Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 İlkinde bir şey yoktu. Hızlı yazdığım için yanlış yazıyorum. Çoğunlukla imla hataları oluyor bir kaç harf. Edit: Ayrıca demek istediğim şey; Ben sadece Şımarık Pati Lobisine karşı aciz bir hizmetkarım. Hadi çevirin bunu Prof'lar. (Bak bir'i demeyi de unutmuşum. a humble servant olacaktı so shame) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 "Daral geldi" de turkceye "derail came" den gelme Galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Anhora 0ne'dan ders almalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 yetiş ya redhouse yetiş ya longman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2015 ahahah bir iki aya kalmaz banlanır bu kafayla sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Yeni izledim. Feci kaçırmışım böyle bir diziyi. Gerçek mikimmil. 2. sezon için, Colin Farrel i sevsemde, Matthew u ezebilecek kadar oynayabileceğini sanmıyorum. Adam god tier oynamış direk. Woody de mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 iyi olmuş ben de kaçırmıştım, böyle dizileri kaçırıp toptan izlemek priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Ben de yeni bitirdim. Harikaydi cidden. En iyilerden direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 21 Haziran'da başlıyormuş. İstemeye istemeye izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 nolur izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 oh korktugum gibi cikmadi, tarz degismemis. simdi THE ROCKli yeni entourageda sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 NERDE İZLEDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 çıktı olm gece düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 hype olmayınca unutmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 3. Sezona oynayacak oyuncu kalmamis duyan gelmis bu sezona :P Tekrar izlemem gerekecek bu bolumu, kacirdim birseyler ama guzel, nerelere gidecek gene acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 S02E01 Rachel McAdams'ın oynadığı karakterin isminin "Antigone Bezzerides" olması iyiymiş sdsfs Güzel başladılar da dizi gibi değil film gibi kadrosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… masa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 izlenir mi 2.sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Curunir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ortalarındayım cok sıkıcı başladı devam etsin bakıyim nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ilk bölüm direk giriş bölümü olmuş. İlk sezondaki dialogla ve flashforwardlarla karakter geliştirmek yerine biraz daha göstere göstere anlatmışlar. Karakterler güzel, bol bol rahatsızlık çıkacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ilk sezon kadar güzel olmayabilir ama her türlü izlenir ya. 1. bölüm fena değildi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nyks Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben beğendim giriş bölümünü özellikle de müziklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… masa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 İzledim fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ilk bölüm kitapla çok alakasızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 şarkılar yine çok güzel. karakterler de çok güzel. hadi bakalım edit: introyu bi daha dinledim de niye bu kadar kötü yapmışlar ya ahah. şunu koysalarmış trailerdan http://www.youtube.com/watch?v=QrD2_ccBIp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Sonraki 25.sayfa (Toplam 41 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 1 Konu listesine dön
masa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 izlenir mi 2.sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ortalarındayım cok sıkıcı başladı devam etsin bakıyim nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ilk bölüm direk giriş bölümü olmuş. İlk sezondaki dialogla ve flashforwardlarla karakter geliştirmek yerine biraz daha göstere göstere anlatmışlar. Karakterler güzel, bol bol rahatsızlık çıkacak kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ilk sezon kadar güzel olmayabilir ama her türlü izlenir ya. 1. bölüm fena değildi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Ben beğendim giriş bölümünü özellikle de müziklerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 İzledim fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 ilk bölüm kitapla çok alakasızdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 şarkılar yine çok güzel. karakterler de çok güzel. hadi bakalım edit: introyu bi daha dinledim de niye bu kadar kötü yapmışlar ya ahah. şunu koysalarmış trailerdan http://www.youtube.com/watch?v=QrD2_ccBIp8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar