scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Başlık net, MP alanlar, hadi sallayın hayallerinizi belki tutarda bizi de görürsünüz. fakir olarak ancak çeyrek alabildik anasını satiim hayallerimiz bile çeyrek asdfdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Steroid basıp ferrarime yaslanmış bi resmimi çektirip foruma resimlerimi koyardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sparkcaster said: seks parayla saadet olmaz dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 işimden istifa ederim. gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Çeyrek bilet aldım Yani büyük ödül bana çıkarsa yaklaşık 12.5 milyon TL nin sahibi olacağım Önce işi bırakırım Sonra paramın 5 milyon lirasına işyeri satın alır ve kiraya verirdim Kalan 5 milyon lirasına ev alır onlarıda kiraya verirdim Kalan 1 milyon TL sine Ömerli Kasaba Evlerinden bir villa alırdım Kalan 1 milyon TL nin 300 milyarına şık bir araba alır kalanını da komple kızımın eğitimine harcardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 rüyalar.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Vergiyi de düş abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Peygamberliğimi ilan ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Yarısnıı yurtdışına çıkarır yarısnı burada bankaya yatırıp ömür boyu faizi ile yaşarım yaşatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 itlik serserilik yaparım sanırım 3 senedir piyango bileti almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 bütün parayı ncoin e gömer sonra tokiyi satın alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hepsine Euro alıp ayakkabı kutusunda saklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 barınak açmazsam topum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Hepsini deniz fenerine bağışlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 uçkurumu kaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 scorch said: Sparkcaster said: seks parayla saadet olmaz dostum. thats what she didnt say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1) faiz lobisi 2) uğraş amaçlı non-profit hayvan barınağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1) FUTBOL R.Madrid - Barcelona M.Uni - M.City Milan - Inter Boca - River Derbilerini ve tüm major turnuva 8 ve sonrası finallerini canlı izlerim. 2) ADRENALİN Africa Cape Town da büyük beyaz sever, Kenya da aslan safarisine katılırım. Büyük balinalar ile suya dalar, belki bir ihtimal uzay turisti olurum. 3) Ev satın almam, ikametgah adresim pek belli olmaz. Bir giderim 6 ay Miami da yaşarım, sıkılırsam ordan geçerim Roma'ya, özlersem gelirim İstanbula, canımı sıkarlarsa giderim Dubaiye. 4) Yanıma alacağım bir kaç mühendis ile dünyadaki en iyi PCyi yapmaya çalışırım, her akşam muntazaman oyunlarda adam kesmeye ve vurmaya devam ederim. Para beni değiştiremez! 5) Türkiye gibi genç ve çocuk nüfusu fazla olan ülkelerde çalışacak, bir vakıf kurmaya çalışırım. Hedefimiz her eve pc ve internet sokmak olur, çocukların uzaktan eğitim alabilmesi ve hatta oyun oynaya bilmesini hedefleriz. 6) Sniper atış eğitimi alırım ve bunun poligonunu yaparım kendime. Ayrıca Crossbow yada normal Bowu da buna dahil edebilirim, hiç denemediğimden bilmiyorum sevip sevemeyeceğimi. 7) Holywood ile yakın ilişki sağlarım.Filmlerin galasına kendimi davet ettirmeye çalışırım. Her filmi galasında izlemeyi tercih ederim. 3 gün beklemeye tahammül edemem. 8) Hizmetçisiz, şöförsüz ve sekretersiz asla yapamam. Onlar olmadan hayatımı idame ettiremem. Ama onlara sapıklıkta yapmam. Burada sapıklaşmayan tek zengin olmaya çalışıyorum. 9) Gardrobumdaki tüm elbiseleri yakarım. ABD de Tommy Hilfengera giderim bir kamyon giysi alırım, onlara ölçü veririm, yeni ürünleri geldikçe göndermelerini söylerim. 10) Parayı çoğaltmak ve kazanç elde etmek için sadece yatırım ortaklığı yaparım. Zeki ve genç adamların projelerine 50 60 bin tl vererek, onların üstünden 400 500 bin tl kazanırım. Nereden gerçekten para gelir, bunu bilmek, benim sahip olduğum bir özellik. Para beni değiştiremez! İşte hakkımdaki on büyük gerçek, benim zengin olmam, çok keyifli bir şey olur, odun değilim. O yüzden benim zengin olmam için desteğinizi bekliyorum. Ben milli irade ile zengin olmak istiyorum, inanlar dua etsin, inanmayanlar bana bilet alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sparkcaster said: seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknet4 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 sadece işimi bırakır geri kalan hayatıma aynı şekilde devam ederim. çalışmama lüksü yeterli benim için. http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 1 ceyrek 1 yarim aldim cikarsa ekime cikmazsa seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 götüme sokarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 ayakkabı kutusu fantazisi yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar