Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Birazdan eve geçicem , kimse yok evde , kendime ziyafet çekmeyi planlıyorum. Geçerken zorlu center yolumun üzerinde , kfc mcdonalds burger king carlsjr arbys gibi yerler var , bilenler bildikleri başka yerlerdende bilmeyenler bu saydığım yerleri kullanarak (bende bu kadarını hatırlıyorum) Bunlardan nasıl bir kadro yapardınız. En son denememde : Mcdonalds : Megamac+milkshake - Arbys: Patates - KFC: Gravy sos Bunları kullanmıştım , gravy sos ve arbys patatesi birleşip rusya ünlü politikacısını oluşturmuştum ve memnun kalmıştım. Şimdi aynısını yapıp yapmama arasında kaldım , sizlere danışiim vardır deneyen bu tarz bişi tavsiye decek olan diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mc'den bir tane ekstra peynirli cheeseburger al kesin. Favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben şöyle bişiyi tercih ederim şahsen. mcdonalds: mcroyal + köfte arbys: pattes kfc: maxi menü + gravy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 fastfood ziyafet değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 arbysin pattese devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 gravy sos bildiğin mercimek çorbası. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sirat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Arbys: patates tabiiki Carls Jr: western bbq burger Burger King: 8 li chicken wings./onion rings bunu yazarken merak ettim acaba Carls da chicken wings var mi? Kolasi soguk ve gazi yerinde olan yer: kola 238948234 tane barbeku sosu + honey mustard falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 fizban said: fastfood ziyafet değil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 arkadaşlar son aldığım duyumlara göre mcdonalds, kfc, burger vb. fastfood restoranlarını sevmemek artık kızların size vermesini sağlamıyormuş. gidin rahat rahat yiyin kilo derdiniz yoksa. bugünkü önerim de kfc extreme menü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 abi mc'in köfte burger efsaneydi ya hafta sonu yedim hala tadı damağımda 2 tanesini üstüste koyup yiyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben direk menü yazdım unutum da o karma menüde her ne varsa, kfc hotwings kesin olmalı yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hamburgeri karl's jr al western bbq pattisleri mcdonalds ve arbys soslarıda git burgerdan al ranch&honey mustard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yildirimokur said: asdas aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Carls ve Arbys'in hamburgerleri varken gidip MCD, Burger falan yemek direkt fakirlik başka bir şey değil... İmkan olmasa neyse, Beylikdüzü'nde geceleri mesela bulamıyoruz da 24 saat MCD'lere gidiyoruz. Bu öyle mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 milletin heyecanına bak ya sdfds eve giderken hangi kötü yemeklerin karışımını yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 hah bi de böyle bir tip var sevmediği yemeği ve yiyenleri kendinden düşük görmek. tad alma zerrecikleri kaybola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Black-ice said: arkadaşlar son aldığım duyumlara göre mcdonalds, kfc, burger vb. fastfood restoranlarını sevmemek artık kızların size vermesini sağlamıyormuş. gidin rahat rahat yiyin kilo derdiniz yoksa. bugünkü önerim de kfc extreme menü. ama amerikada zenc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 fizban said: fastfood ziyafet değil ya. hanıma söyle de bi sofra hazırlasın, eş dost gelecek de, rakıyı koysun mezeleri dizsin, bi görelim bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 söylesin valla. sonra yoğun bakımda serumla beslenir. gerçek ziyafetin tadına varır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Tripple whopper Arbys patates Kfc gravy sos Bunları aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 mcdonalds ve kfc yedikten sonra "ulan bunu niye yedim ki leş ötesi" diye bir his oluşuyor. burger king'de bile oluşmaya başladı bu olay. bi tek arby's de olmuyor, onu da 3 ayda 1 falan yediğimdendir belki. kısacası leş fast food. hayır bi de fast food'un olayı ucuz olması. 3 ayrı yerden böle alınca, baya num num fiyatına falan geliyor, giderim adam gibi hamburgerimi yerim num num'da... 18.5 lira lan hatta daha bile ucuz hadusfhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Esh said: fizban said: fastfood ziyafet değil ya. hanıma söyle de bi sofra hazırlasın, eş dost gelecek de, rakıyı koysun mezeleri dizsin, bi görelim bakalım...eheh tamam bi ara ayarlariz. mezeleri makro'dan aliyoruz ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Mcdonalds'in double kofte burger iyi oluyo ya. Ekmegini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar