Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

Ilginc lan, hic bi dayanagi yok hakkaten. Aslinda hepsi balon, tamamen sen ben gibi birsuru adamin gömdugu parayla ayakta market. Hayvan gibi dusup cakilip geri toparliyo bisekilde. Yani aslinda bu mantikla popularitesi arttikca fiyatinin limiti yok. 10k dolarda olabilir hakkaten ciddi bi sekilde ulkeler boykot edip banlemedikce, hatta sanirsam banleseler bile yine tirmanir biyere kadar. Kaybedecegin zaman uzulmeyecegin 1-2k paran olsa basip uzun sureli sabirla bekleyip alim satim yapmak cidden mantikli aslinda. Dedim ya, nmc 1.8'e kadar cakilmisti, o ara gömseydi birisi 5k dolar 20k ustunde para yapmisti simdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl dayanağı yok. btc master race. bütün destek, media awareness onun üzerine kurulu. ondan bu kadar çabuk toparladı. bugün gazetede bile bitcoin ile ilgili haber okudum. zynga payment sistemine ekledi. yarın steam'e gelirse hiç şaşırmam.

olağanüstü bir haber olmazsa ban gibi işte bu saatten sonra beli bükülmesi çok zor bu kadar zamanda böyle toplana toplana buralara geldi. 10k harbi abartı şuan için ama max keiserın dediği 3.5k değerini bu yıl görebiliriz. şimdilik perma-bullish birşey btc. stabil değerine çıkana kadar yükselecek. bearler da artık bu fiyatlara gelirse, bull olurum moduna girdi yani eskisi gibi düşmüyor. herkes down trend mesela bekliyordu mesela dsdsf. ama resistance yüksek olunca düşmüyor. sabah 780'den girmeyen kafama ya. gerçi 31 ocak çin yeni yılı önemli bir tarih, para basan bulllar bize bu kadar yeter diyip ağır dumplar yapıp kaçabilirler ama çin durdurak bilmeden basıyor hala

ltc boş ben bunu geç anladım. eğer bakarsanız o 17lerden 24'e gelmesi tamamen çin haberiyle oldu ondan önce ltc/btc aşağı gidiyordu sürekli. çinde de eski rağbetini bitirdi, volatilite çok can yaktı. birde discount olayına ppc/nmc'e kaçtı para ne zaman ppc/nmc çakılır o zaman ltc biraz artabilir ama 0.03'ü geçirmezler, haber olmadan. action volume'u arttırmak için hep ltc/btc trade yapmışlar bende ona pek bakmadığım için mal gibi düşüşü farketmemişim işte. neyse ltc için aşırı önemli bir haber çıkmadan daha hayatta almam. mtgox'a çıkacak diye 1 btc bozup aldık bir yerimize patladı. 100$ falan içerdeyim herhalde.

ppc ve nmc'de şuan balonda. olayları bitti daha bulaşmayın. dump gelmese bile ltc gibi çaktırmadan btc'e geçirecekler parayı. nmc'nin btc ile artmaması bence sıkıntı. bu patlama tamamen discount olayı yüzündendi.
Sosyal ağlarda paylaş

valla okumadım ama ben takip etmeye başladığım günden beri btc/ltc her zaman paralellik göstermiştir. anlık iniş, çıkışları kale almıyorum. büyük resimde paralleldi hep. bakıyorum btc-e'de btc 850 görmüş, düşüş öncesi nokta 870. ltc'e bakıyorum en fazla 24.74 görmüş, düşüş öncesi btc'nin 870 paralel'i olan nokta 31.

hiç bu kadar ayrıştığını görmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

valla okumadım ama ben takip etmeye başladığım günden beri btc/ltc her zaman paralellik göstermiştir. anlık iniş, çıkışları kale almıyorum. büyük resimde paralleldi hep. bakıyorum btc-e'de btc 850 görmüş, düşüş öncesi nokta 870. ltc'e bakıyorum en fazla 24.74 görmüş, düşüş öncesi btc'nin 870 paralel'i olan nokta 31.

hiç bu kadar ayrıştığını görmemiştim.

nasıl takip ediyorsun bilmiyorum abi, crashtan sonra 21-25 aralık arasında, btc yükselirken, ltc hep sabit gidiyordu. daha önce bunu yazmıştım. 0.0295'den 0.0255'e gelmiş ltc/btc. ltc çöp coin
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...