazılımcı olarak sevdiğim işi yapıyorum da, şu an mutlu muyum o biraz karışık. Kendi kararlarını kendin verebildiğin sürece mutlu oluyosun, ama ne zaman ki bi başkası (özellikle de yönetici kadrosu) kendi sorumluluklarını yetiremeyip faturasını sana ödetmeye başlıyo, o zaman yine mutsuz oluyosun. Halbuki herkes kendi sorumluluğunun farkında olsa sıkıntı olmicak da işte, yönetici tayfası hala X jenerasyonundan olduğu (ya da o kafada olduğu) için biraz sıkıntılı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Mithat said: Sonuç olarak bu kadar adamsınız bana ne evden çalışacak ne 9-5 çalışacak iş bulamadınız mı yani? Yazıklar olsun. Ayrıca farkettim ki otelde çalışan arkadaş var benim dışımda , geçmiş olsun sanada. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 patron iyi olsun en dandik olduğunu düşündüğünüz işte bile mutlu olabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 sayılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karaktersiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 çalişmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 son 2 aydır sırf askerlik öncesi cv biraz daha dolsun diye çalışıyorum. yaptıgım işi lise mezunu biraz diyalog yeteneği olan herhangi biri yapar sırf titleı güzel, maaş lojman hallice, haftasonu eve gidebiliyorum diye çalışıyorum. Bakım Planlama Mühendisi peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hem a hem c'yi seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sevdigim isi yapiyorum ama kendi projelerim olmadigindan baya baya sıkılarak yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Aslında ben sanatçı olmalıydım da, sevdiğin şeyi iş olarak yapınca o şey sanat olmuyor. THIS ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sevdiğim işi yapıyorum ama benim sevdiğim iş birden fazla o konuda ne yapacağız. Diğer işleri yapamamak ta mutsuzluk vermiyor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 SenariouS said: sevdigim isi yapiyorum ama kendi projelerim olmadigindan baya baya sıkılarak yapiyorum. Ahanda bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Sevdiğim işi yapıyorum ama sevmediği işi yapanlar yüzünden çok bunaltılıyor ve mobing yiyorum. Bunaldım. ama sevdiğim işi yapıyorum işte. dayanıyorum ya sabır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 senko said: is sevilmez arkadasim sadece az aci veren is vardir yok abi press makinasini kontrol etmek, kari kizla dolasmaktan daha zevkli diyeniniz varsa bilmem. iş sevilir. ben seviyorum. yanlış düşünüyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sevdigim hicbir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 sevmemeyi seviyorsun demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Lan ben bile yaptigim isi sevmiyorum. Size ne oluyo amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 tut bi mudur isi o yapsin, sen gez, oteli olan adam sikayet etmesin arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 işi sevmek ne ya ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 ben işimi çok seviyorum ama iş nolursa olsun. sabah erken kalkıyosun falan. sevilecek şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Eternal said: senko said: is sevilmez arkadasim sadece az aci veren is vardir yok abi press makinasini kontrol etmek, kari kizla dolasmaktan daha zevkli diyeniniz varsa bilmem. iş sevilir. ben seviyorum. yanlış düşünüyosun. kiz arkadasinla takilmayi evde bira+cips sinema keyfi yapmayi oyun oynamayi ise tercih ederim diyorsun yani? ben deniz kiyisini icip sicmayi severim ama isi hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2014 çalışmayı kim sever abi? öyle bi dünya düşününki bütün charlar editli bankada paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar