Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hızlı bir şekilde kilo almaya devam ediyorum :(

noddle

Öne çıkan mesajlar

b tipi diyabette olabilir.

ben de vardı mesela, kilo vermeme engeldi eğer şeker-nişasta vs. kesmezsem ki kestikten sonra spor bile yapmadan bayağı kilo vermiştim.

lakin yine bıraktım o diyeti, abandık. Hissediyorum şekerim de arttı. Sürekli uyku hali, yaralar uzun sürede iyileşmiyor vs.

bir ara test olup adam gibi diyete başlamak gerek :( kilo da alıyorum çünkü bir yandan
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi bazı insanlar bu konuda çok şanslı yapacak bir şey yok.

hapla falan olacağını sanamıyorum.

çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil.

ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf
Sosyal ağlarda paylaş

bilmeden konuşmuyorum hepiniz böyle yapıyorsunuz. "ohaa çok şanslı yiyo yiyo kilo almıyo" denilen insanlardan biriyim ben, biliyorum yani. bana bunu söyleyenler kadar kalori almadığımın da farkındayım gayet, sadece söyleyenler anlamıyor, inanmak istemiyor

edit: bireysel konuşmuyorum seni de tanımıyorum zaten, şişko bile değilsindir belki sdfjhsdf

metabolizma konusunda ağlayan veya başkalarına "hızlı çalışıyo ondan" diyenlerin genel durumu:

http://www.youtube.com/watch?v=WGLwzbvx4S4
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

bingildak said:

abi bazı insanlar bu konuda çok şanslı yapacak bir şey yok.

hapla falan olacağını sanamıyorum.

çok şanslı dediğiniz insanları bi izleyin, ya az öğün yiyip öğlen abanıyorlar siz onu görüyorsunuz ohaa adam ne yiyor ben yarısını yesem sdfjhsdf :O diyorsunuz, ya kahvaltı yapmıyorlar, ya da yedikleri şeyler sizinkiler gibi çer çöp değil.

ohaa metabolizması amma hızlı dediğiniz adam en fazla 100-200 kalori fazla yakıyordur sizden. şişkoluğunuzun suçunu başka yerlere atmayın, fark etmeden de olsa lüpletiyorsunuz işte sdfkjsdf

abi su dogru olsa keske
benim metabolizma fazla hizli
ornek 2 cizburger 1 mcrib yiyip ustune 1 döner yiyip 6-7 bira icip geceyi kapiyorum genelde her cuma cumartesi

bazen 1-2 kilo aliyorum diye mutlu oluyorum sabah uyaninca kilo vermis oluyorum sdf
Sosyal ağlarda paylaş

O tarz adamların yediklerini yakmaları şununla alakalı genellikle çok fazla şeker yememiş çok fazla zararlı gıda yememiş ve metabolizması doğru çalışan insanlar sistemlerine ihtiyacından fazla gıda girdiği zaman bunun extra kalori olduğunu ve hareket etmesi gerektiğini anlayabiliyorlar. Leptin hormonu beyine sinyal gönderebiliyor. Dolayısıyla fazla enerjim var çıkıp çıkıp yüreyeyim abazaysa bi 31 çekeyim cinsel yaşamı varsa bir kere daha sevişeyim çok sportifse yarında antrenmana gideyim 1 günde çift antrenman yapayım vs diyor. Hormon iletişimi bozuk insanlar böyle diyemiyor işte ondan şişmanlamaya devam ediyorlar. Hatta adamın metabolizması 800 kcallık bir şeyi 600 olarak bile görebiliyor. Onun bozulduğunu nasıl anlarsın. Metabolik sendrom İnsülin direnci leptin direnci bunlara baktırmak gerek. Başka belirtileri de var.
Bunu düzeltmenin en iyi yolu tamamen doğaya uygun yaşamak. Doğadan gelen şeyleri yemek ve düşük tempolu uzun yürüyüşler yapmak arada 10-15 dk yı geçmeyecek şekilde koşmak vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...