Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IPY3 - UoForever-VeteranUo


Wolas

Öne çıkan mesajlar

Nebula aynen bıraktığım gibi nebulag şeklinde ayrıca skiller çalışmıyor, girişler kapatılmıyor, impor dan hızlı annox atılıyor boku çıkmış. Ben baydım bunlardan birine geçiş yapıcam neyin ne olduğu belli olan bir sistemde oynarım kafam rahat olur.

Varmı başka geçmeyi düşünen voltran oluşturup geçelim yine hea ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

alışınca nesi güzel oluyor pardon bu sistemin? bilmiyorum hangi tarihte ultima oynuyordun yada aktif olarak ultima playerımısın tam emin değilim. ne dungeon kapatabilirsin. canın madenci mi kesmek istedi köprüye duvar atıp adam paketleyebilirsin. resist mi kastın o kalvasın sana 10 vurması lazım. paralyze ı 2 saniyeye falan indirebilmesi lazım.

1 hafta aralıksız makroya bırakıyosun hırsız kasıyosun gm snoop gm thief yapıyosun normalde eller havaya yapıp herifler naber len yavşak derken istediğin herşeyini çalabilmen %1 ihtimalle crim olabilmen lazım. 24 kere çalmaya tıklayıp çalamadınız yazısını görüp en sonunda crim olarak kafana guard yemek apayrı bi zevksizlik.

hiçbişey gerektiği gibi değil. player interactionu arttırmak için vendordan itemleri kaldırıyosun serverda toplasan 15 tane kuzu var sheep toplayamıyosun. 600 player olan serverda 15 tane kuzu gerçekten çok akıllıca.

neyse daha da sayarımda nebula o eski nebula değil. silencer'la gidip konuşmuş bebeler almışlar scriptleri demişler biz bunu atıcaz bi vps e orada açıcaz seninde adını in loving memory tarzında yazıcaz siteye demişler yazmışlar uzaktan yakından silencerın alakası yok.

ggwp for nebula.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...