sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 bence ilk bölüm çok iyiydi. ayrıca introdaki müzik benim çok hoşuma gitti. böyle iç gıcıklayıcı acayip bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 her şeyin topyekün dizi için üretildiğini anlıyoruz ya kalite. öyle bi pre-production var ki çengelköy hıyarı bile oynatsa güzel oynar gibi. bu arada ilk bölüm yönetmen justin lin ilginç geldi, fast & furious 3-4-5-6 yönetmeni sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=N3HbrfV0hJM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 gereginden cok karakter var bu sezon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Aynen cok fazla mini karakter var 2. kez izlemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 beş kere de izlesen anlamazsın sen tsısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Xaenin said: Ilk bölüm direk giriş bölümü olmuş. İlk sezondaki dialogla ve flashforwardlarla karakter geliştirmek yerine biraz daha göstere göstere anlatmışlar. Karakterler güzel, bol bol rahatsızlık çıkacak kesin. tam kasabalılara dizi yapmışlar yine yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 He bu dizi de mi kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 izlemedim aha , bu kadar beğeneni varsa kötüdür muhtemelen 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Kitabı daha güzelmiş Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Sondaki bakışma harici güzeldi dizi. Geçen sezonu devam ettirecek gibi. Colin abi çok iyi olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 goldbären said: beş kere de izlesen anlamazsın sen tsısı git legolarinlan oyna lan ayioglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Sparkcaster said: izlemedim aha , bu kadar beğeneni varsa kötüdür muhtemelen 2. sezon sen her, ex machina falan izle aşkın anlamını ara şiirlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 ex machina da romatik dizi mi hemen izleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 atmosfer iyi karakterler vasattı. Daha doğrusu yarısı iyi yarısı tırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 aynen DA2019 said: Sondaki bakışma harici güzeldi dizi. Geçen sezonu devam ettirecek gibi. Colin abi çok iyi olmuş bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 beğendim güzel olmuş. ne kadar ruh hastası varsa toplamışlar yine sdfs colin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 coline kötü oyuncu diyenler falan vardı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dFh71_ftxLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 dün bulamamıştım bunu teşekkürler (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 senaryoyu ilk sezona bağlıcaklar mı yoksa hep bağımsız sezonlar mı izlicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 şarkıyı koymaya gelmiştim lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 fazla depresif. güzel ama. karakterlere meeeeh diye bakıyordum da 1-2 bölüme alıştıracaklar bu gidişle. çükü kalkmayan motorlu hariç. kadın olan da sevişmiyor olsaydı öyle bir karaktere inanmıcaktım ama daha bir inanılır oldu. alttan alttan verilen tanıtımlar falan iyi yine. dizinin çekimler ve müzikler yerinde. böle bi tatlıyı çok seversin ama çoğu yer yapamaz da nadir yerlerde yersin ya, öyle bir dizi ya. içine sevgi(!) katıyorlar yaparken. this is my least favorite life iyiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Ben eski müziği özledim yine de :( http://www.youtube.com/watch?v=NGw7KtRxfgU Edit: Link gitmemiş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 http://i.imgur.com/758cFfX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar