bck Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Umuruk said: Bu iyi ya bira içtiğini hissediyorsun.7 veya 7.5 liraya satıyorlar ancak parasını sonuna kadar hak ediyor taksimde içmiştim hayatımda içtiğim en kötü biraydı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 abi alkolsüzü çıktı mı biranın, bele çok şişirmeyecek mideyi falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 senko said: Esh said: guinness kutu içtim gecen , tekele gelmiş. fena değildi, içinde krema yapan topu da var sdfs belgeselinde izlemiştim , hadi lan dedim ama sonra harbiden olduğunu görünce mutlu oldum. türkiye de satılıyor mu kutu guiness? Ust bostancida siradan bi tekelden aldim evet. Bi de feneryolu makroda gormustum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Silikonlarin cirkinligini gorup korktuyor, sonra biraya mi sariliyoruz? Kesmez abi, vodka lazim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bck en iyi bira seçimine güler geçerim tutamam kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bck çok bahtsız yorumlar yapmış, acıdım adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 vivavale said: abi alkolsüzü çıktı mı biranın, bele çok şişirmeyecek mideyi falan? çıkmadı ............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Esh said: senko said: Esh said: guinness kutu içtim gecen , tekele gelmiş. fena değildi, içinde krema yapan topu da var sdfs belgeselinde izlemiştim , hadi lan dedim ama sonra harbiden olduğunu görünce mutlu oldum. türkiye de satılıyor mu kutu guiness? Ust bostancida siradan bi tekelden aldim evet. Bi de feneryolu makroda gormustum sanirim. Üst bostancı da neresi satıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 bck said: guiness en dandik bira alakası yok birayla.. yurt dışında efes baya popüler her yerde bulmak kolay... ahah neler oluyor burda yurtdışından kastın salt kreuzberg falan heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Leffe Brune'cu oldum ben sahsen, surekli aliyorum. http://media.beeroverip.org/beers/leffe-brune-2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 40°57'34.7"N 29°05'33.7"E Umuruk said: Üst bostancı da neresi satıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 ? http://www.invent.net16.net/ajalugu/images/sekstant1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Umuruk said: Esh said: senko said: Esh said: guinness kutu içtim gecen , tekele gelmiş. fena değildi, içinde krema yapan topu da var sdfs belgeselinde izlemiştim , hadi lan dedim ama sonra harbiden olduğunu görünce mutlu oldum. türkiye de satılıyor mu kutu guiness? Ust bostancida siradan bi tekelden aldim evet. Bi de feneryolu makroda gormustum sanirim. Üst bostancı da neresi satıyor ? Bok gibi kutu lan. Hatta ben guiness icmeye kutuyla basladim, dedim bu ne neresini sevmisler bunun... O degilde biriniz suraya sarap rehberi koysun ya. En ucuz icki sarap oldu saka maka... Yerli olsun yabanci olsun bi ton sarap var uygun fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Mantıyla bira içilirmi abi pohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 hakkatten lan, şarap konusu açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bck said: guiness en dandik bira alakası yok birayla.. yurt dışında efes baya popüler her yerde bulmak kolay.. carlsberg iyi becks dandik.. miller hikaye.. bomontiyi beğenmiyorum.. gene en iyisi carlsberg le efes.. tabi efes daha fresh ve yaygın olduğu için her daim düzgün şekilde içilebiliyor.bira markasına gidip daha fazla para vereceğime (bazıları özentilik) long island içiyorum 25 tl.. 3 kırmızı tuborg kadar etkisi oluyor. tabi alkolü fazla olsun diyerekten istiyorum... bu dünyadaki en iyi bira bence EFES ile Carlsberg. Abi bu post ciddi mi? Tek bir doğru satır yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Herkesin icdigi birayi icmemek ozentiliktir ne demek yahu? Sadece Efes ictigim zamanlar bira en nefret ettigim ickilerdendi, bana bira diye Efes verip de yillarca biradan sogutanlara lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Abi Efes güzel bi bira. Çoğu zibidi Tuborg Malt çıktığından beri efese bok atar oldu ama efes göbekli hala sırf şişesinin ele yaşışması sebebiyle tercih sebebidir. Ama her ne kadar efes sever olsamda yurt dışındaki özellikle Almanya'daki en ucuz biralarla bile karşılaştırılınca Türk biraları vasat kalıyo. Almanyada %0'lik şişesi indirim döneminde 20 sente düşen Öettinger(ki Türkiye de de satılmaya başlandı biranın köpek öldüreni Almanyada) bile fena bira değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 yine herkesin farklı damak tadına sahip olduğunun unutulduğu bir paticik topiği daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 CEHAPE zihniyeti zamanında hepi topu iki tane biranız vardı. Şimdi envai çeşit marka geldi, geliyor. Siz hala sevmeyin benim Başbakanımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 GERGE said: Leffe Brune'cu oldum ben sahsen, surekli aliyorum. http://media.beeroverip.org/beers/leffe-brune-2.jpg çok methettiniz diye dün aldım hakikaten çok güzelmiş lan bayıldım. ama 33lük 7 tl üzüyo biraz fiyatı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Esh said: 40°57'34.7"N 29°05'33.7"E Umuruk said: Üst bostancı da neresi satıyor ? Tarif de edebilirdin bence :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Bu düvel bi bana mı acı geliyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Ben de pek sevemedim Duvel'i, guzel ama bir Leffe ya da Hoegaarden degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar