Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones: A Telltale Game Series

progamer

Öne çıkan mesajlar

ilk bölüm güzeldi bence. Baya Game of Thrones bölümü havası vardı. Öbür telltale oyunları gibi çizgi roman görünümlü değilde daha yağlı boya tablo gibi yapmaları grafikleri hoş olmuş. Ama animasyonları filan geliştirsinler biraz.

Forresterlarda hafiften Stark çakmasılar ama beğendim hikayeyi şu ana kadar. Dizi oyuncularının seslendirmeleri de hoş.

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s--BFof4PVZ--/lbivvfihhu9ycatschi5.jpg

ep1 hayvan gibi spo

Ramsay'den bir piçlik bekliyordum ama bu kadarıda fazla sdf

Ethan'ın ölmemesi gibi opsiyon var mı acaba?

Sosyal ağlarda paylaş

Hala diziyi seyretmemiş ve/veya kitapları okumamış olanlar varsa oyuna da başlamasınlar. Çünkü,
A- Ne olup bittiğini tam olarak anlamaları güç. Bilinen karakterler ve olaylar oyunda ayrıca açıklanmıyor.
B- Epey spoiler yerler. Hikaye dizinin üçüncü sezonunun dokuzuncu bölümündeki malum olay ile başlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

6 bölüm ise, şimdi almanın harbiden bi anlamı yok. 5. bölüm çıktığında alın, aç gibi oynamayın, 3-4 haftada falan bitirin, siz 5'i bitirdiğinizde veya bitirdikten hemen sonra 6. bölüm çıksın. profit.

zaten 5. bölüm civarında %50 indirime girecek her şekilde, o ara almak lazım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Ramsay, episode 1

Aslında Ramsay'in öyle bir şey yapabilmesi pek mantıklı değildi. Forresterların kendi evlerine adamlarıyla girip lordlarını öldürmek bu kadar kolay olamaz. Haydi böyle bir şey yaptı, oradan sağ çıkması çok zor. Ne olursa olsun Forresterların orada daha fazla adamları vardır.

Üstelik ne kadar sadist olursa olsun Ramsay böyle kafasına her eseni yapacak kadar aptal bir adam da değil. Adam Bolton bile değil henüz, babasının hoşuna gitmeyecek şeyler yapmaz. Babası da daha yeni wardenlığı kapmış, zaten altındaki adamların çoğu buna güvenmiyor, o aşamada yeni husumetler yaratılmasına hiç hoş bakmaz.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tabletten kastım bende en temizi öyle ya pc başında oturmaya değmiyor ama böyle yolda molda vakit geçirmek için iyi.

Walking dead almıştım daha öncesinde, bu çok daha iyi dize uyarlamaları açısından. walking dead biraz fazla yabancı gelmişti bana. bu daha bi içimizden daha bir bizden olmuş sdfs.

ABV RAMSEY!

hakikaten tam bir piçiko.

iyi bari şu mühür vs. çalmamıştım mektup uğruna. böylece margery ile aramız da bozulmadı.
ama sanırım Imp uyuz oldu sworn to the king muhabbetinde sırf Cercei'yi memnun etmek için söylediklerimden.

Sentinel'de ben de Duncanı beğenmedim ya, çok yavaş çok yaltakçı çıktı. diğeri en azından biraz daha delikanlıydı. gerçi tırt çıktı, madem o kadar iyidi alsaydın ramsay'in kafasını ethan'ı bıçakladığında...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...