sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 https://eksisozluk.com/murati-twitterda-takip-ediyoruz-kampanyasi--4160015?p=1 güzel bir destek örneği bence. siz de bilin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 twitterim yok olaydı takip ederdim. Ekside dönen drama fenaymış ama. (ettim etmedim falan filan geyikleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 ettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 allah şifa versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Ettim de sadece bedensel engelli değil mi ? Yazdıkları 14 yaşa göre garip gibi geldi.Yanlış anlaşılacak bir şey söylemekte istemiyorum da ne bileyim 14 yaşında bedensel engelli bir çocuk d gulçuk, 3 kalb falan yazıyor garip geldi.Fazla bebek gibi davranıyor sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 d gulçuk ne demek ki? googleda aratınca twit sayfası çıkıyor çocuğun hatta :) d gulçuk Ben 14 yaşımda yazdıklarıma bakmıştım geçenlerde direk sıkıntı bastı asdadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 :D şu olmasın d gülücük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 GEd said: d gulçuk ne demek ki? googleda aratınca twit sayfası çıkıyor çocuğun hatta :) d gulçuk Ben 14 yaşımda yazdıklarıma bakmıştım geçenlerde direk sıkıntı bastı asdadasda : D smileyini demek istiyor galiba, 3 kalp dediği de <3 işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 gulcuk gülücük demek işte eleman gerçek bu arada. ta ilk yazmaya başladığından beri takip ediyorum sosyal medya projesi falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 2 saat önce 27k dı 42k olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Akhlaur said: Ettim de sadece bedensel engelli değil mi ? Yazdıkları 14 yaşa göre garip gibi geldi.Yanlış anlaşılacak bir şey söylemekte istemiyorum da ne bileyim 14 yaşında bedensel engelli bir çocuk d gulçuk, 3 kalb falan yazıyor garip geldi.Fazla bebek gibi davranıyor sanki ? fazla sosyalleşmemiş, dil kullanmamış insanlarda normal bu sağır insanların facebook konuşmalarında da aynı bozukluğu görebiliyorsunuz mesela sağır bir arkadaşım vardı şok oluyordum adamın facebookuna baktıkça sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar