Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 ahmedinejad said: evdeki kız bu sanırım http://snaglur.com/s/bib/dumvv27.jpg BU NEYMİŞ AGA BÖYLE. dizinin başında duşa soktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 2. bölümü izle jakuziye girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Vingthor said: OHA. böyle kadrolu dizi mi olur lan fragmanın ılk sahnesınde aynı tepkıyı verdim direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Ayıp denen bi şey var bu kadro ne lan, film yapıyo olsa kimi koycaktı bu herifler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 woody harelson reis muhtesem yuzyılda oynasa açarım show tv yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dizi güzel gibi. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 matthew u hiç sevmezdim bu diziden önce. dizinin bu kadar iyi çıkması benim için sürpriz oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Polisiye dizilerin hiçbirini sevmiyorum ya HBO dizisi diye bakayım dedim 15 dakika dayanabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 meh bir dizi izlemedim ama hislerim çok kuvvatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Marksman de Vizyon bölümünün trollüğüne oynuyor herhalde, o an yorum yapılan ne dizi varsa başlığa girip contrarian bir yorum falan, çok bariz arkadaşım, kimse takılmaz o oltaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 zaten true detective savunulacak bir dizi değil. kimse "takılmıyorsa" onun için takılmıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Anca bugün izleyebildim, oyunculuklar baya iyi, bi tek şu koca memeli karıyı beğenmedim. Yalnız tempo biraz fazla düşük gibi, birazcık daha hızlanırsa güzel olcak. Teori Occult denen tayfa şu aşırı Hıristiyan governor ve tayfası çıkmazsa neyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Yine on numara. S01E03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Fena .. Bu kadar agir olup zamani bu kadar hizli akitmak 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Bir İngilizce izledim bir de söyle guzel bir ceviriyle izlemek istiyorum üçüncü bölümü. Bazı mevzularda cok teknik konusuyorlar. Bu bölüm de cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bu bölümde bi bok yoktu abartmayın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 arcane said: bu bölümde bi bok yoktu abartmayın sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ilber ortaylı'yı diziler üzerine entellektüel bir sohbete beklerim: http://www.myepisodes.com/mysig.php?/5bbcc496349941a6867c019d76be5dbec067c/sig1s.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 o kadar dizi izliyorsun da saglam build-up bölümü izleyince tanımlayamıyorsan ilber ortaylı çözer seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 build-up bölümünde eteklerim tutuşacak kadar dizimagçı değilim sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 dizimagcı ile ne kastettiginden emin degilim ama showoff fotonu spoya alırsan sevinirim topige tecavüz ettin resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 build-up'da climax yaşayanlar build-up / climax / resolution eğrisini öğrenene kadar o resim orada kalmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 gilmore girls egrisini bi çiz de bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 şu aşamadan sonra x tane dizi arasından gilmore girls falan cımbızla istediğini al, bana build-up nedir öğretmeye çalışırken cahilliğini suratına vurduğum gerçeğini değiştiremezsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 normalde arcane ne dediğini bilir, düzgün şeyler yazar da, bu sefer olmamış. "o kadar dizi izleyecek kadar boşum" demek hiçbir tartışmada sana fayda sağlamaz hdsafuhsadufha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar