deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Pandaria'da bir şey yoktu ya, Siege of Orgrimmar hariç filler'dı komple. Bu exp şu sıra olayı hariç inanılmaz iyi şu ana kadar, hikayenin işlenişi, cinematicler, questlerin epiclikleri falan kararında. Mekanlarda ağzım açık geziyorum, keşke flying mount hiç olmasa dedim oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Tamam da çok salaklıklarda var mesela honor gear alıcam 4k cap ledik honoru mal gibi ashran sırası bekliyoruz içeri girelim de alalım diye ve de içeride işim yok sadece silah alacam çıkacam içeri koşturuyorum direk dışarı atıyor haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ne yapıyonuz rahatça girebiliyomusunuz oyuna artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Level Boost ile 90 olduk diyelim cıbıl mı başlıyoruz oyuna? yoksa 90 level için orta karar ilvl'da birşeyler veriyor mu? Görevlerden item düşürene kadar apaçi gibi dolaşmıyoruz heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Yok seni en az 2 lvl götürecek set ile başlıyosun. Zaten 2-3 lvl sonra aldığın quest itemlar başlangıç gearından her türlü iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ben şuanki battle.net hesabımda hiç wow almadım yüklemedim. Bir bakayım dedim accountta şöyle birşey var ? Birisi çaktırmadan bana Wow mu hediye etti? Yoksa bana hype mı yaratıyor blizzard ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 27 eylül'de aktif etmişsin. 1 ay beleşi bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 standard edition (exp öncesi olan bütün paketler) free to play level 20 sınırına kadar. para ödersen 20 üzerine çıkabiliyorsun. exp'i alırsan en son content + 90 grant kazanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Abi 100 olunca ne yapıyoruz şimdi? Elimde bir khadgar'in görevler var. Garrison'da fishing daily var tamam. Madeni topla order ver. Elemanları göreve yolla tamam. Dungeon yapmaktan baska ne var yapılabilecek? Panda'da 25 daily yapıyordum kafadan. Bu kuşların frostwof'un falan hiç questleri yok bildiğim. Az önce yapacak bir sey bulamadığımdan oyundan çıktım. Nedir yani şimdi? Rare mi arayacağız bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Olmasin abi daily zulumu falan. Pandariada yedikleri boku yemesinler tekrar. Koysunlar 3-5 daily tbc gibi, isteyen yapsin gold/title/mount icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 25 daily quest mi oyunda tutuyordu abi seni? Meslek kas, pvp yap, rare kovala, bonus objective yap, achievement yap, farm yap, dungeon yap. Oyunda yapılacak dünya kadar şey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ne var mesela? Söyleyin de yapayım abi iste. Rare aramak ve dungeon yapmaktan baska yapacak hiç bir sey yok bende. Archeo yu falan uçan mount olmadan yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Daily zulmü eskisi gibi değil de apexis dailysi kansermiş misal. Onu da atlamamak lazım kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Ama daily hakikaten kanser ediyo dozunda olmadığı sürece. Pandaria zaten ... gibiydi, üstüne daily olayından muzdarip direk pas geçtim neredeyse. 100 olunca en önemli iş bir kere hızlıca raide hazırlık anlamında gear upgrade abi işte. HC farm vs. Ki mesleklerdi, garrison update vs bayağı bayağı yorar yani. Daily konusunda TBC en dozunda paketti işte. Ayrıca rare kovalayın abi, trinket düştü dün procladı epic oldu vs..auhahuhsd...eğlenceli yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 axedice said: Daily zulmü eskisi gibi değil de apexis dailysi kansermiş misal. Onu da atlamamak lazım kesinlikle. 10dk'da falan yapılıyor, neyi kanser anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 kimisi 20dk yı gecebiliyo denk gelmeine baglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 DavidMills said: Ama daily hakikaten kanser ediyo dozunda olmadığı sürece. Pandaria zaten ... gibiydi, üstüne daily olayından muzdarip direk pas geçtim neredeyse. 100 olunca en önemli iş bir kere hızlıca raide hazırlık anlamında gear upgrade abi işte. HC farm vs. Ki mesleklerdi, garrison update vs bayağı bayağı yorar yani. Daily konusunda TBC en dozunda paketti işte. Ayrıca rare kovalayın abi, trinket düştü dün procladı epic oldu vs..auhahuhsd...eğlenceli yani. Bu epic proclaması nasıl oluyor bendede 2 kere oldu anlayamadım her charda belli bir şansla epic olma durumumu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 ally seniz ve aşran sırası kesinlikle gelmiyor ve bu yüzden item alamıyorsanız ve honor u caplediyseniz şöyle bir yol buldum: honor itemları hemen kalenin içinde ki vendor da bildiğiniz üzere. kaleye arkadan dolanarak gidebiliyoruz yeterince hızlı olursak bizi dışarıdan atamadan vendoru açıp 1 item alabiliyoruz. ben şöyle yaptım: ilk gittim vendora bütün itemların ss ını çektim 6 tane sayfa oldu. sonra hangi itemı alacağımı belirledim. her seferinde kalenin arkasından dolaşıp o itemı alıp teleport yedim. salak oyun mekaniklerinin bizi düşürdüğü duruma bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Abi pandada daily çoktu ama bunlar da vurmuş öldürmüş. Hiç olmazsa garrison icin resource getiren bir daily olabilirdi. Shard icin var mesela onun gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 evet random. Followerlar bile epic gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 sıra durumları nasıl ya başladı mı şimdiden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 iş yerinden team wiever ile baglanıp sıra aldım 3700 lerde başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 lel ben öğlen makroman'e bağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 tn 2800'den actı kapıyı 2600 su anda. benim de teamviewer'ı ogrenip isteyken sıraya girme vaktim gelmis. kolay mı bunu kullanmak kısa bi tuto yapacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Yüklemiyorsun bile programı. Pc ye indir ac. Sana bir ID ve şifre verecek. Kaydet yanına al. Sonra diğer Pc de ac. ID yi yaz. Şifre soracak..onu da yaz ve kontrol et. Bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar