Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun oynamayı tamamen bıraktım

GwindonSurion

Öne çıkan mesajlar

Günde 4k diyosun da ben toplu alım satım yapacağımdan sıkıntı olmaz , annelerin evin borcunu kapa , iki üç tane kral ev kap bi de araba falan filan derken çok kalmaz zaten. Benim çok zengin olma durumumda 72 saat içerisinde harcamam 10milyondan fazla tutar kasarsam.

Gerisi de evde yatmalık para işte , masrafım çok olmaz zaten o kadar şeyden sonra . Bütün hayatta ki ihtiyacım minimuma indirsek, 3m değerinde ki ev ile 1m değerinde çevremde ki insanları da düşündüğümü gösteren hareket. Ondan sonra ayda 1k ile falan bile yaşarım aslında ben asdfadsf :D
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

manitaya da oyun moyun öğretin bişiler kafanızı en azından oyunlarla ilgili konularda şişirir " OF BU NE İŞE YARIYHO YHA :s" falan. biz portal 2 co op oynuyoruz mesela, bazı bulmacalarda çıldırıyor ben çözücem karışma diye inat ediyor. yarım saat kafa dinliyorum klavye mouse bırakıp auehau

ben de korkmuştum başta. hatta çekilmez bir hal almıştı ki 'bana da öğret birlikte oyun oynayalım' demesiyle problem halloldu.
gülmekten oynayamıyorum artık ak
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Gerisi de evde yatmalık para işte , masrafım çok olmaz zaten o kadar şeyden sonra . Bütün hayatta ki ihtiyacım minimuma indirsek, 3m değerinde ki ev ile 1m değerinde çevremde ki insanları da düşündüğümü gösteren hareket. Ondan sonra ayda 1k ile falan bile yaşarım aslında ben asdfadsf :D

o kadar para ile alacağın ev/araba vs aylık masrafını azaltmaz arttırır
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

bana çıkarsa paticike sponsor olup şu lanet reklamdan kurtulacaz ayrıca nedanko için de hamal tutucam.

Bana çıkarsa firma kurup barbuyu işe alıp hem şu dediğini;

barbu said:

bana çıksın yılbaşı ikramiyesi hepinize süper oyun yapıcam. kurtulacaksınız dandik dandik oyunlardan.

hem de senin dediklerini yaptırırm
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de 4. sınıfa geçmiş ve hayatı ders olmuş bi insanken kışın deli gibi oyun oynama noktasına gelmiştim. Bi ara o kadar çok BFBC2 oynuyodum ki ev arkadaşlarım şikayet ediyordu artık. Bir şey oldu ve gidip bilgisayarımı sattım, şekli güzel ama kendi yavaş bi bilgisayar aldım (aka kız bilgisayarı) O zamandan beri sıfır oyun oynuyorum. BF resmen doyurdu beni oyuna. ALlağraığzıoğsun
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

totemic said:

bana çıkarsa paticike sponsor olup şu lanet reklamdan kurtulacaz ayrıca nedanko için de hamal tutucam.

Bana çıkarsa firma kurup barbuyu işe alıp hem şu dediğini;

barbu said:

bana çıksın yılbaşı ikramiyesi hepinize süper oyun yapıcam. kurtulacaksınız dandik dandik oyunlardan.

hem de senin dediklerini yaptırırm

%50 ortak olurum. Ama 20k maaş ile de çalışırım aynı zamanda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben evin arabanın masrafını hiç hesaba katmamıştım.

O zaman şöyle yapalım, o ev araba vs tarzı şeyler olsun ( hatta araba benim için bile değil eşim için) BENİM masrafım 1kdan az olur , he ev araba eşim annem babam vs vs kime ne harcarsa harcasın , benim o ev olsun , o kadar param olsun , kimse çalışmam için baskı yapmasın , evde oturur keyif yaparım , para falanda harcamam direk yemek gıda falan benim masrafım gerisi komple ev masrafı. Kendime ait masrafım 1kdan az olur kısaca.
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

max 2 ay görürsün, oyun bırakılmaz sadece ara verilir

(tu) ben artık hiç uzun vadeli oyun oynamıyorum ama içimde bir yerlerde beni saracak bir oyun bulabileceğimi hissederken hayatım fantastik bir oyuna döndü..

kariyerim bir oyun ve çok eğleniyorum lan.. büyü desen var , kombat var , gold kasıyorum , bonus stade tadında kızlar falan..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...