Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 50 tane acc denemisimdir sadece bi tane adam gibisine denk geldim. Veya burdan birileri bosaltti benden once :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 uğraşmaz abi buradan kimse zaten 3-4 tane adam var oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ben bakıyorum lan bi b.kta anlamiom arada bankadan yere para atiom falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok dolu accountları söyleyin la bi bakak çok meraklıyımdır sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bak benim hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Yere atma abi organize olalim toplayalim ne var ne yoksa :) biri girsin oburune transfer etsin vs. hem yakalanmayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 adam gm hekir cikti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bingildak said: ee büyüklü küçüklü rakamlı makamlı her türlü kırılıyor o zaman? -*Jerome12*- böyle falan yap hem akılda kalır hem de kırılması baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Benimde bir kere bilgisayarima girmislerdi. Saglam bir sifre koruma sistemi ararken: Safe in Cloud'u buldum hayvan gibi memnunum. Android telefon ve pc de calisiyor. buyuk kusuk harf, isaret sayi karisik 200 kusur sifrem var. Sadece Safe in cloud ve drop box sifrelerini, 2 sifreyi aklinda tutmak yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hunty said: Saglam bir sifre koruma sistemi ararken: Safe in Cloud'u buldum hayvan gibi memnunum. lastpass'ı da patlattılar geçen sene, bir ton patlayan var bu tarz. safe in cloud'u güvenli kılan ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Şimdi bi saniye, soldakiler şifrelerin md5'i sağdakiler de kullanıcı adı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yeni karekterim beyler. i my bedroom knigh't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Birincisi acc ve sifre olayim cok duzenli bir hale geldi. Eskiden kombinasyonlar denerken simdi tak diye giris yapiyorum. Resim, not, acc bilgileri de saklanabiliyor. Cok kullanisli. Sifreleri saglam bir sifreleme sistemi ile senin secimine gore bir yerde sakliyor. Ben dropbox kullaniyorum. Kirilmaz diye bisey yok azmeden patlatabilir belki ama bende devlet sirri gizlemiyorum o yuzden 99.9% guvendeyim diye dusunuyorum. Sunu alip ta kullanan memnun kalmazsa yazsin buraya ozur dileyim bende ondan. Son yillarda Bir drop box bir de bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Vay anasını, Somon sırrın nedir kardeş? Edit: ASLŞDKHALŞKSFJH http://i.imgur.com/8q3dcwh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 somon gerçekten uğraşma adamlarla. o kadar oynayan eden adam var, verilen emek harcanan para var. bırak takılsın insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Kojiroh said: Vay anasını, Somon sırrın nedir kardeş? Edit: ASLŞDKHALŞKSFJH http://i.imgur.com/8q3dcwh.jpg alşsdlşsdşlfdlsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 somon acıma kimseye yak herşeyi asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 üzüldüm lan adama emek var olm yapmayın artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 biz ezilenin yanındayız. bunca yıldır edit bir kamyon account ile oynadım hangi char edit hangisi değil şak diye çözebiliyorum en azındna bankasından. bizi robin hood gibi düşünün zenginden alıp fakire vericez. çantasında üst üste 59 tane 1m lik check olan adam edittir abi. bunu alıcaz fakire fukaraya dağıtıcaz. bi nevi watchful protector olayı. kimsenin emeğinde gözümüz yok. bir tane iteme dokunmadım. vicdan yaptırtmayın yani insanlara. üst üste bi kasadan 4 tane torba içinde m lerce para çıkınca e kusura bakmayında amoğagoruz bülentbaşgaan laylaylaylay diye yardırrım asdfkjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Of bi ayakkabı kutusu olayı daha, bu sefer UO'da, çok heyecanlı sldfhjja Save geldi geçmedi, Somon naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 okuldan bi kıza yazıyorum siz naptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 SDFSDFDFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Fransuxa said: biz ezilenin yanındayız. bunca yıldır edit bir kamyon account ile oynadım hangi char edit hangisi değil şak diye çözebiliyorum en azındna bankasından. bizi robin hood gibi düşünün zenginden alıp fakire vericez. çantasında üst üste 59 tane 1m lik check olan adam edittir abi. bunu alıcaz fakire fukaraya dağıtıcaz. bi nevi watchful protector olayı. kimsenin emeğinde gözümüz yok. bir tane iteme dokunmadım. vicdan yaptırtmayın yani insanlara. üst üste bi kasadan 4 tane torba içinde m lerce para çıkınca e kusura bakmayında amoğagoruz bülentbaşgaan laylaylaylay diye yardırrım asdfkjh enflasyon olur o parayı tedavüle sokarsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 çok sağlam kaynaklardan aldıgım bilgilere göre serverda 6 milyara yakın para varmış. ne enflasyonu gıdıklar en fazla. 200 tane account içinden 5-6 tane uyanık kerestenin ev kasalarından çıkan para bunlar piyasaya sürülmemiş paralar. AYAKKABI KUTUSU. BAKAN ÇOCUĞU BEBELER BUNLAR. yanlız forumun adı hekır forumuna çıkıcak ona korkuyorum. Somon sanada sempati duydum lan bi anda kedimin adıda somon sdf edit: bold yaptım lan uhzuhahuhuahuahua ne yazı yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Somon said: Aluriel said: Gaboo said: bingildak said: abi paticik şifresi hacklense ne olur ki? en fazla küfür eder banlatır hesabı asdasd. önemli olan mailler ve diğer battle.net, ncsoft vs. gibi master accountlar. herhalde insanlar nebula'da veya veteran'da yazdıkları şifrelerle aynılarını kullanmıyordur. çoğu aynı kullanıyo, nebulanın yaklaşık yarısının facebook hesaplarını da almıştık benim facebook hesabını da patlatın lan hadi ver facebookunu patlatim olmadı arkadşa olarak eklerim al panpa patlat benim facebooku da sdfghj neyse şunu editleyek de ağlama mesajını atayım ayrıyeten ghehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar