arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 talihsiz şeyler yazıyorsun sam. leo'nun spectrumunun yarısı tom cruise'da olsaydı adamın xenu'ya ihtiyacı olmazdı zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 scorsese'ye laf etti diye şikayet edelim beyler, gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 starship troopers kıvamında filme burun kıvıranları nerd tanrılarına havale etmek lazım esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Abi Tom Cruise dediğin adam aksiyon filmi yıldızı, gidip DiCaprio ile karşılaştırmak abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 başıma birşey gelmeyecekse son dönemdeki tüm com cruise filmlerini beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Ben keyifle izlemediğim bir Tom Cruise filmi hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Başımıza bir şey gelecekse de beraber gelecek imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://www.bubblews.com/assets/images/news/22584783_1381826542.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hah destek birlikler geldi sonunda ya. faith in forum renewed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/cheating_heart_9967.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Xaenin said: Ben keyifle izlemediğim bir Tom Cruise filmi hatırlamıyorum. ben diyecektim bunu ama zaten üzerimde çok fazla baskı var sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 tropic thunder tom kruz filmiyse ben onu izledim keyifle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Xaenin said: Abi Tom Cruise dediğin adam aksiyon filmi yıldızı, gidip DiCaprio ile karşılaştırmak abes. degil abi iste, olmamaliydi en azindan. ya da light aksiyon olcakti, biraz abarttilar. gerce tek derdim mission impossiblelar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Xaenin said: http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/cheating_heart_9967.jpg hep sunu yapmak istemisimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 aquila said: Xaenin said: Abi Tom Cruise dediğin adam aksiyon filmi yıldızı, gidip DiCaprio ile karşılaştırmak abes. degil abi iste, olmamaliydi en azindan. ya da light aksiyon olcakti, biraz abarttilar. gerce tek derdim mission impossiblelar. Abi adam dünyanın en güzel koşan insanı, nasıl olmamalıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 atlet rollerinde oynasin o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-mmMkSby7oMM/T-xXUjmvRCI/AAAAAAAA4DI/ijmIPk_4L5s/s640/Tom-Cruise.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 anaa ceri maguayrla mi ayni sene cikmis la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Sam said: valkyrie, war of the worlds, the last samurai filan hepsi iyiydi. dicaprio gibi paso entel yönetmenlere yamanmasına gerek yok adamın spektrumunu göstermesi için heh. leo, bildiğin pacino'dan, de niro'dan boşalacak tahta aday tek adam yahu. tom'u ben de severim; ama leo'nun lig çok ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Red said: Xaenin said: Ben keyifle izlemediğim bir Tom Cruise filmi hatırlamıyorum. ben diyecektim bunu ama zaten üzerimde çok fazla baskı var sdfds bu hususta herkes yanında panpa raat ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Xaenin said: Ben keyifle izlemediğim bir Tom Cruise filmi hatırlamıyorum. Minority Report? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 minority report tom cruisedan bagimsiz olarak iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 valkyrie baymıştı beni bi tek, o da almanlık beni perk sarmıyor o yüzden galiba tom abiye laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 niye kuruyüzle caprioyu aynı kefeye koymak zorundayız. biri eğlencelik film adamı öbürü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar