Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 http://cloud.attackofthefanboy.com/wp-content/uploads/2014/08/Telltale-Game-of-Thrones-760x428.jpg comes from Chapter 38 of A Dance With Dragons. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 zombili baydı biraz kelle alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 üstte verilen tease'e dayanarak Theon Greyjoy ve House Bolton la alakalı olabilir demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 "Theon Greyjoy ve House Bolton" http://www.youtube.com/watch?v=eIxUp6CnQJc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 theon olmasa da, greyjoylarin kuzeyi isgaliyle ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 O cümle Deepwood bölgesindeki avcı, ranger tarzı tipler ile alakalı olduğu izlenimini veriyor. Onlardan birini yönetecek olabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 kitaptaki kısma demişler galiba onu, gerçi kendim bakmadım chapter ı bulup şimdi kitaptan ama, 2 side olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 iron from ice'a dedim ben. kuzeyden ironborn cikarmacali gibi bi laf olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Game of Thrones: The Game, House Forrester'a odaklanacak gibi duruyor fakat henüz kitaplarda bile bu aileye değinilmedi. Bunun yanı sıra, Stannis'in Winterfell'e ilerleyişi ve Bolton'larla yüzleşmesinden önce karşılaşacağı kar fırtınaları da konu alınabilir ve oyuncular da House Forrester'dan bir karakteri yönlendirerek bu olaylara bir şekilde katkıda bulunabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Lady Sybelle Glover provides scouts from House Forrester to Stannis Baratheon for his march through the wolfswood from Deepwood Motte to Winterfell. o soutlardan birisi olur filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Norak said: http://cloud.attackofthefanboy.com/wp-content/uploads/2014/08/Telltale-Game-of-Thrones-760x428.jpg comes from Chapter 38 of A Dance With Dragons. http://awoiaf.westeros.org/index.php/A_Dance_with_Dragons-Chapter_38 Dorne'da geçiyor bu chapter? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 oraya göre 41. chapter, turncloak. benim baktığım kitapta 38 di, dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Ne oldu bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 bunu anca yeni sezon bitince çıkartırlar heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Steam listemde game of thrones gördüm bastım 4gb iniyor ne o şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2014 Herhalde "the role playing game" alt başlıklı olanı diyorsun. Oynamadım ama fena değil diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Abi bunu beklemeyin. Telltale'den (yapımcı) daha önce oynayanlar bilir, bir hikaye veya kitabın oyununu yaparlar, oyunu 4-5 parçaya bölerler, releasede 4-5 saatlik gametimela çıkarırlar. Daha da çıktıktan 8-9 ay sonra parça parça free dlclerle ancak tamamlanır oyun. Ama oyunu/hikayeyi aşırı derecede iyi yapıyorlar (zaten onunla ünlüler) o ayrı konu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Bana diyor bir de! Seru said: millet origin diye birsey varmis steame benziyo ama eanin sanirim. dragon age origins beles veriyor su an hemen kapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Hmmnn orada sanatci baska sey dedi sanki. Tersten okunmali, beyinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Bölüm 1 aralık ayında ekranlarımızda olacakmış. Bölüm 1 için oynanabilir 5 karakter varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 ah virgül sen nelere kadirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 buarada oynanabilir 5 karakterin hepsi aynı aileden olucakmış.starklar gibi.umarım sansa gibi aptal bi karı oynatmazlar ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2014 her bolum biri geberir iste, aman cok dramatik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dahada abartabilirler hatta,walking deadde 2şer 3er gidiyodu millet her bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar