Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kingdom Come: Deliverance - Realistic Medieval Open World Rpg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

kizillelma, 17.02.2025 17:07 tarihinde dedi ki:

ea de hala "ah o son dragon age'yi live servis yapacaktık var ya ürf" diye 31 çeksin dsfsg

Cokomantis tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
eregorn, 17.02.2025 17:31 tarihinde dedi ki:

ilk oyundan hiç zevk alamadım. bunada çok soğuk yaklaşıyorum

İlki sarmadıysa bu da sarmaz heralde ya, sonuçta oynanıştan çok detayları diyalogları cinematicleri falan arttırdılar sanırım. Onların kalite iyi. İlkini oynamadım tam kıyaslıyamıyorum ama ben 10 saat dayanamayıp bıraktım. Bu aşırı gerçekcilik merağı bende ters tepiyor. Hele hele oyunun combatı çok kötü,  eski might and magic günleri gibi sanki birini secip yaklaşınca ona karşı full zoom turnumu kullanıyomuş gibi kombat, kamerayi ceviriyon ona kitlenio onla teketek haha block/counter atağın yönünü belirle kusmalık. Bırakın kardeşim ben gönlümce savurucam Elden Ring gibi. Dakka başı yok yemek ye, yok temizlen.  Bilmemne potion yapicam yok kaynat, koy herbleri ez, sonra karıştır, menüden "Create 10 health potion" basmaya alışmış bünyeye bunlar fazla. 

Sim severler orgazm şekilde oynuyordur o ayrı. O yüzden bir şekilde deneyip kararını ver bence alıp almayacağına.

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

ben de ultra gerçekçi oyun oynayamıyorum o sabır yok bende ama biraz indirime girince boş boş dağ taş gezmek için alacağım heralde. atmosfer çok iyi görünüyor. biraz dah hızlı oyun olsa tüm cüzdanı fırlatırdım bu medeival atmosferine.

Oce4n, 10.02.2025 12:33 tarihinde dedi ki:

1-2 ince tüyo:

Gizli içeriği göster

at olarak pebbles kullanıyorsanız: 30km boyunca at sürün (fast travel yapmayın) pebblesın statları 2 katına

baska bir at daha var

Spoiler

benzer perkli, accik daha iyi oluyor pebbles'tan, ama 50km binilmesi gerek.

Herring (atin ismi)

Norak tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

RPG hissiyatını güzel veriyor oyun ya. Bişey yapıyosun ve karakterin gelişiyor ya. Tam role giriyorum ben oynarken. Bunu rdr2 ayarında yapsalar üfff, artık 3. oyuna. Bide başka zanaatkarlıklarda gelse (nalbantlıgı baya sevdım) süper olur

Mesaj tarihi:

öyle zaten dfas

şuna 3. oyunda daha çok meslek, ev, köy kurma falan getirsinler lütfen. ilk oyunun dlc'sinde varmış köy kurma sanırım, buna niye getirmediler acaba?

Mesaj tarihi:
zipzip, 18.02.2025 13:45 tarihinde dedi ki:

öyle zaten dfas

şuna 3. oyunda daha çok meslek, ev, köy kurma falan getirsinler lütfen. ilk oyunun dlc'sinde varmış köy kurma sanırım, buna niye getirmediler acaba?

abi o dediğin Manor Lords😁

From the Ashes dlcsi var ilk oyunda:

You have an opportunity to participate in building a new village from the ground up and experience first-hand what it was like to create a new settlement.

Norak tarafından düzenlendi

benim aile'de var ben ordan yapıştırdım. parasını hak eden nadir 60$lardan.

yarım bırakacaksanız ya da çok zaman yoksa hiç almayın ama iyi indirim bekleyin.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
Norak, 18.02.2025 15:16 tarihinde dedi ki:

From the Ashes dlcsi var ilk oyunda:

You have an opportunity to participate in building a new village from the ground up and experience first-hand what it was like to create a new settlement.

hee resimlere bakınca hatırladım da çok iyi bir dlc değil o zaman akılda bile kalmamış lol. Bu arada her incik cincik ne varsa bitirmiştim ben hani es geçtiğim içerik yok. 

• Yeni Oluştur...