ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Micha yaptigin elestirileri genelde hep anlamsiz buldum. Neden bu kadar çok ugrasiyorsun bu arkadaslar ile ? Boyle neyi kanitlamaya calisiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 drama bu sefer cıktı dediler geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Michaya ne derseniz diyin beyler yapacak bişey yok http://ct.weirdnutdaily.com/ol/wn/sw/i53/2/11/9/wnd_addd2693c837b063a473f5135ba3e67d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glittra Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 8/13 mythic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ragefreakyo said: yok 2 satır methodu yazdım, o da ileri geri sallıyorsun diye düzelttim. Geri kalan 298 satır senin ne kadar aptal ve yalancı oldugun ile ilgiliydi ama anlamamışsın, doğaldır. Öptün mü karandin abinin elini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 ya arkadaş sana hakaret edince laf geliyor sonra bak. Quote yaptıgın şeye baaak, yazdıgın şeye bak. Belli ki sen gittigin guildlerde milletin biyerlerini öpüyorsun. 10 dakika guild'i dahi ilgilendirmeyen bi mevzu vardı karandin ile ts de konuştuk, bunu mu duydun sagdan soldan dedikoducu karılar gibi. Anlıyorum ellerini ovuşturarak bekliyorsun catasa girse tekrar da laf koysam vs diye, ancak konuştugumuz konu dışında başka bir mevzuu konuşulmadı bile üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Olm niye besliyorsun ki şunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 kendisi de besleniyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Ya bırak Ragefreak zaten ölmüşün Tyrant ta az kalsın mahvediyormuşsun güzelim attempti diyerek konuyu farklı bir noktaya çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Onu bende gördüm ya heycandan ölmüştür:) Ama ölmeden önce kendinden 15 ilvl daha yüksek olan diğer warriorla aynı dpsi yapmalarıda kaçmadı yani gözden. Ama öldü noobik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 en iyi dps hayatta olan dpstir demişti atalarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 SENİN ATAN WORLD FIRST GÖRDÜ MÜ HİÇ HA GÖRDÜ MÜ ETA: Bu arada ne Arcihmonde muş arkadaş, Mannoroth u kesen 5 oldu, alıverecekler Method la Paragon un elinden şekeri o olacak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 alsalar güzel olur valla.değişiklik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Catas da 36. sırada görünüyor an itibariyle. Bakalım karandin - siimiizz ikilisi ragefreake burdaki laflarını yedirebilecek miydi?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Pek mumkum devil artik rank30 doldu bile tr anadolu yakasi first gelir anca bu saattend sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2015 Tap 20 tap 40 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ragefreakyo said: ya arkadaş sana hakaret edince laf geliyor sonra bak. Quote yaptıgın şeye baaak, yazdıgın şeye bak. Belli ki sen gittigin guildlerde milletin biyerlerini öpüyorsun. 10 dakika guild'i dahi ilgilendirmeyen bi mevzu vardı karandin ile ts de konuştuk, bunu mu duydun sagdan soldan dedikoducu karılar gibi. Anlıyorum ellerini ovuşturarak bekliyorsun catasa girse tekrar da laf koysam vs diye, ancak konuştugumuz konu dışında başka bir mevzuu konuşulmadı bile üzgünüm. Sen varya ciddi anlamda şizofrensin ben 2 aydır login olmadığım oyun ve catastrophe'dan bir tane adam ile muhabbetim olmadığı halde nereden bileyim ts'de konuştuklarınızı veya konuştuğunuzu Ayrıca bak bayram geliyor, geç kalma artık öp adamın elini oğlum olmaz böyle. B)- Öpüşün barışın bassın seni bağrına yaptın bir cahillik daha da rezil olma ayıp :horace: Rage hadi biraz konuştuklarından bahset bu fakbody olayı falan mi ? Hadi heyecanlandır bizi (:D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 micha said: Sen varya ciddi anlamda şizofrensin açtırma ağzımı yumdurma gözümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Ruhban buralarda mı ? Kardeşim bak ne buldum >:D< http://catas.wowlaunch.com/forums/viewtopic.php?t=9665574 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 micha said: Ruhban buralarda mı ? Kardeşim bak ne buldum >:D< http://catas.wowlaunch.com/forums/viewtopic.php?t=9665574 Ruhbana ui ss den koca bir sifir. Combat log olmadan böyle bir guilde başvurması hata. Raid tecrübeleri düsuk. Sırf mythic boss kesim item gelsin aplication u olmuş. 3 hayirla ugurlamislardir.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 applev0dka said: en iyi dps hayatta olan dpstir demişti atalarımız. Doğru söze ne diyek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Bence en iyi dps fightta dahi bulunmayıp killde summonlanan ve ss alan dpstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Onu tanklar yapmıyor muydu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Sequo said: Bence en iyi dps fightta dahi bulunmayıp killde summonlanan ve ss alan dpstir. Küçük Enişte Hayırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Linki sildim şimdi isim falan var. Ayıptır. Abi Hellfire Citadel'de biri böyle ss spamlıyor ama. First Tank&Spank yazmış bide terbiyesiz. Edit: Sequo da varmış lan linkte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar