GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 morgan freeman yoksa izlemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 var var mimic rolünde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 DA2019 said: Olm kimseyi öldürmediler işte. Herkes hayatta. Mal tombiş bile. Omega öldü ve reset edemiyor. General açıklama yaptı zaten sabah Pariste patlama oldu ne oldu bilmiyoruz diye. Ondan sonra tüm mimiclerin gardı düşmüş. Bu kadar yani. Daha hala sorguluyon yani. Kimse ölmedi daha çünkü sahile gitmediler, tom emily nin yanına gitmeden önce koşuyorlardı ve yine aynı konuşmalar geçiyordu j bölüğü arasında, yani yine gidecekler o sahile. Onun dışında mad_wolf un dediği gibi neden chopper da uyandığı ana gitti ve neden omega hayatta değil? Film sana öyle diyor diye sorgulamıcan mı olm =) omega diyor onu aslında çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Sercan'ın filmden sonraki hali. Olm omega öldükten sonra nası resetlicek. Tom resetliyor hatun, mal tombiş ve j bölüğü öldü diye. Herkes sağ, happy ending işte. Helikoptere kadar geri gidiyor, rütbesini falan da alıyor. Daha fazla zorlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 idare eder bir aksiyon filmi olmuş 7/10 filmin sonunda helikopterde uyandırıp zorlama ve mantıksız bir mutlu son olmasa daha iyi olurmuş. önceden uyandığı ana uyansa başarısız olduğunu düşünüp delirir falan biz en iyisi daha geriye alalım da farklı bir şey olduğunu anlasın demişler herhalde. onu da geçtim bu adam hayatta olduğu zaman uyanıyorsa nasıl oluyor da gelecekte yaptığı şey çoktan gerçekleşmiş oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 ikimizden biri baya anlamamış filmi ya da sen benim anlamadığım şeyi anlamadın, adam günü resetlemiyor mu, omega gün x de ölüyor, herif gün x-2 ye gidiyor, o zaman omega gün x-2 de neden birden patlıyor? Olabilecek bir açıklama şu, normalde günü omega reset liyor her alpha öldüğünde, tom normalde alphanın kanını aldığı için o öldüğünde omega yine resetliyor zamanı, ama filmin sonunda tom omeganın kanı da alıyor(hem siyah hem beyaz kan aldı sanırım), dolayısıyla film boyunca timeline da alpha olan tom, film sonunda artık omega oluyor ve gün x-2 de uyanıyor(neden havada). Omega da patlıyor çünkü geri dönemiyor o gücü tom aldığı için. Az daha düşünsem bunu da çürütürüm ama bırakıcam sanırım peşini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 sonu dışında gayet iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 işte sonunun da iyi olması için benim dediğim gibi olamsı lazım heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 olm adam omega oluyo, kendi resetliyo istedigi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 aquanın dediği gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 onu dedim zaten ben, tek mantıklı açıklama o, da omega nın neden patladığı açık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 KISKANÇLIĞINDAN PATLIYO AMK! keh keh keh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Edge of Tomorrow hakkında oldukça uzun ve detaylı bir inceleme yazısı yayınladık, okumak isteyenler için -> Tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Bu hafta Jump'da son bolumunu okuduk. Manga'ya kiyasla nasildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 mangayı okuyup filmin sonunu bilen biri bizim spoiler ları okuyup yanıtlasa ya, acı çekiyoruz görün bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Manga'nin sonunu yazdim, filmi izlemeyi dusunmuyorum ama: Manga Tum manga ayni ustte geciyor bir kere, bizim MC ve Rita da transmitter, ikisinden biri olmeden loop bitmeyecek. En sonunda mimic transmitter'i olduruyorlar, bu olayi bilen Rita MC'ye saldirip olayi anlatiyor, MC Rita'yi olduruyor, loop bitiyor, manga MC'nin Rita icin bu savasi kazanmam lazim resolution'i ile bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yok alakası bu sonun filmle, devamı gelir belki, ki benim teorimi doğruluyor sanki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 oblivion'un da bunun da devamı gelir ya sdfs tom kruz elden ayaktan düşmeden yapsınlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bir tane romanı var zaten onu da adapte ettiler bitti gitti. daha nasıl devamını çeksinler filmi sevdiyseniz romanı kesin okuyun. mangası kötü sallayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 sevdim filmi ya. kitabını da okuyayım bir. kamyon sahnesinde tom'un çığlığı çok iyiydi sdf birde sonu gereksiz mutlu son olmuş harbi. emily blunt çok güzel bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 birde şu baştaki yaratığı/gemiyi/mekanı öldürdük bütün normal askerler çat diye öldü kazandık geyiği bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 @progamer Ya şimdi Ya şimdi diğer filmlerde göze batabilir de burda tamamen hive mind olayı var, omega nın birebir idaresinde bütün birimler dolayısıyla Starcraft ta rakibin DC yemesi gibi bişi yani omega nın ölmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 bugün izledim . Bence güzel film ama keşke şu uzaylıların üstüne biraz daha eğilselermiş.neden gelmişler,nasıl gelmişler vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Dedi ya parazit gibi dolasiyar, uygun mekan bulunca vidividi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Omega Tom uzerinden reset atip, geri cekilmis olmasin. Film surukleyiciydi, gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar