sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 https://eksisozluk.com/murati-twitterda-takip-ediyoruz-kampanyasi--4160015?p=1 güzel bir destek örneği bence. siz de bilin istedim.
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 twitterim yok olaydı takip ederdim. Ekside dönen drama fenaymış ama. (ettim etmedim falan filan geyikleri)
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ettim de sadece bedensel engelli değil mi ? Yazdıkları 14 yaşa göre garip gibi geldi.Yanlış anlaşılacak bir şey söylemekte istemiyorum da ne bileyim 14 yaşında bedensel engelli bir çocuk d gulçuk, 3 kalb falan yazıyor garip geldi.Fazla bebek gibi davranıyor sanki ?
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 d gulçuk ne demek ki? googleda aratınca twit sayfası çıkıyor çocuğun hatta :) d gulçuk Ben 14 yaşımda yazdıklarıma bakmıştım geçenlerde direk sıkıntı bastı asdadasda
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 GEd said: d gulçuk ne demek ki? googleda aratınca twit sayfası çıkıyor çocuğun hatta :) d gulçuk Ben 14 yaşımda yazdıklarıma bakmıştım geçenlerde direk sıkıntı bastı asdadasda : D smileyini demek istiyor galiba, 3 kalp dediği de <3 işte
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gulcuk gülücük demek işte eleman gerçek bu arada. ta ilk yazmaya başladığından beri takip ediyorum sosyal medya projesi falan değil.
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Akhlaur said: Ettim de sadece bedensel engelli değil mi ? Yazdıkları 14 yaşa göre garip gibi geldi.Yanlış anlaşılacak bir şey söylemekte istemiyorum da ne bileyim 14 yaşında bedensel engelli bir çocuk d gulçuk, 3 kalb falan yazıyor garip geldi.Fazla bebek gibi davranıyor sanki ? fazla sosyalleşmemiş, dil kullanmamış insanlarda normal bu sağır insanların facebook konuşmalarında da aynı bozukluğu görebiliyorsunuz mesela sağır bir arkadaşım vardı şok oluyordum adamın facebookuna baktıkça sdfsg
Öne çıkan mesajlar