pontipati Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 pontipati said: pics of gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 b tipi diyabette olabilir. ben de vardı mesela, kilo vermeme engeldi eğer şeker-nişasta vs. kesmezsem ki kestikten sonra spor bile yapmadan bayağı kilo vermiştim. lakin yine bıraktım o diyeti, abandık. Hissediyorum şekerim de arttı. Sürekli uyku hali, yaralar uzun sürede iyileşmiyor vs. bir ara test olup adam gibi diyete başlamak gerek :( kilo da alıyorum çünkü bir yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 bogazı kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 yapıştır pampa can boğazdan gelir bi kere gelmişin dünyaya zaten yemeyip napcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ahan senin dediğin olay lan bende 1aydır bantta sucuk gibi oldum ama üstüne kilo aldım. bütün gün birşey yemiyorum 3.gün bi tane çikolata yedim mi 2kilo birden alıyor. şeker mi var acaba bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kesin öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 lan ben ayı gibi yedim de spor yaptım bi ton kilo verdim bence hastalığı olmayan adam kendini kandırıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Chamical haklısın, doğru seyler söylemişsin. Değerlendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 salak la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ben bi ara 103tüm, şimdi ise 68. bu da böyle bi anım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 sekeri ve disardan yemeyi kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 noddle said: Böyle metabolizma hızlandırıcı haplar falan yok mu? Yediklerimi hemen yakayım. Metabolizmam yavaş heralde. nzt-48 var vereyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bingildak said: abi bazı insanlar bu konuda çok şanslı yapacak bir şey yok. hapla falan olacağını sanamıyorum. çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil. ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yine el islahı gelmiş bilmeden konuşmuş. öğlenleri gördüğüm yemekler üzerinden kritik yaptım. haklısın. işte benim kafa bu kadar basıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bilmeden konuşmuyorum hepiniz böyle yapıyorsunuz. "ohaa çok şanslı yiyo yiyo kilo almıyo" denilen insanlardan biriyim ben, biliyorum yani. bana bunu söyleyenler kadar kalori almadığımın da farkındayım gayet, sadece söyleyenler anlamıyor, inanmak istemiyor edit: bireysel konuşmuyorum seni de tanımıyorum zaten, şişko bile değilsindir belki sdfjhsdf metabolizma konusunda ağlayan veya başkalarına "hızlı çalışıyo ondan" diyenlerin genel durumu: http://www.youtube.com/watch?v=WGLwzbvx4S4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 PrudenT said: bingildak said: abi bazı insanlar bu konuda çok şanslı yapacak bir şey yok. hapla falan olacağını sanamıyorum. çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil. ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf abi su dogru olsa keske benim metabolizma fazla hizli ornek 2 cizburger 1 mcrib yiyip ustune 1 döner yiyip 6-7 bira icip geceyi kapiyorum genelde her cuma cumartesi bazen 1-2 kilo aliyorum diye mutlu oluyorum sabah uyaninca kilo vermis oluyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 senin isin icinde baska etmenler var simdi onlari karistirma ama buraya ssdfsdgffg ki istisnalar kaideyi bozmaz yani. benim de tiroid sorunum var bol bol yakiyorum ama toplumun %1i etmez benim gibiler mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 gunluk ortalama 1-2 pizza 2-3 sandivic 1 litre sut 1 litte su 2 yumurta 1 elma + 1 random (disarda o sira ne istersem sdf) pizza yerine chicken wings falan da olabiliyo yarim kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi o eskidendi yapma djdjshshdj bi sigaram var simdi ben onu yakiyorum o beni yakiyo yaka yaka devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 karnım acıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 daha demin yedim lan 3 tane elmali corek 1-2 saate yaparim kofte veya kanat oktar sende bisey istiyomusun kanka? hala cevirinin altina benim ismimi yazmadin lan iban ver 5 euro atiyim benim ismimi yaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 bi ayran durum 11 lira dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 O tarz adamların yediklerini yakmaları şununla alakalı genellikle çok fazla şeker yememiş çok fazla zararlı gıda yememiş ve metabolizması doğru çalışan insanlar sistemlerine ihtiyacından fazla gıda girdiği zaman bunun extra kalori olduğunu ve hareket etmesi gerektiğini anlayabiliyorlar. Leptin hormonu beyine sinyal gönderebiliyor. Dolayısıyla fazla enerjim var çıkıp çıkıp yüreyeyim abazaysa bi 31 çekeyim cinsel yaşamı varsa bir kere daha sevişeyim çok sportifse yarında antrenmana gideyim 1 günde çift antrenman yapayım vs diyor. Hormon iletişimi bozuk insanlar böyle diyemiyor işte ondan şişmanlamaya devam ediyorlar. Hatta adamın metabolizması 800 kcallık bir şeyi 600 olarak bile görebiliyor. Onun bozulduğunu nasıl anlarsın. Metabolik sendrom İnsülin direnci leptin direnci bunlara baktırmak gerek. Başka belirtileri de var. Bunu düzeltmenin en iyi yolu tamamen doğaya uygun yaşamak. Doğadan gelen şeyleri yemek ve düşük tempolu uzun yürüyüşler yapmak arada 10-15 dk yı geçmeyecek şekilde koşmak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar