progamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ilk bölüm güzeldi bence. Baya Game of Thrones bölümü havası vardı. Öbür telltale oyunları gibi çizgi roman görünümlü değilde daha yağlı boya tablo gibi yapmaları grafikleri hoş olmuş. Ama animasyonları filan geliştirsinler biraz. Forresterlarda hafiften Stark çakmasılar ama beğendim hikayeyi şu ana kadar. Dizi oyuncularının seslendirmeleri de hoş. http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--BFof4PVZ--/lbivvfihhu9ycatschi5.jpg ep1 hayvan gibi spo Ramsay'den bir piçlik bekliyordum ama bu kadarıda fazla sdf Ethan'ın ölmemesi gibi opsiyon var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 oyun ne ara çıktı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ne kadar sürdü ilk episode Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 iki saat civarı. dizide olan tüm karakterleri kendi oyuncuları seslendirmiş btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 işte siz istediniz, adamlar yaptı. herkes memnun kalmıştır. :p bütün bölümler bitsin de öyle alayım, bir gün sabahtan akşama oturup oynayayım. tek tek beklenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ben de hep öyle diyorum ama irademe hakim olamıyorum. en mantıklı yöntem beklemek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Xmas salei bekleyin en kötü eğer şimdiye kadar almadıysanız dicem de muhtemelen indirim görmez ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 progamer said: ep1 hayvan gibi spo Ramsay'den bir piçlik bekliyordum ama bu kadarıda fazla sdf Ethan'ın ölmemesi gibi opsiyon var mı acaba? Yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 1 bölüm (2 saatlik gameplay) için 44 lira verilmez abi tum bölümler çıksın indirimli alınır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Keşke 1.sezondan itibaren başlasaymış çok daha iyi olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Hala diziyi seyretmemiş ve/veya kitapları okumamış olanlar varsa oyuna da başlamasınlar. Çünkü, A- Ne olup bittiğini tam olarak anlamaları güç. Bilinen karakterler ve olaylar oyunda ayrıca açıklanmıyor. B- Epey spoiler yerler. Hikaye dizinin üçüncü sezonunun dokuzuncu bölümündeki malum olay ile başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Orada başlaması zaten çok vahim ama keşke içeride olup olayı gören ve dışarı kaçan biri olarak başlasaydık daha hüzünlü olurdu. Birde 2.sezon ne zaman gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 tek iyi yanı major karakterleri dizideki oyuncular seslendirmiş, 50 lira olmasında bunun payı vardır baya; hakediyor mu ? kesinlikle hayır 2 saat bişi zaten. Hikaye bildiğin stark hiyaesi eheh, birde üstüne tercihlerin major olarak pek bişeye benzememesi eklenince meh diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 iyi de 5 episode daha çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Bu arada diger episodelar 1 yıl arayla çıkmaz degil mi ? Ethan advisor seçimi Kimi seçtiniz siz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 1-2 ayda bir çıkar. Belki finali sezon 5'in başlamasına yetiştirirler. sentinel Duncan'ı seçtiydim ben. Öbür herif çok böyle savaş meraklısı, sevmedim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 enpara ile caktim aypede bakalim neymis nasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 oyun fiyatı 5 bölümü de kapsıyor, her bölüme ayrıca para vermene gerek yok. 5 çarpı 2'den 10 saat oynanış süresi bir single player oyun için az sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 6 bölüm olcak oyun :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 6 bölüm ise, şimdi almanın harbiden bi anlamı yok. 5. bölüm çıktığında alın, aç gibi oynamayın, 3-4 haftada falan bitirin, siz 5'i bitirdiğinizde veya bitirdikten hemen sonra 6. bölüm çıksın. profit. zaten 5. bölüm civarında %50 indirime girecek her şekilde, o ara almak lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2014 valla androide bekliyorum ben telefondan zevkli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 ramsey'in sosis sallaması o kadar tiksindirmez insanı küçük ekranda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Abv Ramsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ramsay, episode 1 Aslında Ramsay'in öyle bir şey yapabilmesi pek mantıklı değildi. Forresterların kendi evlerine adamlarıyla girip lordlarını öldürmek bu kadar kolay olamaz. Haydi böyle bir şey yaptı, oradan sağ çıkması çok zor. Ne olursa olsun Forresterların orada daha fazla adamları vardır. Üstelik ne kadar sadist olursa olsun Ramsay böyle kafasına her eseni yapacak kadar aptal bir adam da değil. Adam Bolton bile değil henüz, babasının hoşuna gitmeyecek şeyler yapmaz. Babası da daha yeni wardenlığı kapmış, zaten altındaki adamların çoğu buna güvenmiyor, o aşamada yeni husumetler yaratılmasına hiç hoş bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 tabletten kastım bende en temizi öyle ya pc başında oturmaya değmiyor ama böyle yolda molda vakit geçirmek için iyi. Walking dead almıştım daha öncesinde, bu çok daha iyi dize uyarlamaları açısından. walking dead biraz fazla yabancı gelmişti bana. bu daha bi içimizden daha bir bizden olmuş sdfs. ABV RAMSEY! hakikaten tam bir piçiko. iyi bari şu mühür vs. çalmamıştım mektup uğruna. böylece margery ile aramız da bozulmadı. ama sanırım Imp uyuz oldu sworn to the king muhabbetinde sırf Cercei'yi memnun etmek için söylediklerimden. Sentinel'de ben de Duncanı beğenmedim ya, çok yavaş çok yaltakçı çıktı. diğeri en azından biraz daha delikanlıydı. gerçi tırt çıktı, madem o kadar iyidi alsaydın ramsay'in kafasını ethan'ı bıçakladığında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar