applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 arcane said: ikincisi nerede la ben bulamadım sdfsd[/quote bilicin omzunun üzerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 şu nijeryalı über bir yetenek çıksa ne güzel olur ya.. hayaler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 haa sırf gözü gözüküyor sdf. ben de o kim diyodum. olcay'ın hügo'nun omzunun üstünden bakışına çok güldüm ben. büyük ihtimalle farklı fotolardan montajdır da yine de çok bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 totemic said: şu nijeryalı über bir yetenek çıksa ne güzel olur ya.. hayaler.. Über yetenek olacak diye bekleniyor. Manu, Chelsea, Liverpool'un falan takip ettiği bir futbolcuydu. Hatta şöyle haberler var; http://www.tribalfootball.com/articles/agent-confirms-premier-league-talks-over-man-utd-chelsea-target-musa-muhammed-3993278#.UuepzhBahKU http://news.naij.com/52528.html http://www.mtnfootball.com/international/fifa-u-17-world-cup/news/2013/october/31-musa-muhammed-is-captain-fantastic.html Kesinlikle mükemmel bir transfer yaptık. Nijerya'nın alt yaş gruplarındaki en önemli yıldız adayı deniyor. Bundan sonra olay işte bu kadar değerli bir mücevheri nasıl işleyeceğimize bakıyor. Profesyonel maçlar için halen çok yetersiz ama mental olarak çok üst düzey bir oyuncu olduğu söyleniyor. Bu sayede rahatlıkla adapte olabilir. Sivok döndüğünde direkt 11'e bile koyulabilir. Benim araştırdığıma göre kendi yaş grubunda bile en büyük zaafı ileri çok gidip, geri dönüşleri yapmasına rağmen nasıl desem neredeyse hiç etki koyamıyor oluşuydu. Aynı konuda Sivok, tek başına Hilbert'in yükünü kaç sene çekti. Musa'yı da böyle değerlendirebilirler. Umarım diyelim. Ben çok sevindim şahsen, bu tip adamların 16-17 yaşında transfer edilmesi beni çok mutlu ediyor. Yani şöyle bir gerçekte var. Üstlerde Nijerya'nın alt yaş gruplarındaki en önemli yıldız adayı deniyor dedim ya, bu ülkede o hale gelmesi imkansız. İşimizi görsün, iyi yetişsin ve tabii ki işimizi görürken parlasın ve yabancı kulüplere iyi bir bonservise satalım. En büyük beklenti de bu olmalı zaten taraftarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi işte benim de korkum da işleme konusunda. biz ülke olarak sporcu yetiştirmeyi bilmiyoruz ne kadar yetenekli olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… oldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ligin heryerinde yurtdısından gelmiş turk oyuncular ile dolu olmasından anlasılıyor zaten besiktas da mesela devamlı oynayanlar oguzhan gökhan veli olcay tolga; bunlardan sadece tolga türkiye sınırları içinde futbol egitimi almıs o da malum trabzon. Bunların dısında arasıra oynayanlar Ersan o da yurtdısından serdar ile necip türkiyeden egitim almıslar durumuları ortada.Alt liglerimiz bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 O konuda Serdar'a biraz haksızlık ediliyor. Mevkii dışı oynatılıyor ve o yüzden çok sorun yaşıyor. Halbuki genel anlamda takımda defansif olarak en iyi isimlerin başında geliyor. Kaç defa başarılı ters kademeler ile atak durdurduğu veya sağlam müdahaleler ile yine kanadı kapattığını gördük. Yaptığı hatalar hep çok büyük sorunlar yarattığı için çok eleştiriliyor ama genel anlamda defansif olarak kötü bir performans gösterdiğini söyleyemeyiz. Ayrıca Fener maçında DMC oynadığı sürede bu sezon ki en iyi ve kusursuz performansını da gösterdiğini hatırlamak gerek. Kendi mevkiisi orası işte Defansif olarak iyi bir oyuncu olması da temel eğitiminin bir kısmını Tigana'dan almış olmasından kaynaklanıyor. Çok büyük hocaydı. Değerini bilemedik resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 GELECEĞİN YILDIZINI KAPMIŞIZ NE KÖFTEHORUZ LAN BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Futbolcu mu aldık vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… mascio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 serdar kurtuluş'un sağ bek oynadığı bir gerçeklikte ben dünyanın en iyi forvetiyim. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OmeN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 DarKRideR said: O konuda Serdar'a biraz haksızlık ediliyor. Mevkii dışı oynatılıyor ve o yüzden çok sorun yaşıyor. Halbuki genel anlamda takımda defansif olarak en iyi isimlerin başında geliyor. Kaç defa başarılı ters kademeler ile atak durdurduğu veya sağlam müdahaleler ile yine kanadı kapattığını gördük. Yaptığı hatalar hep çok büyük sorunlar yarattığı için çok eleştiriliyor ama genel anlamda defansif olarak kötü bir performans gösterdiğini söyleyemeyiz. Ayrıca Fener maçında DMC oynadığı sürede bu sezon ki en iyi ve kusursuz performansını da gösterdiğini hatırlamak gerek. Kendi mevkiisi orası işte Defansif olarak iyi bir oyuncu olması da temel eğitiminin bir kısmını Tigana'dan almış olmasından kaynaklanıyor. Çok büyük hocaydı. Değerini bilemedik resmen... tigana kim yaa, bağırsak ucu gibi herifi başımıza hoca die getirdiler sende büyük adamdı diosun yuhunuzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rhom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Holebasla Adebayorda işlem tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 maç tekrarlanıcak tahkim onayladı... kasımpaşa yöneticiler bakalım maça çıkmayız diyorlardı ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 şu maça çıkmayız tehditi niye ya sadgasdg çıkmazsan çıkma rakibin işine gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Llama said: maç tekrarlanıcak tahkim onayladı... kasımpaşa yöneticiler bakalım maça çıkmayız diyorlardı ne olcak o gazla bize 5 tane atsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 büyük olasılıkla öyle olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rhom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 paf takımla çıkıcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 masaya yumruklarını da vursunlar tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 niye tekrarlaniyodu o mac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 2. topu saha dışına atmak yerine eline alıp pozisyon bozan zenci yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hakem kural hatası yaptığı için tekrarlanıyor. hakemin noob olduğu MHK dışındaki bütün kurumlar tarafından onaylandı yani sdfsdfds. kasımpaşa çıkmasın, hükmen yenelim, 3 gol de almeida'ya yazılsın, anca o zaman yenilen hakkımız dengelenmiş olur sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Rhom said: Holebasla Adebayorda işlem tamam muhammed kallon galatasarayda mı bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Rhom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Orta saha için Mark Kerr'in menejeriyle görüşme halindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bu arada tahkim kasımpaşa'nın itirazını reddetmiş sanırım, konuşuldu mu, geçmi kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Sonraki 33.sayfa (Toplam 60 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 şu nijeryalı über bir yetenek çıksa ne güzel olur ya.. hayaler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 haa sırf gözü gözüküyor sdf. ben de o kim diyodum. olcay'ın hügo'nun omzunun üstünden bakışına çok güldüm ben. büyük ihtimalle farklı fotolardan montajdır da yine de çok bomba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 totemic said: şu nijeryalı über bir yetenek çıksa ne güzel olur ya.. hayaler.. Über yetenek olacak diye bekleniyor. Manu, Chelsea, Liverpool'un falan takip ettiği bir futbolcuydu. Hatta şöyle haberler var; http://www.tribalfootball.com/articles/agent-confirms-premier-league-talks-over-man-utd-chelsea-target-musa-muhammed-3993278#.UuepzhBahKU http://news.naij.com/52528.html http://www.mtnfootball.com/international/fifa-u-17-world-cup/news/2013/october/31-musa-muhammed-is-captain-fantastic.html Kesinlikle mükemmel bir transfer yaptık. Nijerya'nın alt yaş gruplarındaki en önemli yıldız adayı deniyor. Bundan sonra olay işte bu kadar değerli bir mücevheri nasıl işleyeceğimize bakıyor. Profesyonel maçlar için halen çok yetersiz ama mental olarak çok üst düzey bir oyuncu olduğu söyleniyor. Bu sayede rahatlıkla adapte olabilir. Sivok döndüğünde direkt 11'e bile koyulabilir. Benim araştırdığıma göre kendi yaş grubunda bile en büyük zaafı ileri çok gidip, geri dönüşleri yapmasına rağmen nasıl desem neredeyse hiç etki koyamıyor oluşuydu. Aynı konuda Sivok, tek başına Hilbert'in yükünü kaç sene çekti. Musa'yı da böyle değerlendirebilirler. Umarım diyelim. Ben çok sevindim şahsen, bu tip adamların 16-17 yaşında transfer edilmesi beni çok mutlu ediyor. Yani şöyle bir gerçekte var. Üstlerde Nijerya'nın alt yaş gruplarındaki en önemli yıldız adayı deniyor dedim ya, bu ülkede o hale gelmesi imkansız. İşimizi görsün, iyi yetişsin ve tabii ki işimizi görürken parlasın ve yabancı kulüplere iyi bir bonservise satalım. En büyük beklenti de bu olmalı zaten taraftarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 abi işte benim de korkum da işleme konusunda. biz ülke olarak sporcu yetiştirmeyi bilmiyoruz ne kadar yetenekli olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ligin heryerinde yurtdısından gelmiş turk oyuncular ile dolu olmasından anlasılıyor zaten besiktas da mesela devamlı oynayanlar oguzhan gökhan veli olcay tolga; bunlardan sadece tolga türkiye sınırları içinde futbol egitimi almıs o da malum trabzon. Bunların dısında arasıra oynayanlar Ersan o da yurtdısından serdar ile necip türkiyeden egitim almıslar durumuları ortada.Alt liglerimiz bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 O konuda Serdar'a biraz haksızlık ediliyor. Mevkii dışı oynatılıyor ve o yüzden çok sorun yaşıyor. Halbuki genel anlamda takımda defansif olarak en iyi isimlerin başında geliyor. Kaç defa başarılı ters kademeler ile atak durdurduğu veya sağlam müdahaleler ile yine kanadı kapattığını gördük. Yaptığı hatalar hep çok büyük sorunlar yarattığı için çok eleştiriliyor ama genel anlamda defansif olarak kötü bir performans gösterdiğini söyleyemeyiz. Ayrıca Fener maçında DMC oynadığı sürede bu sezon ki en iyi ve kusursuz performansını da gösterdiğini hatırlamak gerek. Kendi mevkiisi orası işte Defansif olarak iyi bir oyuncu olması da temel eğitiminin bir kısmını Tigana'dan almış olmasından kaynaklanıyor. Çok büyük hocaydı. Değerini bilemedik resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 GELECEĞİN YILDIZINI KAPMIŞIZ NE KÖFTEHORUZ LAN BİZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Futbolcu mu aldık vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 serdar kurtuluş'un sağ bek oynadığı bir gerçeklikte ben dünyanın en iyi forvetiyim. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 DarKRideR said: O konuda Serdar'a biraz haksızlık ediliyor. Mevkii dışı oynatılıyor ve o yüzden çok sorun yaşıyor. Halbuki genel anlamda takımda defansif olarak en iyi isimlerin başında geliyor. Kaç defa başarılı ters kademeler ile atak durdurduğu veya sağlam müdahaleler ile yine kanadı kapattığını gördük. Yaptığı hatalar hep çok büyük sorunlar yarattığı için çok eleştiriliyor ama genel anlamda defansif olarak kötü bir performans gösterdiğini söyleyemeyiz. Ayrıca Fener maçında DMC oynadığı sürede bu sezon ki en iyi ve kusursuz performansını da gösterdiğini hatırlamak gerek. Kendi mevkiisi orası işte Defansif olarak iyi bir oyuncu olması da temel eğitiminin bir kısmını Tigana'dan almış olmasından kaynaklanıyor. Çok büyük hocaydı. Değerini bilemedik resmen... tigana kim yaa, bağırsak ucu gibi herifi başımıza hoca die getirdiler sende büyük adamdı diosun yuhunuzz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Holebasla Adebayorda işlem tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 maç tekrarlanıcak tahkim onayladı... kasımpaşa yöneticiler bakalım maça çıkmayız diyorlardı ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 şu maça çıkmayız tehditi niye ya sadgasdg çıkmazsan çıkma rakibin işine gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Llama said: maç tekrarlanıcak tahkim onayladı... kasımpaşa yöneticiler bakalım maça çıkmayız diyorlardı ne olcak o gazla bize 5 tane atsalar keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 büyük olasılıkla öyle olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 paf takımla çıkıcaklarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 masaya yumruklarını da vursunlar tam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 niye tekrarlaniyodu o mac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 2. topu saha dışına atmak yerine eline alıp pozisyon bozan zenci yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 hakem kural hatası yaptığı için tekrarlanıyor. hakemin noob olduğu MHK dışındaki bütün kurumlar tarafından onaylandı yani sdfsdfds. kasımpaşa çıkmasın, hükmen yenelim, 3 gol de almeida'ya yazılsın, anca o zaman yenilen hakkımız dengelenmiş olur sdfsdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Rhom said: Holebasla Adebayorda işlem tamam muhammed kallon galatasarayda mı bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Orta saha için Mark Kerr'in menejeriyle görüşme halindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bu arada tahkim kasımpaşa'nın itirazını reddetmiş sanırım, konuşuldu mu, geçmi kaldım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar