Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Çok çok sevdiğim bir dostum bir kitap çıkardı. Kitabın ne olduğuna dair bir fikrim yok ama çok derin hisleri olan ve bunları çok güzel ifade eden harika biri. İmza günü var yakında belki bazı patilerin ilgisini çeker .. En çok sevdiğim forumda promote etmek istedim arkadaşımı .. 15 ARALIK 2013 Pazar 14.00-16.00 Kafekültür Yayıncılık Standı 7. KADIKÖY KİTAP GÜNLERİ 12-15 Aralık 2013•CADDEBOSTAN KÜLTÜR MERKEZİ Performans 1. KAT Bağdat Caddesi Haldun Taner sok. No:11 / Kadıköy / İstanbul Tel: (0216) 467 36 00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Kitabinin kapagina kendi resmini basan yazarlara karsi cok buyuk antipati duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 u....u hakkinda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 muhtemelen yazarında kitabın ne hakkında olduğuna dair fikri yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 pati dovmesi varmis ama +rep aldi benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 senko said: u....u hakkinda mi? dünyada hiçbir u......u , çoğunluğun beyni/zihniyeti/yaşamı kadar uyuşmuş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Yatakta enerjisi yüksek bi kadına benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Noyzura said: senko said: u....u hakkinda mi? dünyada hiçbir u......u , çoğunluğun beyni/zihniyeti/yaşamı kadar uyuşmuş değil. cok haklisin kardisim silkelenip kendimize gelmemiz lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 senko said: pati dovmesi varmis ama +rep aldi benden. acayip bir hayvan sever ya.. cidden ilginç bir kadın.. konsept tasarım mobilyalar yapıyor.. kanseri falan yeni yendi ondan biraz çökük gibi gözüküyor ama çok çok müthil biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 haftaya da benim imza günüm var arkadaşlar pendik batı kahvehanesinde. girişte ilk nessler ikram. harbiden yazarların dünyasında böyle mi oluyor daha adın sanın yayılmadan hemen imza günleri mi düzenleniyor nasıl oluyor bu işler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 taniniyordur belki kitap okudugun mu var senin nerden bilcen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 frp okuyom hep ondan belki =( ama adını araştırdım falan nanay yani hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Liebe said: haftaya da benim imza günüm var arkadaşlar pendik batı kahvehanesinde. girişte ilk nessler ikram. harbiden yazarların dünyasında böyle mi oluyor daha adın sanın yayılmadan hemen imza günleri mi düzenleniyor nasıl oluyor bu işler? ya underground altkültür ortamlarında tanınmışlık bambaşka bir saygınlık. patide celebrity olmasıyla övünnen Xunn'un durumundan daha süper çünkü bilinen dünyanın bilinmeyen tarafında güzel etkinlikler ve olaylar sislsilesi akarken bazı insanlar bir çok kişinin hayatında süper etkisi olabiliyor. yani sen tanımazsın ama o kişi herkesin tanıyamayacağı bir dünyada zaten ünlü biridir Ebru gibi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Abi xunn'la bir kadini nasil kiyaslarsin, xunn bastan 1-0 onde :/ Bide GERGE ilk defa hakli sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 xunn ünlü müymüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kitabı kapağına göre yargılama diye çok eski bir laf var ama neyse yani =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 oha çok özlü sözmüş :D ne biliim abi madem kendi dünyasında celebrity böyle imza günü falan niye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kesinlikle katılacağım imza gününe merakla beklediğim bir kitaptı sonunda buluşuyorum ! en son ebruyu gördüğümde çok mutluydu, "kitabım çıkıyor kermit, inanamıyorum" demişti. bende "tebrikler ebru artık bizi tanımazsın sen" diye geyik yapmıştım. oda bana "yaaa ben öyle bi insanmıyım" demişti. böyle bi hikaye dönmüştü aramızda. ebruyu çok severim. tavsiye ederim kitabı tüm arkadaşlara. önyargılı davranmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vaaaaaaaaaayyy ebruya bak seeennnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kermit said: kesinlikle katılacağım imza gününe merakla beklediğim bir kitaptı sonunda buluşuyorum ! en son ebruyu gördüğümde çok mutluydu, "kitabım çıkıyor kermit, inanamıyorum" demişti. bende "tebrikler ebru artık bizi tanımazsın sen" diye geyik yapmıştım. oda bana "yaaa ben öyle bi insanmıyım" demişti. böyle bi hikaye dönmüştü aramızda. ebruyu çok severim. tavsiye ederim kitabı tüm arkadaşlara. önyargılı davranmayın hasiktir lan salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kendi kendine küfür yeni trend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kermit said: kesinlikle katılacağım imza gününe merakla beklediğim bir kitaptı sonunda buluşuyorum ! en son ebruyu gördüğümde çok mutluydu, "kitabım çıkıyor kermit, inanamıyorum" demişti. bende "tebrikler ebru artık bizi tanımazsın sen" diye geyik yapmıştım. oda bana "yaaa ben öyle bi insanmıyım" demişti. böyle bi hikaye dönmüştü aramızda. ebruyu çok severim. tavsiye ederim kitabı tüm arkadaşlara. önyargılı davranmayın sdfsdfsdfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Dannyi danny yapan kiz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar