Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karma kadro Fast Food

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Birazdan eve geçicem , kimse yok evde , kendime ziyafet çekmeyi planlıyorum.

Geçerken zorlu center yolumun üzerinde , kfc mcdonalds burger king carlsjr arbys gibi yerler var , bilenler bildikleri başka yerlerdende bilmeyenler bu saydığım yerleri kullanarak (bende bu kadarını hatırlıyorum)

Bunlardan nasıl bir kadro yapardınız.

En son denememde : Mcdonalds : Megamac+milkshake - Arbys: Patates - KFC: Gravy sos

Bunları kullanmıştım , gravy sos ve arbys patatesi birleşip rusya ünlü politikacısını oluşturmuştum ve memnun kalmıştım. Şimdi aynısını yapıp yapmama arasında kaldım , sizlere danışiim vardır deneyen bu tarz bişi tavsiye decek olan diye düşündüm.
Mesaj tarihi:
Arbys: patates tabiiki
Carls Jr: western bbq burger
Burger King: 8 li chicken wings./onion rings
bunu yazarken merak ettim acaba Carls da chicken wings var mi?
Kolasi soguk ve gazi yerinde olan yer: kola

238948234 tane barbeku sosu + honey mustard falan filan
Mesaj tarihi:
arkadaşlar son aldığım duyumlara göre mcdonalds, kfc, burger vb. fastfood restoranlarını sevmemek artık kızların size vermesini sağlamıyormuş.

gidin rahat rahat yiyin kilo derdiniz yoksa.
bugünkü önerim de kfc extreme menü.
Mesaj tarihi:
Carls ve Arbys'in hamburgerleri varken gidip MCD, Burger falan yemek direkt fakirlik başka bir şey değil...

İmkan olmasa neyse, Beylikdüzü'nde geceleri mesela bulamıyoruz da 24 saat MCD'lere gidiyoruz. Bu öyle mi?
Mesaj tarihi:
Black-ice said:

arkadaşlar son aldığım duyumlara göre mcdonalds, kfc, burger vb. fastfood restoranlarını sevmemek artık kızların size vermesini sağlamıyormuş.

gidin rahat rahat yiyin kilo derdiniz yoksa.
bugünkü önerim de kfc extreme menü.

ama amerikada zenc..
Mesaj tarihi:
fizban said:

fastfood ziyafet değil ya.

hanıma söyle de bi sofra hazırlasın, eş dost gelecek de, rakıyı koysun mezeleri dizsin, bi görelim bakalım...
Mesaj tarihi:
mcdonalds ve kfc yedikten sonra "ulan bunu niye yedim ki leş ötesi" diye bir his oluşuyor. burger king'de bile oluşmaya başladı bu olay.

bi tek arby's de olmuyor, onu da 3 ayda 1 falan yediğimdendir belki.

kısacası leş fast food.

hayır bi de fast food'un olayı ucuz olması. 3 ayrı yerden böle alınca, baya num num fiyatına falan geliyor, giderim adam gibi hamburgerimi yerim num num'da... 18.5 lira lan hatta daha bile ucuz hadusfhuah
Mesaj tarihi:
Esh said:

fizban said:

fastfood ziyafet değil ya.

hanıma söyle de bi sofra hazırlasın, eş dost gelecek de, rakıyı koysun mezeleri dizsin, bi görelim bakalım...
eheh tamam bi ara ayarlariz. mezeleri makro'dan aliyoruz ama :P
  • Yeni Oluştur...