Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dizimag r.i.p

Umuruk

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Amerika'da 30 sene yasamadan anlasilmiyor diyorsan sorunu biraz baska yerlerde aramak gerek bence.

Digimab'i yapan baskasinin emegi uzerinden epey gelir elde ediyor, bu cok daha agir bir suc hukuki olarak da. Korsan korsandir degil. Hukuki olarak da degil, etik olarak da degil. Zaten dizisini torrent ile indirip izleyene lafim yok benim. Ulkemizde muzigin ya da oyunlarin aksine yasal olarak sunulmayan bir sey ne de olsa. Grooveshark, Digimag filan kullanilmasi cok daha farkli bir statude. Ne dusundugunuz de umrumda degil, dedigimden rahatsiz oluyorsunuz ki bu kadar tepki veriyorsunuz, savunmaya geciyorsunuz. Bu bana yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Ingilizce bilmeyenler dertli anladigim kadariyla. Divxplanet + PirateBay yani, maden korsan izliyorsun, ugrasin biraz.
Bu kadar aptalca bir yorum da görmedim.

Korsanı zorla izliyoruz. Yasal olarak izleme imkanımız olsa izleriz parasını verip ama yasal izlemek için bile çaba harcamak gerekiyor.

Bir babayiğit getirsin şu sistemi Türkiye'ye, ayda 50 lira bile veririm.
Sosyal ağlarda paylaş

Umuruk said:

"Dizi izleme platformu dendiği zaman Türkiye'nin en çok tıklanan web siteleri arasında yer alan Dizi-Mag.com, Adana 1. Sulh Ceza Mahkemesi kararı ile kısa bir süre önce kapatıldı" said:

Kaynak mynet olunca iki kere düşünüyor insan tabi ama sabahtan beri kimse dizimage bağlanamıyor.Tüm sözlükler ve forumlar bununla çalkalanırken paticiğin sessiz kalmasına gönlüm razı olmadı

harbiden ayıp ya.
gerçekten güzel ve kaliteli hizmet veriyorlardı (her ne kadar NEWSROOM'da Geneve'i bazen Cenevre, bazen Ceneviz ve bazen de Cenova diye çevirseler ve benzer çeviri hatalarını yineleseler de hızlı hizmet veriyorlardı).
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Amerika'da 30 sene yasamadan anlasilmiyor diyorsan sorunu biraz baska yerlerde aramak gerek bence.

Digimab'i yapan baskasinin emegi uzerinden epey gelir elde ediyor, bu cok daha agir bir suc hukuki olarak da. Korsan korsandir degil. Hukuki olarak da degil, etik olarak da degil. Zaten dizisini torrent ile indirip izleyene lafim yok benim. Ulkemizde muzigin ya da oyunlarin aksine yasal olarak sunulmayan bir sey ne de olsa. Grooveshark, Digimag filan kullanilmasi cok daha farkli bir statude. Ne dusundugunuz de umrumda degil, dedigimden rahatsiz oluyorsunuz ki bu kadar tepki veriyorsunuz, savunmaya geciyorsunuz. Bu bana yeter.

nerelerde aramak lazım yardımcı olursan düzetelim?

başkasının emeği üzerinde gelir elde ediyor diyorsun, başkasının emeği dediğin şey de illegal? illegal şeyin üzerinden illegal biçimde para kazanmaya çalışınca ne oluyor 2x illegallik mi oluyor avukat adayı olarak onu da aydınlatırsan =)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Abi dswto satın alıp ulaşılabilrliği zor oyunları oynuorsun, dswto bedava değil sanırım, onu satan adamda başkasının emeği üzerinden para kazanıyor. O durumda için rahat ama dizimag olayında rahatsız
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Aha bu iste. Adam rahatsiz olmus. Dedigimin yanlis oldugunu soyleyemiyor ne de olsa.

Yeterli benim icin.
Korsan izlemekten rahatsız değilim çünkü yasal izleyebileceğim bir platform yok.

Senin algılayamadığın da insanların benim gibi düşünüyor olması. Sen yasal olarak izlemek/dinlemek için illegal yollar kullanmanın mantıklı olduğunu düşünebilirsin tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi izlemeyin dizimag i filan kullanmayın işte...

ADAM KENDİ hiç bişi yapmıyor yahu HİÇ BİŞİ YA inanın... bok gibi para gelio adama hiç bişi yapmio kendi server i bile yok düşünün....

Sağdan soldan video servisleri off en nefret ettiğim şey!
Okadar uyanıklık yapıosan akıllıda olacaksın arkadaş
birşeyi yapıyorsan düzgün yapıcaksın kapanmıyacaksın kapanıyorsan isim değiştirip başka bişi açmıcaksın bıraksın hikaye işleri adam gibi açıcaklarsa kendi servislerinde reklam koysunlar....

HA başka external servislere yükleyecekse videoları ozaman REKLAM Filan koymayacaksın kardeşim!!!!! Yoksa açarım davayı kapatırım dava kapatmaz ise gider ben siteni kaparım bukadar basit!
Sosyal ağlarda paylaş

şu ülkede bi bok yapmadan oturduğu yerden para kazanan bi dizimag i yapan adam değil.
ama bu şekilde cebini dolduran insanların sadece kendine hayrı varken dizimag'den birkaç milyon severek faydalanıyorsa ne kadar para kazandığı benim umrumda değil.
daha iyisini biliyosan çık sen yap.
ya da sus.
Sosyal ağlarda paylaş

adamların derdine bak hiç emek harcamıyorlarmış ahahahahaha ulan isterse parmağını kımıldatmasın milyonlar kazansın, banane? daha da önemlisi ulan sanane? senin aklına daha önce gelmedi, sen yapamadın o adam yaptı kazanıyor diye niye bu gözyaşları? 8 milyarlık dünyanın 80 milyonluk ülkesinde bir tek bu adamlar mı az emekle çok para kazandı? her şeyi geçtim insanların memnuniyetini kazanarak yaptıkları halde insanların ağzına sıçarak yattıkları yerden para kazananlara bu kadar tepki gösterdiniz mi lan şimdiye kadar? hastalıklı zihniyetlere bak yahu. bizim şirketten bi dünya para kazandılar analarının sütü gibi helal olsun auehau
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbirşey yapmıyor diyor adam... sanane? Senin aklına gelip ilk yapsaydın bunları diyebilir miydin?

Başka türlü nasıl izliyorsun diziyi sen? Torrentten indirip değil mi? O zaman dava açıp torrentin kullanımını yasaklasınlar, izlemeye alsınlar nasıl ağlarsın di mi?

Dizimag umarım geri gelir, altyazılı,yazısız farketmez çok iyi hizmet sunuyordu..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...