Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warlords of Draenor Genel Başlık - 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kabul edelim ilk zamanlar değişik olduğu için ve heycanlı olduğu için keyifliydi. Sonra çıkan her paketle daha da ilgimiz kayboldu. (en son pandaria oynadım bazı raidlerde masada uyudum gerçek manada uyudum)
Mesaj tarihi:
toggie said:

adam oyuna wotlk ile baslamıs herhalde.

tbc sonuydu basladigimda. beni oyuna baslatan ark guilde aldirmisti, ilk gece ssc/tk ikinci gece mh/bt farmliyoduk sonra onlar sunwell devam ediyodu.

Sonra wotlk gelisi ile bir mage olarak frostfire build cikti ve godmode oynadik, tum bosslar bizim sayemizde iniyodu nerdeyse, 5 mage top 5 di dpste, hatta exp sonuna kadar nerdeyse. en undergeared ama max output damage yapan class mage idi o zamanlar.

Keske o gunlere donebilsem ya.. :(
Mesaj tarihi:
Şu oyunda
Fire res, ragnaros vanilla
Frost res naxxramas vanilla
Nature res - ahn qiraj 1-2 boss
Shadow res tbc - black temple mother shazzrah

Dışında zorunlu kullandırtmadı. Diğerlerinin tamamı bi şekilde hallediliodu.
Mesaj tarihi:
http://i.imgur.com/DPja7iR.jpg

bala gore aldım. pit icin gruba girmistim daha havadayken biri poundfist su an uzerimde dedi. flightpointe yakınmıs iner inmez gittim yanına 2 kisi kestik, sonradan biri daha geldi 3 kisi aldık mountu. millet kamp falan yapıyor, gotumden bal damladı resmen.
Mesaj tarihi:
pit questi icin ucarken raid grubundaki biri bana tagli poundfist var su an dedi. baktım haritadan gittim yanına baktım tek basına bogusuyor. ben de sansa alt tank karakterdeydim, cok rahat kestim.
Mesaj tarihi:
Adamlar account sharing dibine vurmuşlar. BAN falan diye topic açtılar battle net forumlarında. Epey ispat falan var resimli.

Bu da MMO linki http://www.mmo-champion.com/threads/1721474-Can-someone-explain-Method-s-account-sharing-issue-to-us
Mesaj tarihi:
Yaptıkları şey gayet yasal.

Battle.net kurallarında acount share yaparsanız sonucuna katlanmanız lazım. Birisi iteminizi cartını curtunu silerse biz karışmayız güvenliği size ait diyor.

Account share yapamazsınız demiyor.
  • Yeni Oluştur...