xaty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 coin'cilere güvenmiyosan okpay falan gibi bi yerde tut(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bisey olmaz yau, komisyonla zaten bitarafina koyuyolar paranin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bu ltc adamı kanser eder. btc bile uçmuş tekrar. ltc kaldığı yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 hakkaten yav bende sinir oldum, ciktim 25.3 civarindan, o degil cok pisman oldum nmc'den ciktigima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 tek hareketle 30'u kıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 tek hareketle 36yi kirar bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 36 kırmaz namussuz benim beklediğimi biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 akşam 2-3m lik buy wall çekeceklermiş 25 26 civarına. ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 yav düş biraz bari :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 tamam haber salıyom köye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 bu haftasonu bi crash gelse artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 lan 8 gündür yükselmiyor hala crash diyorsunuz, bırakın bir alsın yürüsün yine düşecek nasıl olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Haftasonu gelmesi lazim, kambersiz dugun olmaz, ciktim ben. Dussunki giriim sonra isterse 10000k olsun dsgf lan btc'de firladi saka maka vay arkadas. 1000 dolar nmc falan gömup 1 yil unutsammi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Sonunda az da olsa bir hareket geldi btcturk'e de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 mtgox 880, btc 820 sınırdı işte, belki 830'a falan gelir ama daha artmaz. weekend crash, trend oldu iyice. çinde 800$'dan dönebilir zaten bizdeki gibi. o değil dün mal gibi ftc aldım, xpm pumpını görünce ondan zarar ettim birde ya :( o değilde ltc/btc 0.0306'a gelmiş oha be. btc ile beraber yükselmedi ama btc ile beraber düşecek anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 http://coinyewest.com/ minelayalım bunu dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ltc niye böyle düşüyor ya off ulan off. kanser yeminle. 24$'a geldi iyice saçmalamaya başladı. sanırım çin fiyatına getiriyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 ltc'cileri işetiyorlar asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 abi yok tamamen çine endeksli ltc, sabah btc'deki gibi çinden destek gelmeyince çindeki değerine getirdiler. mtgox hype'ı da bitiyor iyice. hani ltc şuan balonda 20-21 arasına getirebilirler. okcoini gözlemlemek lazım. btc ile beraber düşmesi kötüye işaret. bence btc 760 görebilir hafta sonu. ppc, nmc bile henüz freefall'a girmedi birde ltc'e bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Vakitli cikmisim vesselam. Simdi beklerim artik, nmcden ciktigima yaniom hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 LTC, what r u doin'? LTC, STAHP! 24.8'den çıkıp, 24.6'dan giren kafama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 gel gel gel az daha gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Hafta sonu LTC nin 17 ye kadar yolu var diye duşünüyorum , PPC ve NMC de gidiyor aşağıya, Hafta sonu tatili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 nakitte durun abi hafta sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Akşam en son ltc ye atladım , çok ballı bir şekilde 25.55 ten çıkmışım. Peşin parada bekliyorum. Pazartesi bakalım ne olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar