Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4

Cons

Öne çıkan mesajlar

totemic said:

şu nijeryalı über bir yetenek çıksa ne güzel olur ya.. hayaler..

Über yetenek olacak diye bekleniyor. Manu, Chelsea, Liverpool'un falan takip ettiği bir futbolcuydu. Hatta şöyle haberler var;

http://www.tribalfootball.com/articles/agent-confirms-premier-league-talks-over-man-utd-chelsea-target-musa-muhammed-3993278#.UuepzhBahKU

http://news.naij.com/52528.html

http://www.mtnfootball.com/international/fifa-u-17-world-cup/news/2013/october/31-musa-muhammed-is-captain-fantastic.html

Kesinlikle mükemmel bir transfer yaptık. Nijerya'nın alt yaş gruplarındaki en önemli yıldız adayı deniyor.

Bundan sonra olay işte bu kadar değerli bir mücevheri nasıl işleyeceğimize bakıyor. Profesyonel maçlar için halen çok yetersiz ama mental olarak çok üst düzey bir oyuncu olduğu söyleniyor. Bu sayede rahatlıkla adapte olabilir. Sivok döndüğünde direkt 11'e bile koyulabilir.

Benim araştırdığıma göre kendi yaş grubunda bile en büyük zaafı ileri çok gidip, geri dönüşleri yapmasına rağmen nasıl desem neredeyse hiç etki koyamıyor oluşuydu. Aynı konuda Sivok, tek başına Hilbert'in yükünü kaç sene çekti. Musa'yı da böyle değerlendirebilirler.

Umarım diyelim. Ben çok sevindim şahsen, bu tip adamların 16-17 yaşında transfer edilmesi beni çok mutlu ediyor.

Yani şöyle bir gerçekte var. Üstlerde Nijerya'nın alt yaş gruplarındaki en önemli yıldız adayı deniyor dedim ya, bu ülkede o hale gelmesi imkansız. İşimizi görsün, iyi yetişsin ve tabii ki işimizi görürken parlasın ve yabancı kulüplere iyi bir bonservise satalım. En büyük beklenti de bu olmalı zaten taraftarda
Sosyal ağlarda paylaş

ligin heryerinde yurtdısından gelmiş turk oyuncular ile dolu olmasından anlasılıyor zaten besiktas da mesela devamlı oynayanlar
oguzhan gökhan veli olcay tolga; bunlardan sadece tolga türkiye sınırları içinde futbol egitimi almıs o da malum trabzon.
Bunların dısında arasıra oynayanlar Ersan o da yurtdısından serdar ile necip türkiyeden egitim almıslar durumuları ortada.Alt liglerimiz bok gibi
Sosyal ağlarda paylaş

O konuda Serdar'a biraz haksızlık ediliyor. Mevkii dışı oynatılıyor ve o yüzden çok sorun yaşıyor. Halbuki genel anlamda takımda defansif olarak en iyi isimlerin başında geliyor. Kaç defa başarılı ters kademeler ile atak durdurduğu veya sağlam müdahaleler ile yine kanadı kapattığını gördük.

Yaptığı hatalar hep çok büyük sorunlar yarattığı için çok eleştiriliyor ama genel anlamda defansif olarak kötü bir performans gösterdiğini söyleyemeyiz. Ayrıca Fener maçında DMC oynadığı sürede bu sezon ki en iyi ve kusursuz performansını da gösterdiğini hatırlamak gerek. Kendi mevkiisi orası işte

Defansif olarak iyi bir oyuncu olması da temel eğitiminin bir kısmını Tigana'dan almış olmasından kaynaklanıyor. Çok büyük hocaydı. Değerini bilemedik resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

O konuda Serdar'a biraz haksızlık ediliyor. Mevkii dışı oynatılıyor ve o yüzden çok sorun yaşıyor. Halbuki genel anlamda takımda defansif olarak en iyi isimlerin başında geliyor. Kaç defa başarılı ters kademeler ile atak durdurduğu veya sağlam müdahaleler ile yine kanadı kapattığını gördük.

Yaptığı hatalar hep çok büyük sorunlar yarattığı için çok eleştiriliyor ama genel anlamda defansif olarak kötü bir performans gösterdiğini söyleyemeyiz. Ayrıca Fener maçında DMC oynadığı sürede bu sezon ki en iyi ve kusursuz performansını da gösterdiğini hatırlamak gerek. Kendi mevkiisi orası işte

Defansif olarak iyi bir oyuncu olması da temel eğitiminin bir kısmını Tigana'dan almış olmasından kaynaklanıyor. Çok büyük hocaydı. Değerini bilemedik resmen...

tigana kim yaa, bağırsak ucu gibi herifi başımıza hoca die getirdiler sende büyük adamdı diosun yuhunuzz..
Sosyal ağlarda paylaş

hakem kural hatası yaptığı için tekrarlanıyor. hakemin noob olduğu MHK dışındaki bütün kurumlar tarafından onaylandı yani sdfsdfds.

kasımpaşa çıkmasın, hükmen yenelim, 3 gol de almeida'ya yazılsın, anca o zaman yenilen hakkımız dengelenmiş olur sdfsdfds.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...