Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 mtgox'a önce ltc gelicek diye nmcleri satıp ltc aldım bende esas ppc nolmuş ya. nmc'i geçmek üzere. 5.25$ oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 mtgox a ne zaman gelicek ltc? bi gelicek bi gelmicek deniliyof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Gelecegi kesinde tarihi belirsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 2.5 hafta önce PPC yi 4.1 dan aldım , 4.9 den satışa koydum satıldı, 4.6 e düştü aldım 5.1 e koydum, ondan sonra düşmeye bir başladı 3,1 hatta bir ara 2.8 görmüş galiba. 2 hafta dır bekliyorum 5.1 de, bu sabah 4.6 yı görünce bu artmaz gayri, bari zarar cıkaralım deyip sattım, tuttu 5.4 e çıktı. Yandığım olay BTC 483 düşmüştü, para da PPC de bağlı kalmıştı o sıra BTC de alamadık PPC yüzünden. Doğru diyorlar, hafta sonları genelde düşüş oluyor. Hafta sonları nakit para bekleyecen cepte, faklı durumlara göre kanalize edeceksin parayı , hafta içi satacaksın.. Bekliyorum hafta sonu PPC düşer diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 mtgox'un ltc durumu belli değil evet. hani bu ay içinde gelir umarım. 31 ocak tarihi kritik, çin bize eyvallah diyip kaçabilir, huobi, okcoin falan çok kötü tokat yiyebilir hükümetten çünkü deposit için kendi ceo'larının banka hesaplarını kullanıyorlarmış açık gibi birşey sistemde. btcchina kupon kullanıyor o yüzden bütün hacim bu sitelere kaydı ama hükümetten hamle gelirse bu sitelere. btcchina last man standing kalabilir. sırf şu sebepten bir haber gelicek diye bakmadan duramıyorum. mtgoxtan ses çıkmıyor. ama ltc ekleninca mtgoxta bokunu çıkaracaklar abi ltc çıktığında 50$ bile görebilir orda. bir gün ansızın getirecekler sanırım sadece ltc gelicek öncelikle, açıklama yapıp manipülasyon yapmak istemiyorlar herhalde ne biliyim. acaba ltcleri oraya göndersem bir şekilde parayı çekebilirmiyim ya. bu arada ben girdim ltc kurudu gene dsdsf nmc ile ppc crash görmeden ltc, btc böyle stabil devam eder sanırım. crash geldiği gibi ltc, btc artar diye tahmin ediyorum. whaleler şu discount şeyi için trading volume yapmak için bu yolu izlemişte olabilirler. nmc bir nebze normalde. bu nedir abi. akıl sır ermiyor acaba ltc, btc'den çin durumu yüzünden mi korkuyorlar da bu alt coinlere böyle yükseliyor http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ppcbtc ppc 5.6$, nmc 5.5$ gördü bu arada pes artık. ppc 4$ altını, ncm 5$ altını görebilir bir crashta. bence sabır işi ama hacim yokken bunlardan alıp kenarda tutmak lazım. böyle artışlarda satmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 nmc ile ppc sidik yarışına girdi dünden beri, başa baş gidip artıyodu ikiside ppc açtı baya farkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 imkb daha hareketli ltc'den asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 okpay'den havale veya CONTACT ile para çekmeyi deneyen oldu mu? contact iş bankası ile gönderiyormuş da nasıl oluyor o iş? gidip bankadan mı alıyoruz parayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ltc disindaki tum altcoinler costu, sira sende be kocum hadi; 0.035 lere cik sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 fena patlıycak ltc ne yöne olduğunu bilemesemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 HEH! bingildakbox konuştu adasdsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 of yalniz simdi anladim olayi. millet btc hacmini arttirmak icin altcoinleri pumpladi. yakinda da satacaklar. ltc'nin volume cok daha yuksek oldugu icin onlari tercih etmislerdir. ltc'ye de yakinda gelirse ayni pump sasirmam. dump'tan sonra quotelarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Hepsi yukari giderken ltc'nin durmasi fena. ulan keske nmc'de bekleseydim ya yine yakalayamadik 1500 dolar falan kardaydim suan te allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 mytheron said: HEH! bingildakbox konuştu adasdsdsd bir sussam alayı zararda çaktırma adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 fizban said: of yalniz simdi anladim olayi. millet btc hacmini arttirmak icin altcoinleri pumpladi. yakinda da satacaklar. ltc'nin volume cok daha yuksek oldugu icin onlari tercih etmislerdir. ltc'ye de yakinda gelirse ayni pump sasirmam. dump'tan sonra quotelarsiniz. bende gece 5.5$'ken falan anladım şunu ama daha artmaz diyor insan. all time high'a gelmiş ppc/btc http://bitcoinwisdom.com/markets/btce/ppcbtc ben böyle bir pump bekliyordum ama sadece altcoinlere değil yani. geçen hafta ltc'i okcoin haberi roketledi zaten. bu sadece btc-e'i ilgilendiren bir olay, çin etkisi de pek olmuyor bu altcoinlerde kontrol btc-e whalelerinin elinde. volume yapmak için en kolay yöntem. işte düşünmek lazım, tren gene kaçtı. cuma-cumartesi altcoinlerde crash olursa alınabilir belki ltc'de baya kurudu. belki haftaya ona yüklenebilirler ama çinde artmayan şey btc-e'de de artmaz. discount bitince btc yükselebilir biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Abi 750 olmuş ya, bi kurban kesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 NMC hareketli baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 hareketlenme sirasi ltc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 0.005'ten xpm alacaktım buy'a basarken pump geldi, 0.00543 gördü abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 750.01, hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ltc chart'ı neden üzerine ölü toprağı serpilmiş gibi lan asdads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben tekrar aldım ondan kurudu o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 bence sebebi fistan hatta ve hatta fistan ve fizban... ikisi birlik alınca bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Korax said: Hepsi yukari giderken ltc'nin durmasi fena. ulan keske nmc'de bekleseydim ya yine yakalayamadik 1500 dolar falan kardaydim suan te allam dilimde tüy bitti la $2,4-2,9'dan aldım ben sürüyle askerden sonra satıcam =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 NMC dump ne zaman gelir ki ona göre çıksam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar