Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 gp'den 10 saat filan oynadım geçen yıl ama çok sarmadı maalesef rpg ve combat kısmı daha lite olduğu için. benim aradığım starfield tarzıydı aslında, onu oynayınca emin oldum. gene de bayağı birşeyler eklemişler hani post-launch desteğini böyle devam ettirmeleri çok olumlu. pes etmeden potansiyelin üstüne gitmek önemli.
Meow Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2023 3-4 gündür yükseliyorum ps4de alıp oynayayım diye, 800tl düşündürüyor bi, uzaylı muzaylı düzgün bir şey bulsam alacağım, mass effect andromeda ile legendary indirdim bir onlara bakayım, tatlı duruyor ama herkes sıkıcılıktan şikayetçi gibi
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 (düzenlendi) bu ne ya ağlicam valla. ship interior gelmiş. space walk gelmiş. multi crew, istediğin zaman koltuktan kalkma, geminin içine mini base yapma falan. gemiyi atmosferde durdurup parketme, otopilot ile gezegenlere gitme ve bu sırada geminin içinde yemek pişirme filan. dlss 4 ve grafik upgradeler. resmen rüya oyunum oldu artık. https://www.nomanssky.com/voyagers-update/ Ağustos 27, 2025 sylvanas tarafından düzenlendi
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2025 Bu kadar başarılı update yapan başka bir yapımcı yok. Light no fire çıksın direkt ilk gunden alacağım. Başta adam olmasa da kesin yola sokarlar.
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 bunlardaki redemption hikayesi kimsede yok galiba
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 sylvanas, 28.08.2025 01:45 tarihinde dedi ki: bu ne ya ağlicam valla. ship interior gelmiş. space walk gelmiş. multi crew, istediğin zaman koltuktan kalkma, geminin içine mini base yapma falan. gemiyi atmosferde durdurup parketme, otopilot ile gezegenlere gitme ve bu sırada geminin içinde yemek pişirme filan. dlss 4 ve grafik upgradeler. resmen rüya oyunum oldu artık. https://www.nomanssky.com/voyagers-update/ valla direk download ettim dün şu patch'i duyunca. bugün vaktim olursa bakıcam biraz
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Alttaki yorum mükemmelmiş ya... "Finally, the star citizen of a healthy person" 1
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 valla adamların sürekli major patch basması takdirlik, ama oyunun özünde bi ruhsuzluk var, o yüzden asla ilgimi çekmeyecek. Ne gemisi gemi gibi, ne gezegeni gezegen gibi, ne base buildingi base building gibi. Her şey bi yarım yamalak, tuhaf. Sevdalısı için eminim mükemmel bir oyundur da, yok bana hiç gelmiyor böyle yarım featurelar (diyip yıllardır elite dangerous oynuyorum, yarım feature master). 4
Raze Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 bunda bir main quest var mıydı, başlayıp 5-10 gezegen side questli yapıp bitirdiğin? yoksa bi checklist var da onu doldururken gelen dopaminle mi idare ediyoruz?
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2025 Xeno ile tam olarak ayni durumdayim, kac kez basladim bu oyuna bilmiyorum. Her defasinda bir bayginlik geliyor. Content olarak Elite'in daha otesinde olmasina ragmen, bir ruhsuzluk var kesinlikle.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2025 oha baya update gelmıs neler olmus ya yuh. Elite daha içine alıyor cunku. Bu daha az immersive.
Öne çıkan mesajlar