Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 yok geldi yalanlama https://twitter.com/bitpay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 btc nin bir push u kalmış kıyamet öncesi noktaya dönmeye şu an ltc'nin 30'u falan kırmış olması gerekiyordu fakat 24'de... enteresannnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ilginc lan, hic bi dayanagi yok hakkaten. Aslinda hepsi balon, tamamen sen ben gibi birsuru adamin gömdugu parayla ayakta market. Hayvan gibi dusup cakilip geri toparliyo bisekilde. Yani aslinda bu mantikla popularitesi arttikca fiyatinin limiti yok. 10k dolarda olabilir hakkaten ciddi bi sekilde ulkeler boykot edip banlemedikce, hatta sanirsam banleseler bile yine tirmanir biyere kadar. Kaybedecegin zaman uzulmeyecegin 1-2k paran olsa basip uzun sureli sabirla bekleyip alim satim yapmak cidden mantikli aslinda. Dedim ya, nmc 1.8'e kadar cakilmisti, o ara gömseydi birisi 5k dolar 20k ustunde para yapmisti simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 iyi ama nereye kadar yükseleceğini bilmiyorsun ki, "aha tamam" diyip çıkacaktı 1.8'den giren adam 3.5'te mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 abi nasıl dayanağı yok. btc master race. bütün destek, media awareness onun üzerine kurulu. ondan bu kadar çabuk toparladı. bugün gazetede bile bitcoin ile ilgili haber okudum. zynga payment sistemine ekledi. yarın steam'e gelirse hiç şaşırmam. olağanüstü bir haber olmazsa ban gibi işte bu saatten sonra beli bükülmesi çok zor bu kadar zamanda böyle toplana toplana buralara geldi. 10k harbi abartı şuan için ama max keiserın dediği 3.5k değerini bu yıl görebiliriz. şimdilik perma-bullish birşey btc. stabil değerine çıkana kadar yükselecek. bearler da artık bu fiyatlara gelirse, bull olurum moduna girdi yani eskisi gibi düşmüyor. herkes down trend mesela bekliyordu mesela dsdsf. ama resistance yüksek olunca düşmüyor. sabah 780'den girmeyen kafama ya. gerçi 31 ocak çin yeni yılı önemli bir tarih, para basan bulllar bize bu kadar yeter diyip ağır dumplar yapıp kaçabilirler ama çin durdurak bilmeden basıyor hala ltc boş ben bunu geç anladım. eğer bakarsanız o 17lerden 24'e gelmesi tamamen çin haberiyle oldu ondan önce ltc/btc aşağı gidiyordu sürekli. çinde de eski rağbetini bitirdi, volatilite çok can yaktı. birde discount olayına ppc/nmc'e kaçtı para ne zaman ppc/nmc çakılır o zaman ltc biraz artabilir ama 0.03'ü geçirmezler, haber olmadan. action volume'u arttırmak için hep ltc/btc trade yapmışlar bende ona pek bakmadığım için mal gibi düşüşü farketmemişim işte. neyse ltc için aşırı önemli bir haber çıkmadan daha hayatta almam. mtgox'a çıkacak diye 1 btc bozup aldık bir yerimize patladı. 100$ falan içerdeyim herhalde. ppc ve nmc'de şuan balonda. olayları bitti daha bulaşmayın. dump gelmese bile ltc gibi çaktırmadan btc'e geçirecekler parayı. nmc'nin btc ile artmaması bence sıkıntı. bu patlama tamamen discount olayı yüzündendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 valla okumadım ama ben takip etmeye başladığım günden beri btc/ltc her zaman paralellik göstermiştir. anlık iniş, çıkışları kale almıyorum. büyük resimde paralleldi hep. bakıyorum btc-e'de btc 850 görmüş, düşüş öncesi nokta 870. ltc'e bakıyorum en fazla 24.74 görmüş, düşüş öncesi btc'nin 870 paralel'i olan nokta 31. hiç bu kadar ayrıştığını görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ltc/btc'den ağır patladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 serjuhan said: Ltc/btc'den ağır patladım ya. BTC'ye geç. Hiç bi tuşa basma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Valla şu an geçersem zarar olcak baya. Ltc elbet zıpkar gibi geliyor ama emin de olamıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ltc zıplamıyor kaldı öyle mal gibi. Ben çıktım LTC başı 3$ zarar ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 ben ltc sabrıyla bekliyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bingildak said: valla okumadım ama ben takip etmeye başladığım günden beri btc/ltc her zaman paralellik göstermiştir. anlık iniş, çıkışları kale almıyorum. büyük resimde paralleldi hep. bakıyorum btc-e'de btc 850 görmüş, düşüş öncesi nokta 870. ltc'e bakıyorum en fazla 24.74 görmüş, düşüş öncesi btc'nin 870 paralel'i olan nokta 31. hiç bu kadar ayrıştığını görmemiştim. nasıl takip ediyorsun bilmiyorum abi, crashtan sonra 21-25 aralık arasında, btc yükselirken, ltc hep sabit gidiyordu. daha önce bunu yazmıştım. 0.0295'den 0.0255'e gelmiş ltc/btc. ltc çöp coin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 uçtu birden dsfsbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 serjuhan said: Valla şu an geçersem zarar olcak baya. Ltc elbet zıpkar gibi geliyor ama emin de olamıyorum tabi. mtgox haberi gelince zıplar anca ama o zamana kadar btc 1k'ı görebilir yani bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 haftasonu crash bekleyenler üzülmüştür çok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ltc min 0.036btc'ye bekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 hayatimda ltc ye gosterdigim sabiri baska birseye gostermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Satsan nolcak, artmaya devam etcek pisman olcaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 0.032'den aldığım ltc'i. 0.03'te zararı göze alıp trenden atladım ben. mantıken buralardan aşağı düşmemesi lazım ama bilemedim. artık beklemek daha mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Keiser coin cikartiyomus bu hafta sdf buarada ltc 26yi zorlayabilir heee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 çinden pump geldi hadi iyisiniz dsdsf abi btc çinde 900$'a yaklaşıyor şuanda. niye bu kadar artıyor bilen var mı acaba haber mi geldi bi araştırayım şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 zynga etkili oldu. max keiser bunu aylar önce yazmış, twitterdan helal valla. şimdi netflix düşünüyor diyor 900'a dayandık. huobi 910$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Ya dolar falan kurdan bakınca bitstamp 1939 tl falan ediyor , bu btcturk neden hala mal mal 1700lerde seyrediyor , şöyle adam akıllı 1900tl falan olsa da bozdursam ne var ne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 aynen btc-e ile 80$ fark var şuan dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 bu gidişat çok hoşuma gitti. 780den girdiğim için olabilir tabi dsfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar