axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Guild ve raid-dungeon tamam da, cross item trade, hatta kendi karakterine para ve normal item gönderme hala yok. Ancak BoA itemları (leveling heirloomları vs.) gönderebiliyorsun cross realm. Bak o cross realm raidlerin hemen açılmama olayını bilmiyordum. Kaç hafta sonra toplanıp flex yapabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Abi o zaman sizin en cok oldugunuz yere gelicem ben. Sıkıldım Karazhan bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 İlk 10 gün işkence gibi olacak log in olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Frostmane e gelin demeye resmen gönlüm el vermiyor o kadar dandik durumda server =/ Da herkesin bi ton karakteri orda, biz yine ağlaya sızlaya FMde oynayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 biz stormreaverdaydık en son ama kimse aktif oynamıyor suan gecersen sıkılırsın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 xrealm invite alırım bir dal release olduğunda realm transfer verilmez şu oyuna yazık günah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Valla simdi exp cıkınca levellarken ally'lar bizi sıkıntıya sokmasın :) Karazhan'da da oran cok iyi degil ama nufus az oldugundan rahat levellanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Ben herşeyi Emeralde taşıdım. FMde Ally oranı acaip yüksek gang manyağı oluyorsun level kasıcam diye. Ha Emerald Dreamda bok gibi olmuş orası ayrı :P 574 AH serverında Emerald Dream horde 467 Ally 261. Daily Market Volumeda :P Frostmane 524 Horde 19. Alliance http://www.wowuction.com/Global Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 313. realmdeyim hahahah 313 EU - Terokkar / Horde 4,274,846 1264 1.21 terokkar'dan daha kötü olması için serverın literally boş olması gerek, demek ki böyle serverlarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Stormreaver'a gelin en iyi kadro orada varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Absolut said: Ben herşeyi Emeralde taşıdım. FMde Ally oranı acaip yüksek gang manyağı oluyorsun level kasıcam diye. Ha Emerald Dreamda bok gibi olmuş orası ayrı :P 574 AH serverında Emerald Dream horde 467 Ally 261. Daily Market Volumeda :P Frostmane 524 Horde 19. Alliance http://www.wowuction.com/Global Emerald dream de horde duk , free server transfer verdiler chamber of aspects e direk horde un %80 i kaçtı. Acaip berbat bir oranı vardı, silvermoon dan sonra en kötü ratio. Tam ally cenneti =p Şimdi nelf druid im emerald dream de duruyor. Bu arada cross server raid olayı yeni content için yaş , yeni raid gelince eskisini cross server a açıyorlar benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 1 tl deseler vermem realm transfer'e wow için exp'i alırsam kendilerini şanslı kabul etsinler cinematic fln izleyip gaza geliyorum yoksa gameplay görünce midem kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 sis len alcaksın işte mis gibi biz en so nVAY AK ile frostmane'deydik ama sonra bu MOP da eskisi gibi toplanamadım 5-6 kişi oynuordu o sırada birileri server transfer yaptı falan. Ben hatırlamiom ama yaptım mı yapmadım mı die armoryden de karakterimi göremedim 2 senedir inaktif diye herhalde bilmiom hangi serverdayım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bu arada ally ve horde AH leri birleşiyor, tek bir AH olacak artık ona göre plan yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 xrealm olayı viable değilse ben almam abi verilmez 20 euro oynamayacağın oyundaki karakterin başka servera geçmesi için kaldı ki kaç tane karakter var, ne ile oynamak istediğinden emin olamıyorsun elinin altında bütün classlar olunca. 1 tanesini geçirdiğinle de bitmiyor yani. ulan bir druid oynayım desen yine realm transfer basman gerek gibi saçma sapan bir durum mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Cidden var mı böyle birşey? Hemen B planına geçeyim :P Darksun said: Bu arada ally ve horde AH leri birleşiyor, tek bir AH olacak artık ona göre plan yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Dreanor'da oynuyorum, 25lvl guild lideriyim, su çok güzel gelin beklerim. Hem WARLORDS OF DREANOR, DREANOR'da oynanır. sdsfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Dreanor'dayım ben de, ama exp gelmeden akşam 8 9'da sıra var.. Exp gelince 7'de girdk girdik yoksa 12'yi bulucaz herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Stormreaver'daki guildimiz de level 25 bu arada, belirtmek gerekir diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 guildimiz diye bişey yok yanlış olmasın benim guildim gerekirse atabiliyorum bu adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 tasak gecmiyosanız stormreaver'a gelirim. ama sonra bi basıma kalmiyim. abso'nun paylastıgı ah volume sıralamasında iyi gorunuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Bizim serverda recommended server hala =( population high göstermesine rağmen. Başka serverla da birleştirmediler, fıstık gibi 2 katı karakterimiz olacaktı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 biz stormreaverda 9-10 kişiyiz ama wod çıkınca açtırırız accleri. kapalı şu anda herkeste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 valla gelin la dreanor çok iyi :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 madem warlords of dreanor geliyor, benim de orc kasma isteğim iyice had safhaya geldi. plate giyen heybetli bir karakter açayım dedim, gaz yaptım. hem warrior hem de death knight tank ve dps yapabiliyor. elbette oynayanın yeteneği de önemli, fakat bu iki classtan hangisi: quest yaparken daha kolay kasılır? tanklamaya daha müsaittir ve pvp de daha iyi iş çıkarır? ve nedenini de söylerseniz sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar