Korax Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 aha bukemedigin eli öpmekmi lan acaba bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Frostbite said: olum gülüyonuz ama az önce babam okumuş bir yerden "bu bitcoin neymiş ya keşke geçen sene annenin satılan arsa parasına bitcoin alsaydık dedi" sdasda o keşkeler çok feci ya. ben kenardaki para ile geçen sene btc bu sene de ltc alsaydım şimdi evim vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 ben btcyi ilk keşfettiğimde 50 dolar atmış olsaydım şimdi 34 bin dolarım vardı, ben napayım? ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ne evi ya , ben ilk bitcoin mining yaptığım dönemler kenarda ki paramla komple bitcoin alsaymışım şuan 80 milyon dolar falan ediyor. 80 MİLYON DOLAR. bundan büyük keşke hayatım boyunca yaşamam gibime geliyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sabah ıslakları sizi :) http://inciswf.com/1287946508.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 kelamın özü; keşke ile iş yürümüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Bizde şu btcturk gibi bir site yapsak ya , ciddi ciddi ltc çok arttı ilgi türkiyede , ben bi ltcturk diye site yapmak isterim , sadece bu işin hem finansal hukukundan hemde internet sitesi işlerinden anlamıyorum. Kısaca ltcturk diye bu btcin aynısı ama ltc olacak (hatta aslında aynı anda btc de olsun diğer bütün küçük coinlerde olsun komple bişi olsun) istesem , bu iki site kaça mal olur (biri sırf ltc biri komple crypsy sitesinin tl ile çalışanı gibi)., Şimdi btcturkte 1880den aldım , 1900den satınca anca zararı karşılıyor , her 1 bitcoinden 20 lira kazanıyo adamlar sanırım , yuh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Btcturk'teki komisyon yaptığın işlem hacmine göre değişiyor. En fazlası %0.50 https://www.btcturk.com/yardim/komisyonlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bi götu dogrultamadi bu hafta yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 btc-e'den çıkmasam 24 saatte 6 kere falan ltc 31'den sat, 30'dan al yap yapmıştım şimdi. çıkmaz daha herhalde. haftasonu da yaklaştığı için yanaşmazlar daha yükseltmeye. yarın yada cumartesi bi dip yapar sonra tekrar çıkışa geçer. 23-25 civarı bişey görmeden çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yarın dip mi yapıyor yoksa uçuyor mu ne diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Mithat said: Bizde şu btcturk gibi bir site yapsak ya , ciddi ciddi ltc çok arttı ilgi türkiyede , ben bi ltcturk diye site yapmak isterim , sadece bu işin hem finansal hukukundan hemde internet sitesi işlerinden anlamıyorum. Kısaca ltcturk diye bu btcin aynısı ama ltc olacak (hatta aslında aynı anda btc de olsun diğer bütün küçük coinlerde olsun komple bişi olsun) istesem , bu iki site kaça mal olur (biri sırf ltc biri komple crypsy sitesinin tl ile çalışanı gibi)., Şimdi btcturkte 1880den aldım , 1900den satınca anca zararı karşılıyor , her 1 bitcoinden 20 lira kazanıyo adamlar sanırım , yuh :D programlama kısmını sen yaparsan 20-30k TL ltcturk gibi bir girişime yeter sanırım.(şirket kurma, ofis vs.) biraz da ltc stoğu lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yasak abicim tr de kuramazsın öyle bir site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bitcoin için dice game yapıyorum. host+domain godaddy'den bişi olmaz di mi bana ?kumar oynatcaz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 aha kumarbaz çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vps olmadan nasıl otomasyona bağlıcaksın ki transferi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 sıkıntı olmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 yok ya ne vps'si, koskoca blockchain api var bitcoind falan gerek yok. 100mb host 10gb trafik yeter. edit:bir de database var(win/lose) bi 500mb de ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 1gbps dos saldırısını nasıl engelleyeceksin peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 cloudflare falan bişeyler var araştırmak lazım, ama cüzdanlar blockchain.info wallet hesabımda kayıtlı. o açıdan sorun yok. zaten popi olma niyetim yok dur bakalım azcık bi php ile başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 kimin altı bu arkadaş acaba. o kadar belli ki yeni olmadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 random()%10 == 0 ? database.query(wowowowowowow) : echo "You lose"; al opensource kumar sitesi diledigin hostinge at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 chrome said: kimin altı bu arkadaş acaba. o kadar belli ki yeni olmadığı +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
winkan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 chrome said: kimin altı bu arkadaş acaba. o kadar belli ki yeni olmadığı haha ne alt'ı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 daha da belli oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar