knox Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 arcane said: carcosakeşke carcosa kısmı ayrı bir bölüm olsaymış. böyle biraz kovalamaca olsa, daha fazla kurban dekoru falan iyi giderdi. en keyif aldığım kısım tipini zktiimle olan gerilimli sahneler oldu. adam böyle leatherface gibi birşey çıktı zaten ahah keşke daha fazla olsaydı. angry river da carcosa referansı olabilir. rust'ın gördüğü uzayan gölgeler ve siyah yıldızlar carcosa referansı. bulutlar da oradan sanırım ama o ortadaki ışıklı girdap gibi zımbırtı nerden çözemedim. acaba hastane çıkışında rust'ın anlattığı anlarıyla mı... the king in yellow referanslariyla dolu dizi zaten. http://www.aggh.org/poetry/poems/38/The_King_in_Yellow/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 hiç spoiler yememeyi başardım diziden bitmesini beklerken. Şimdi 8 bölüm yardıracam arka arkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Ne bölümdü be denecek bir bölüm değil, tam aksine gayet sade bir bölümdü ama bayağıdır dizi ya da film izlerken bu kadar gerildiğimi hatırlamıyorum. Rust tek başına o garip mekanda yürürken falan baya baya gerildim. bugün facebookta mı ne okudum biri HBO izleyici kitlesine göre değil kendi izleyicisini yaratacak dizi çekiyor diye, cidden doğru. 4. bölümün son 10 dakikasındaki tekniğin kalitesine ulaşamadık daha ülkece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 7 çok iyi bölümün üstüne basit bir finaldi. ama dizinin geneline baktığında sanat eseri kıvamında. eğer 2. sezon bu konu ve kadro devam edecekse tamam ama defter kapandıysa biraz daha dram ve twist bekledim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 plebler bir bir dökülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 torrentlerde niye yok ki bu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 köylü torrentlerinde yoktur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 çok yavaş iniyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 son 15dk emmy'e oynamış, oscar kötü geldi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 forgiver said: torrentlerde niye yok ki bu şimdi nasıl sitelerde dolaşıyorsunuz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 hayatimda bu kadar gerildigim bir dizi ya da film olmadi. yellow king bahcivan degil, orasi kesin. diger dort kisiyi arastirmayi biraktilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 efsaneydi. gerilimli sahnede rust'ın öleceğini düşündüm cidden. close combat'ları zayıf çıktı :p özel dedektiflik bürosu açtıklarına göre artık diğer sezonlarda reputationlarına yönelik daha zor davalarla uğraşabilirler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ne guzel sezondu ya bana nedense dizi coen filmlerinin havası verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 diğer sezonun kadın lead i ve yine occult bi konusu olcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://i.imgur.com/YnP02Lv.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Cok iyi cok.. Bi anda geldi ruzgar gibi gecti gitti dizi. Ne yapacagiz simdi ? Lutfen ayni ekip lutfen seneyede.. Bi umut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Abi adam oscar almış yeni, piyasa ona çalışır gidip diziye kitlemez kendini 1 sezon araya sıkıştırdı işte. woody harrelsonu daha çok beyenen bir tek benim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abii ahssahs http://www.youtube.com/watch?v=AKcUdDWIHOI http://www.youtube.com/watch?v=cHWLpJRlBYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ulan bu hbo daha nasıl güzellikler yapıcak bize acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 deadwooda bir sezon final çekseler mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Reampage adamin cektigi filme bi bak su an:) Hadi iki oyuncu olmasinda geri kalan ekip dursun yerinde su yonetmenin diger eserlerine bakiyim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Nolan piç etmez o adamı umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Pizzolatto ikinci sezon hakkında "hard women, bad men and the secret occult history of the United States transportation system" demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Ledoux ve dewalldan sonra childress de ölünce cohle un çemberi gerçekten de bozuluyor mu? Finaldeki iyimserliği bunu işaret ediyor ama yellow king / carcosa / tuttle hikayesini 100 ayrı referans verip inşa ettikten sonra o kadar az cevap veriyor ki merak etmemek mümkün değil. Bu kadar iyi bi ilk sezondan sonra ikinci sezonun işi zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fyhcy4_XsP4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar