lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 90 tl iken almıştım lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=ZqeN6hj4dZU şimdi eyvallah, eleman güzel anlatıyor. gittiğimiz yer o an generate ediliyor, diskte herhangi bir yer tutmuyor diyor. eyvallah da, o zaman ben ilk defa bi gezegene gidiyorum, orayı discover ediyorum, 3 gün sonra o gezegene tekrar gittiğimde bambaşka bir yüzeyle karşılaşıcam bu mantıkla? çünkü tekrardan randomly generate edecek. öyle de bayar bi süre sonra ya. ha gerçi konsol oyunuymuş tamam. fuggin paesents. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 oyle degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 yine akila ve 2 kelimelik sonu noktalı cevapları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 dediğin gibiyse kötüymüş gerçekten. ne biliyim yıldız haritama eklemek isterdim o gezegeni tekrar gitmek isterdim.ismini ben vermek isterdim misal ben keşfettiysem orda durmalı yoksa ohoo iştahım kaçtı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 18 milyar tane trilyon kadar gezegen olunca oyle tabi mecburen asd, bide hep ufak tefek 2 oda 1 salon tipi gezegenler benim anladigim videolardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Frostbite said: dediğin gibiyse kötüymüş gerçekten. ne biliyim yıldız haritama eklemek isterdim o gezegeni tekrar gitmek isterdim.ismini ben vermek isterdim misal ben keşfettiysem orda durmalı yoksa ohoo iştahım kaçtı.. senin dediğin gibi zaten. bir kere keşfettikten sonra kalıyor öyle. İlk gidişinde belli değil ne çıkacağı. Sen ne bulup isimlendirdiysen filan başkaları senden sonra indiğinde onları görecek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 18,446,744,073,709,551,616 unique planets B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 O kadar video izledim halen ne cacık olduğunu anlamadım bu oyunun. Boş boş planet gezmeye yarayacakmış gibime geliyor sadece. O kadar gezegen sözde online olarak insanlar bir biri ile bağlı nasıl denk gelecekler baya hurafe gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Aaaaaa.. Steam fiyatı 150 olmuş. Keşke dün alsaydık (89) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 DareJedi said: O kadar video izledim halen ne cacık olduğunu anlamadım bu oyunun. Boş boş planet gezmeye yarayacakmış gibime geliyor sadece. O kadar gezegen sözde online olarak insanlar bir biri ile bağlı nasıl denk gelecekler baya hurafe gibi duruyor. random content generator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 DareJedi said: O kadar video izledim halen ne cacık olduğunu anlamadım bu oyunun. Boş boş planet gezmeye yarayacakmış gibime geliyor sadece. O kadar gezegen sözde online olarak insanlar bir biri ile bağlı nasıl denk gelecekler baya hurafe gibi duruyor. this. aynen fiyatı düşüne kadar yada ucuza bir yerden denk gelene kadar almıyacam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 89'ken alınırmış da şuan değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 DareJedi said: O kadar video izledim halen ne cacık olduğunu anlamadım bu oyunun. Boş boş planet gezmeye yarayacakmış gibime geliyor sadece. O kadar gezegen sözde online olarak insanlar bir biri ile bağlı nasıl denk gelecekler baya hurafe gibi duruyor. ..insanlar bir biri ile bağlı nasıl denk gelecekler .. Bir söyleşide sorulmuştu. İki arkadaş aynı yerden başlayabilir veya karşılaşabilir mi ? Aynı yerden başlama yok. Sizi galaksinin bir yerinden başlatıyor. Secmek yok. İki kişinin bir birini bulması imkansıza yakın. Yerini biliyorsun ancak bu yerin galaksideki konumunu devasa alanları haritalamadıkca bilemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 VR desteği olsa, exploration hissi için alınabilirdi de, onun dışında ben oyunun oyuncuya ne sunduğunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Oynama şansı olan biri şöyle tanımlamış. Uzayda gecen Skyrim. Skyrim den zevk alanlar bayılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 skyrim deyince çok geniş bir konsept. skyrim'de hikaye mi, skyrim'de koştura koştura dünyayı keşfetmek mi, skyrim'de gameplay mi. skyrim'in neyi için söyledi acaba. benim gördüğüm kadarıyla kombat namına bir derinlik yok. onun dışında ambiyans şahane, sürekli değişen randomized ortamlar, keşfeden olup izini bırakmak falan. hani sadece ambiyansı ve keşfetme hissi için oynayanlar olabilir de benim için bir anlamı yok mesela. 3 saat sonra sıkılırım. VR olsa 5 saat sonra sıkılırım. keşfettiğimiz gezegene settlement atabiliyorsak, statik hale getirebiliyorsak, o gezegende yapacak bir şeyler bulabiliyorsak, kendi gezegenimden uzaklaşıp diğer gezegenlere gitmeme sebep veriyorsa benim için cezbedici olurdu. mesela gezegenlerden gene map falan toplasak, saçma sapan breeding yapsak. onun ekolojiye etkisinden dolayı böyle saçma sapan villian tipler falan ürese, bize saldırsa, savunmak zorunda kalsak basemizi, kendi base'ını savunurken gezegende egemenlik için insan breed etsen, onların tanrısı olan falan asdasdasd. teknolojide ilerlerken, farklı gezegenlerden sürekli bir şeyler getirip onları etkileyerek bağımsızlaşmalarını engellesen, kontrol altında tutabilsen falan. black and white'a kadar gider olay bir uzay gemisiyle tihihih. malzeme çok da işte yapımcı daha sense of wonder'a oynuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Base kurmak güzel olabilir ve yapılabilir bir şey. Ama dediğin gezegene özgü pollutiondan villain türemesi falan programlama açısından o kadar kolay değil. Sırf onların datasını serverda hesaplatıp spawn ettirmek bile yük olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 open world oyun yapmak yasaklanmali artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 streamerlar icin iyi olur bu oyun her streamde farkli dunya olacak, oynamak yerine izlerim gibi bunu ben sahsen simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2016 bu bana daha cok tech demo kasiyolar gibi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Hello Games ambitious sci-fi adventure has proven difficult to understand. Here is our most comprehensive explanation yet. http://www.gamespot.com/articles/how-to-play-no-mans-sky-a-detailed-breakdown/1100-6435316/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 kizillelma said: 18,446,744,073,709,551,616 unique planets B) şu tamamen marketing. map generator içindeki parametreleri arttırdıkça unique world sayısı artar sonuçta. aynı ağaçlara sahip olan bi gezegenin boyutunun değişmesi bile başka bir gezegen anlamına geliyor teknik olarak. asıl sıkıntı bu mapler içinde farklı contentler, hikayeler vs üretilecek mi? yoksa aa x gezegenine gittim altın buldum, y gezegenine gittim demir buldum kafası gathering mi olacak sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 multi olmayan oyunda bu kadar gezegen olmasının ne anlamı var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2016 preorder yapicak kadar hos geliyodu gozume hep. uzaya kacip huzur bulcaktim. 89 lira vericektim ama 150 liraya cikardiklarini gordum ve 20 30 lirayken belki alirim artik. alacak varsa bu cakalligi soyleyelim de almasinlar. cok severken cok kil oldum adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar