toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Haydaa ben o sekilde duruyorum bi suredir. account lock'tan kasıt nedir, gecici ban gibi bi sey mi? ghost mouse ile hallederim o zaman ben de ya amaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 7 saatte girdim dun sıra coksa simdiden sokayım sıraya nasıl olsa işteyim 4de cıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 toggie said: Haydaa ben o sekilde duruyorum bi suredir. account lock'tan kasıt nedir, gecici ban gibi bi sey mi? ghost mouse ile hallederim o zaman ben de ya amaan. Abi acc. lock diyor, bir link çıkıyor ona basıp şifreni değiştirerek açıyorsun hesabı tekrar. Ayar oldum kapattım, şimdi 2.900 kişi sıra var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 2700 kişi ne ya.. Hani kapsite artırımı yapılmıştı. Yalanınıza. Şu sıra olayı gerçekse ve kapasite artırımı yapılmışsa o zaman WoTLK dan daha fazla subs aldılar demektir ki, inanasım gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Dummy'de biraktim ben galiba bu sekilde de atmiyor oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 gece şöyle bi açıklama yaptılar; Greetings to our European Community! You all should now be able to enter World of Warcraft without a queue time. Welcome to the wonderful world of Draenor! 3k sıra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 sdggsdsgdsg 2 saat olcak hala 200 kisi var onumde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 BioHazarD said: o pvp itemlar sadece pvpde aktif yalniz sadece pvp aktif diye bişi yok, pvp de ilvl ları dolayısıyla statları yükseliyor. 630 ilvl pvp itemı pve'de de 630 pvp 670 oluyor mesala. Edit: ama bahsedilen itemlar 50g ye satılanlar sadece war gameslarda kullanılıyor o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 3 saattir 1700 kişilik sıradaydım, son 300 kala dc yedim, şimdi 3700 kişi var dedi, bide serverların alayı locked olmuş. ne biçim bi iş lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 yarından sonra biraz daha rahatlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 charı afk bırakmamak icin bi turlu yol bulamadım ya. mouse recorderların hepsi paralı, belesler 5 tekrar yapıyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 JrStorMesT said: 3 saattir 1700 kişilik sıradaydım, son 300 kala dc yedim, şimdi 3700 kişi var dedi, bide serverların alayı locked olmuş. ne biçim bi iş lan bu Az önce yanlışlıkla bilgisayarı kapatıp açtım sıradayken, kaldığı yerden devam etti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Edriel said: BioHazarD said: o pvp itemlar sadece pvpde aktif yalniz sadece pvp aktif diye bişi yok, pvp de ilvl ları dolayısıyla statları yükseliyor. 630 ilvl pvp itemı pve'de de 630 pvp 670 oluyor mesala. Edit: ama bahsedilen itemlar 50g ye satılanlar sadece war gameslarda kullanılıyor o ayrı evet sadece onlardan bahsediyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ahahaha spire of arrakoa'da ki steamweedle cartel üssünden - talador voljin's pride'a uçayım dedim. flightpath eksik sanırım, önce frostfire ridge'ye gidip oradan geri dönüyor talador'a. 500T yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 rogue sap atmış gibi ses geliyor ara sıra o nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 toggie said: charı afk bırakmamak icin bi turlu yol bulamadım ya. mouse recorderların hepsi paralı, belesler 5 tekrar yapıyor sadece. Ben bunu kullanıyorum. Oyunu windowed'a alıp 2-3 dakika da bir skille basmaya ayarlıyorum, problemsiz şekilde çalışıyor. http://download.cnet.com/Free-Mouse-Auto-Clicker/3000-2084_4-75221696.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Certhas said: rogue sap atmış gibi ses geliyor ara sıra o nedir? bug o sanırım ya. herkese oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 ragnarosta oynayan biri que hakkında bilgi verebilir mi? çektim clientı tekrar, hesabı aktive edicem ama que varsa bulaşmayım rahatlayana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
succession Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 el atında blue post alak http://eu.battle.net/wow/en/forum/topic/12618406102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Abi uçan mount yok patch gelene kadar? Bildigin hevesim kursağımda kaldı bir Sürü şeyi uçan mountla Yaparım diye bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 bu dungeonlarda da item dusme olasiliginin anasini bellemisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 heroiclerin drop rate düştüyse iyi mopta 1 haftada full epic yapıp raidi de bitirince yapacak birşey kalmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 gleoddyn said: toggie said: charı afk bırakmamak icin bi turlu yol bulamadım ya. mouse recorderların hepsi paralı, belesler 5 tekrar yapıyor sadece. Ben bunu kullanıyorum. Oyunu windowed'a alıp 2-3 dakika da bir skille basmaya ayarlıyorum, problemsiz şekilde çalışıyor. http://download.cnet.com/Free-Mouse-Auto-Clicker/3000-2084_4-75221696.html Eski versiyon ghost mouse ile hallettim. 2-3 saattir dusmemis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Lectre said: ragnarosta oynayan biri que hakkında bilgi verebilir mi? çektim clientı tekrar, hesabı aktive edicem ama que varsa bulaşmayım rahatlayana kadar. Su saat itibari ile 4k sira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2014 toggie said: gleoddyn said: toggie said: charı afk bırakmamak icin bi turlu yol bulamadım ya. mouse recorderların hepsi paralı, belesler 5 tekrar yapıyor sadece. Ben bunu kullanıyorum. Oyunu windowed'a alıp 2-3 dakika da bir skille basmaya ayarlıyorum, problemsiz şekilde çalışıyor. http://download.cnet.com/Free-Mouse-Auto-Clicker/3000-2084_4-75221696.html Eski versiyon ghost mouse ile hallettim. 2-3 saattir dusmemis :) Abi ban yemeyin aman diyim. 3. party sonuçta bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar