Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitcoin #4

jacabo

Öne çıkan mesajlar

2.5 hafta önce PPC yi 4.1 dan aldım , 4.9 den satışa koydum satıldı, 4.6 e düştü aldım 5.1 e koydum, ondan sonra düşmeye bir başladı 3,1 hatta bir ara 2.8 görmüş galiba.

2 hafta dır bekliyorum 5.1 de, bu sabah 4.6 yı görünce bu artmaz gayri, bari zarar cıkaralım deyip sattım, tuttu 5.4 e çıktı.

Yandığım olay BTC 483 düşmüştü, para da PPC de bağlı kalmıştı o sıra BTC de alamadık PPC yüzünden.

Doğru diyorlar, hafta sonları genelde düşüş oluyor.
Hafta sonları nakit para bekleyecen cepte, faklı durumlara göre kanalize edeceksin parayı , hafta içi satacaksın..

Bekliyorum hafta sonu PPC düşer diye.
Sosyal ağlarda paylaş

mtgox'un ltc durumu belli değil evet. hani bu ay içinde gelir umarım. 31 ocak tarihi kritik, çin bize eyvallah diyip kaçabilir, huobi, okcoin falan çok kötü tokat yiyebilir hükümetten çünkü deposit için kendi ceo'larının banka hesaplarını kullanıyorlarmış açık gibi birşey sistemde. btcchina kupon kullanıyor o yüzden bütün hacim bu sitelere kaydı ama hükümetten hamle gelirse bu sitelere. btcchina last man standing kalabilir. sırf şu sebepten bir haber gelicek diye bakmadan duramıyorum.

mtgoxtan ses çıkmıyor. ama ltc ekleninca mtgoxta bokunu çıkaracaklar abi ltc çıktığında 50$ bile görebilir orda. bir gün ansızın getirecekler sanırım sadece ltc gelicek öncelikle, açıklama yapıp manipülasyon yapmak istemiyorlar herhalde ne biliyim. acaba ltcleri oraya göndersem bir şekilde parayı çekebilirmiyim ya. bu arada ben girdim ltc kurudu gene dsdsf

nmc ile ppc crash görmeden ltc, btc böyle stabil devam eder sanırım. crash geldiği gibi ltc, btc artar diye tahmin ediyorum. whaleler şu discount şeyi için trading volume yapmak için bu yolu izlemişte olabilirler. nmc bir nebze normalde. bu nedir abi. akıl sır ermiyor acaba ltc, btc'den çin durumu yüzünden mi korkuyorlar da bu alt coinlere böyle yükseliyor

http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ppcbtc

ppc 5.6$, nmc 5.5$ gördü bu arada pes artık. ppc 4$ altını, ncm 5$ altını görebilir bir crashta. bence sabır işi ama hacim yokken bunlardan alıp kenarda tutmak lazım. böyle artışlarda satmak için.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

of yalniz simdi anladim olayi. millet btc hacmini arttirmak icin altcoinleri pumpladi. yakinda da satacaklar. ltc'nin volume cok daha yuksek oldugu icin onlari tercih etmislerdir. ltc'ye de yakinda gelirse ayni pump sasirmam. dump'tan sonra quotelarsiniz.

bende gece 5.5$'ken falan anladım şunu ama daha artmaz diyor insan. all time high'a gelmiş ppc/btc

http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ppcbtc

ben böyle bir pump bekliyordum ama sadece altcoinlere değil yani. geçen hafta ltc'i okcoin haberi roketledi zaten. bu sadece btc-e'i ilgilendiren bir olay, çin etkisi de pek olmuyor bu altcoinlerde kontrol btc-e whalelerinin elinde. volume yapmak için en kolay yöntem. işte düşünmek lazım, tren gene kaçtı. cuma-cumartesi altcoinlerde crash olursa alınabilir belki

ltc'de baya kurudu. belki haftaya ona yüklenebilirler ama çinde artmayan şey btc-e'de de artmaz. discount bitince btc yükselebilir biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...